slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΊΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΩΜΙΑΚΗΣ ΝΑΞΟΥ


ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΩΜΙΑΚΗΣ 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κωμιακής η προγραμματισμένη συγκέντρωση που διοργάνωσε η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής με τη συμμετοχή κατοίκων και φορέων του χωριού και αντιπροσωπίας από την Επιτροπή Αγώνα Μέσης, με θέμα: «προβλήματα που αφορούν την περιοχή και τον προγραμματισμό δράσης για την επίλυσή τους». 
Καταγγέλλουμε τη στάση της Δημοτικής Αρχής για την απαξίωση προς τη Λαϊκή Επιτροπή που ενώ ζήτησε ακρόαση για να εκθέσει τα προβλήματα δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση. 
Αναλυτικότερα ζητάμε λύσεις για τα παρακάτω προβλήματα που αφορούν τον τόπο μας:

Όλοι η αλήθεια για τον σκύλο που δάγκωσε τον βουλευτής της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλο στην Πάρο

Τι λέει ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος για τον σκύλο που τον δάγκωσε στην Πάρο

«Όποια και αν είναι η είδηση (σκύλος δάγκωσε άνθρωπο ή άνθρωπος δάγκωσε σκύλο) πρέπει να διασταυρώνεται ρε παιδιά » λέει ο βουλευτής και δημοσιογράφος Αργύρης Ντινόπουλος, μιλώντας για τη δική του περίπτωση στην Πάρο.Γράφει σε ανακοίνωσή του ο Αργύρης Ντινόπουλος:

Αμβρόσιος στην Κανελλοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ "Κάτσε κυρία μου στ' αβγά σου"


Απασφάλισε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων
Με ένα λεξιλόγιο που δε συνηθίζεται από ανθρώπους της Εκκλησίας και ιδιαίτερα σε Μητροπολίτες, αποφάσισε να απαντήσει στην επικριτική δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Κανελλοπούλου, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος.
Ο κ. Αμβρόσιος λέει στη βουλευτή «Καθήστε, λοιπόν, κυρία μου, στ’ αυγά σας!» για να γράψει λίγο πιο κάτω «Εάν δεν ήμουνα Ιεράρχης, θα σας έλεγα το λαϊκό ρητό «κοιτάξτε τη στραβομάρα σας». Αλλά ως Ιεράρχης δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την ορολογία! Επαναλαμβάνω: Καθήστε στ’αυγά σας!».
Ο Μητροπολίτης που τον τελευταίο καιρό έχει ανεβάσει τους τόνους του δημόσιου λόγου του και χαρακτήρισε «φούσκες» τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής, κατηγορεί τη βουλευτή ότι έχει «φασιστική νοοτροπία» και την εγκαλεί γιατί δεν έχει δώσει πότε από τον «παχυλό μισθό» της το παραμικρό για τα γηροκομεία της Μητρόπολης Καλαβρύτων.
«Υποστηρίζετε, λοιπόν, το φασισμό και θέλετε να λέγεσθε Δημοκράτισα;» τη ρωτάει.
Απαντώντας της μάλιστα στο σχόλιο της περί ανέργων για τους οποίους θα έπρεπε να χτυπήσει πένθιμα τις καμπάνες και όχι για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ο κ. Αμβρόσιος στον ίδιο τόνο σημειώνει «Ποιος, κυρά μου, δημιούργησε τις τόσες μυριάδες ανέργων; Όχι βέβαια η Εκκλησία, η Οποία προσπαθεί να καλύψει τις δικές σας -όλων δηλ. των πολιτικών- εγκληματικές πράξεις!».
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ....

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 35.000 ΝΕΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

                   «Αποτελέσματα Προγράμματος Επιταγή Εισόδου
στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών »
 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η υλοποίηση της πρώτης, κεντρικής παρέμβασης του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων.
 Στην ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τη δράση «Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας για άνεργους νέους έως 29  ετών» μόλις 24 ώρες μετά τη λήξη της υποβολής αιτήσεων.
Το πρόγραμμα απευθύνονταν σε 35.000 άνεργους νέους και...

ΝΔ εναντίον αντιρατσιστικού: Η Ελλάδα έχει νομικό πλαίσιο από το 1979, δεν χρειάζεται νέο


Η ευρωπαϊκή οδηγία για τη δημιουργία αντιρατσιστικού νόμου δεν είναι δεσμευτική για την Ελλάδα, σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, η οποία επισημαίνει πως η χώρα μας έχει ήδη σχετικό νομικό πλαίσιο από το 1979.
Για το θέμα έγινε σύσκεψη την περασμένη Δευτέρα στο γραφείο του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Θανάση Μπούρα, στην οποία μελετήθηκε και.....

Τον Παπακωνσταντίνου... δείχνει και ο Διώτης!


Μετά το ΠΑΣΟΚ και ο Ιωάννης Διώτης «καρφώνει» τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας πως δεν είχε ενημερωθεί πως το έγγραφο που είχε παραλάβει από τη Γαλλία για τη λίστα Λαγκάρντ, ήταν νόμιμο.Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ εξαπολύει ευθείες βολές στον κ. Παπακωνσταντίνου.
Η ανακοίνωση του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ έχει ως εξής:

ΑΝΑΦΟΡΑ για τον κ. Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την Λειτουργία υπερηχογράφου Κέντρου Υγείας Τήνου

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά το έγγραφο
του  Εμπορικού Συλλόγου Τήνου της 13.05.2013 με αριθμό πρωτ. 116 σχετικά με τη λειτουργία υπερηχογράφου στο Κέντρο Υγείας Τήνου. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «Κατανοούμε όλοι πόσο σημαντική είναι η λειτουργία του μηχανήματος, πόσες αεροκομιδές ή διακομιδές (κέρδος του κράτους), πόση ταλαιπωρία και πόσα έξοδα έχουν αποφευχθεί για τους Τηνιακούς πολίτες αλλά και...

ΑΝΑΦΟΡΑ στον κ. Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού για την Αναβάθμιση της οργανικότητας του Δ.Σ Καταπόλων.

 Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά το έγγραφο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Σ και Νηπιαγωγείου Καταπόλων Αμοργού σχετικά με την αναβάθμιση της οργανικότητας του Δ.Σ Καταπόλων Αμοργού σε τριθέσιο και του Νηπιαγωγείου Καταπόλων Αμοργού σε Διθέσιο.
Επισυνάπτεται το έγγραφο
Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Διανομή τροφίμων και Κοινωνικό Φαρμακείο στην Τήνο

Στη διάθεση δωρεάν τροφίμων σε άπορους δημότες προχωρά ο Δήμος Tήνου, συμμετέχοντας στο «Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους, έτους 2013» που υλοποιεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με τη χρηματοδοτική στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καλεί τους δικαιούχους να καταθέσουν τις σχετικές αιτήσεις από την 16η έως την 30η Μαΐου.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
 είναι άτομα και οικογένειες με δηλωθέν ετήσιο ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα εντός των εξής ορίων: 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΚΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

Ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Υγείας, Ανάπτυξης και Ναυτιλίας κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, Νίκος Καραθανασόπουλος, Διαμάντω Μανωλάκου και Νίκος Μωραΐτης σχετικά με τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν 10 νησιωτικοί δήμοι. 
Ολόκληρο το κείμενο της Ερώτησης:
«ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Υγείας, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών και Δικτύων και Ναυτιλίας και Αιγαίου
ΘέμαΟξύτατα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν 10 νησιωτικοί δήμοι (Οθωνοί, Ερείκουσα, Μαθράκι, Κάλαμος, Καστός, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Δονούσα, Κουφονήσια, Αντικύθηρα).
Τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά η λαϊκή οικογένεια από τη.....

15 χρόνια από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπήρξε ένας μεγάλος πολιτικός, ένας μεγάλος Ευρωπαίος, ο οποίος βοήθησε όχι μόνο στην επαναφορά της Δημοκρατίας στη Χώρα μας και στην τιμωρία των χουντικών αλλά ήταν και αυτός που με τις διασυνδέσεις του μας έβαλε στην τότε ΕΟΚ και είμαστε εμείς σήμερα ισότιμα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πέρασαν ήδη 15 χρόνια από το ...

Την Παρασκευή 24/5 οι 12οι Ναξιακοί Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων.


 «ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α» του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε συνεργασία με τονΝΑΞΙΑΚΟ Γ.Σ. και τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο. διοργανώνει τους 12ους Ναξιακούς Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων.
Σας ενημερώνουμε ότι το
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου την Παρασκευή 24 Μαίου 2013 με ώρα έναρξης 16:00 μ.μ. για τους μαθητές της A’ ,Β΄, Γ’, και Δ’ τάξης Δημοτικού  και 18:00 μ.μ. για τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ ταξης .
Στους νικητές  θα απονεμηθούν μετάλλια και αναμνηστικά  διπλώματα συμμετοχής
Ο Πρόεδρος του  Δ.Σ.
Ιάκωβος Ναυπλιώτης - Σαραντηνός

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ: Υποβολή αίτησεων για δωρεάν διανομή τροφίμων

Σας ενημερώνουμε, ότι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για δωρεάν διανομή τροφίμων, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Η αίτηση και τα δικαιολογητικά κατατίθενται στο Δημαρχιακό Μέγαρο και ώρες από 10:00 – 15:00, από την Παρασκευή 24/05/2013 έως και την Τρίτη 28/05/2013.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομισθούν μαζί με την........

Οταν η χώρα έχει χρέη, παίρνουν κεφάλι οι ακραίοι

  Όταν ήμουν μικρός, μου άρεσε να παρακολουθώ τσίρκο στην τηλεόραση. Τώρα, δεν παρακολουθώ πια τσίρκο. Παρακολουθώ τις συνεδριάσεις της Βουλής, με τους διάφορους "κλόουν" που τσακώνονται και τσιρίζουν όλοι μαζί. Πάντως, μου άρεσε καλύτερα το τσίρκο. Το τσίρκο είχε κάποιο επίπεδο, ήταν ένα θέαμα πιο πολιτισμένο.


Ίσως δεν φταίνε μόνο οι βουλευτές για το επίπεδο της Βουλής. Μπορεί να φταίμε εμείς οι ψηφοφόροι- φορολογούμενοι. Εμείς οι φορολογούμενοι πληρώνουμε τις τεράστιες κρατικές επιχορηγήσεις των κομμάτων. Μας δίνει κανείς λογαριασμό που πάνε τα λεφτά; Ε, λοιπόν αυτά τα χρήματα ξοδεύονται για την ψυχαγωγία μας! Για να μπορούμε να παρακολουθούμε αυτό το τσίρκο κάθε μέρα!

Για το χαμηλό επίπεδο του ελληνικού πολιτικού θιάσου, δεν φταίνε μόνο οι πρωταγωνιστές, κομματικοί σαλτιμπάγκοι. Ευθύνεται και ο θεατής-ψηφοφόρος, που ψηφίζει με την οργή και όχι με τη λογική. Έτσι, ενισχύθηκαν κόμματα με ακραίες θέσεις.

Από τη μια πλευρά, υπάρχουν διάφοροι που προσεγγίζουν τα όρια του νεοναζισμού, με απόψεις ανελεύθερες, αντιδημοκρατικές και ρατσιστικές. Από την άλλη πλευρά οπαδοί ξεπερασμένων σοβιετικών αντιλήψεων και του απέραντου αντιπαραγωγικού κράτους. Επίσης, ένθερμοι υποστηρικτές των αναρχικών και των κουκουλοφόρων. Οι πρώτοι μάλλον επιθυμούν χούντα. Οι δεύτεροι ονειρεύονται μια Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι, στην οποία θα μπαίνει όποιος θέλει, με κίνδυνο οι Έλληνες να γίνουν …μειονότητα.

Η ενίσχυση των ακραίων, οφείλεται στις μετριότητες και στους διεφθαρμένους που κυριάρχησαν επί δεκαετίες στα κόμματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Αυτές οι κυρίαρχες μετριότητες, προκάλεσαν τελικά αηδία σε πολλούς ψηφοφόρους, με αποτέλεσμα να στραφούν στα πολιτικά άκρα.

Όμως, έστω και μεταξύ μετριοτήτων, μπορεί κανείς να επιλέξει τους λιγότερο επικίνδυνους! Αυτούς που σέβονται περισσότερο την κοινοβουλευτική δημοκρατία και την αναγκαιότητα τήρησης των νόμων. Αυτούς που υποστηρίζουν την παρουσία της Ελλάδας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι σε μια επικίνδυνη διεθνή απομόνωση, ή σε μια περιπέτεια άτακτης χρεοκοπίας. Αν συνεχίσουμε να δυναμώνουμε τους ακραίους, μάλλον θα κινδυνεύσουμε να μετατραπούμε σε απομονωμένη νεοφασιστική "χουντοδημοκρατία". Αν πάλι, επιλέξουμε το άλλο άκρο, ίσως να γίνουμε Αλβανία της εποχής του Χότζα, Πακιστάν, ή Αργεντινή κατά την περίοδο της άτακτης χρεοκοπίας.

Το επίπεδο της βουλής εξαρτάται από τους ψηφοφόρους. Σοβαροί και σκεπτόμενοι ψηφοφόροι, ίσως κάποτε διαμορφώσουν μια σοβαρή και υπεύθυνη Βουλή. Ίσως!

Ο κ. Γεώργιος Χατζηαθανασίου είναι γιατρός στην Πρέβεζα

«OXAXOYXA ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ» αντιπολίτευση στη ΝΔ κάνει το …ΠΑΣΟΚ

Fofi-Gennimata

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, σχετικά με τη στάση της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο νομοσχέδιο κατά της βίας και του ρατσισμού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Όλη αυτή η δήθεν διαμάχη μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, που όταν το ΠΑΣΟΚ είχε φέρει στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ο ένας το καταψήφισε και ο άλλος δεν το στήριξε, δείχνουν ότι πολύ απλά ο καυγάς γίνεται για το …πάπλωμα.

Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Σαμαράς δεν μπορούν να ξεφύγουν από τους υπερσυντηρητικούς κύκλους που δρουν στο εσωτερικό της και ο ΣΥΡΙΖΑ από τις μικροκομματικές τακτικές.

Το πρόβλημα δεν λύνεται με επικοινωνιακά τεχνάσματα.
Το Σχέδιο Νόμου κατά της βίας και του ρατσισμού, αποτελεί ζήτημα αρχής για τη Δημοκρατία μας.

Αν πραγματικά εννοούμε ότι θέλουμε να παταχθούν τα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας στην πολιτική και στη καθημερινή ζωή, θα πρέπει όλοι μαζί, όλα τα κόμματα του Συνταγματικού τόξου να προχωρήσουμε στην ψήφιση του.
Φέρτε το σχέδιο νόμου στη Βουλή. Εκεί θα κριθεί η πολιτική βούληση όλων".

Αλαβάνος: Είναι αδύνατο να καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο και να είναι στην ευρωζώνη

«Το ΚΚΕ έχει κλειστεί στον εαυτό του». Για το πολιτικό του εγχείρημα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Αλέκος Αλαβάνος. Και ξεκαθάρισε γιατί ποτέ δεν θα ενωνόταν με...

«Το ΚΚΕ έχει κλειστεί στον εαυτό του»

Διαβάστε περισσότερα

Δηλ. θα τιμωρειται η αμφισβητηση του ολοκαυτωματος και οχι η γενοκτονια των Ποντιων;

Για να μην κρυβόμαστε και να μπούμε στην "καρδιά" του θέματος, το μεγαλύτερο ζήτημα του "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου, είναι ότι πρέπει για λόγους ισότητας να τιμωρεί ποινικά και την άρνηση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Αυτό είναι λογικότατο και αναμενόμενο, μόνο που οι λίγοι αρνητές της Γενοκτονίας στην Ελλάδα, βρίσκονται στο χώρο των "προοδευτικών" φασιστών, για αυτό και οι τόσες διαβουλεύσεις.  

Αλλά, για αυτό υπάρχει η Βουλή και οι αντιπρόσωποι του Έθνους εκεί: για να μην αφήσει κανένα "παραθυράκι" ανισότητας. Δεν μπορεί να τιμωρείται κάποιος επειδή αρνείται ή καθυβρίζει τη Γενοκτονία άλλων λαών, αλλά να τη γλιτώνει όταν αρνείται Γενοκτονία Ελλήνων.
Η μεγάλη προσωπική ευθύνη λοιπόν καθενός βουλευτή χωριστά είναι να διευκρινιστεί με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο, που δεν θα αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας, ότι οι συνέπειες για την άρνηση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου (αν προβλεφτούν τέτοιες) θα είναι ακριβώς ίδιες με αυτές της άρνησης του Ολοκαυτώματος των Εβραίων. Οποιαδήποτε διαφοροποίηση με νομοτεχνικά τερτίπια, θα είναι ο ορισμός του φασισμού και ταπείνωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Ως νομοπαρασκευαστικά άρτιο φέρεται να αντιμετωπίστηκε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Αντ. Ρουπακιώτη από τα μέλη της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νομικοί που απαρτίζουν την επιτροπή αποφάνθηκαν στην συνεδρίαση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαίου, ότι το εν λόγω νομοσχέδιο δεν έχει συνταγματικά κωλύματα, ωστόσο φέρονται να επισήμαναν πως θα πρέπει να αποσαφηνιστούν και να διευκρινιστούν ορισμένοι σημαντικοί όροι που έχουν σχέση με την εφαρμογή του συγκεκριμένου νόμου (όπως οι όροι «μίσος», «γενοκτονία», «εθνότητα» κ.ά.).

http://taxalia.blogspot.com/2013/05/blog-post_4912.html


Tα καλύτερα "χρόνια πολλά" στον Καραμανλή

Φεύγοντας ο Νικήτας Κακλαμάνης από το γραφείο του Κώστα Καραμανλή στην πλατεία Μαβίλη , για τα χρόνια πολλά είδε τρεις οδοκαθαριστές του δήμου Αθηναίων που κάθονταν στο δρόμο απέναντι.

Ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων τους χαιρέτησε και τους ρώτησε τι κάνουν.
¨ Θέλουμε να πάμε να πούμε χρόνια πολλά στον πρόεδρο αλλά το σκεφτόμαστε .. όπως είμαστε και έτσι ντυμένοι, μεβτα ρούχα της δουλειας..¨ , απάντησαν με ένα στόμα και οι τρεις .

Ο Νικήτας Κακαλμανης χωρίς δεύτερη σκέψη τους είπε ¨ ελάτε μαζι μου ..¨
Όπως καταλαβαίνετε, τον ακολούθησαν και πήγαν στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού .

Ο Κώστας Καραμανλής που είδε το Νικήτα Κακλαμαανη να επιστρεφει ξανά στο γραφείο τον ρώτησε τι έγινε ;
¨ Πρόεδρε θέλουν να σου ευχηθούν..¨ δείχνοντας τους υπαλλήλους του δήμου .

Ο πρώην πρωθυπουργός τους φώναξε στο γραφείο του και ζήτησε μάλιστα από τους συνεργάτες του, να τους κεράσουν, λέγοντας με νόημα ¨ είναι τα καλύτερα χρόνια πολλά που άκουσα σήμερα ..

parapolitika.gr