slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Και δεύτερη δίωξη κατά του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου


Για τον τρόπο διάθεσης του ποσού των 25 εκατ. ευρώ από την απαλλοτρίωση εκτάσεων του αγροκτήματος του ΑΠΘ

Κεντρικό πρόσωπο και πάλι της νέας ποινικής δίωξης που ασκήθηκε από τον εισαγγελέας διαφθοράς Θεσσαλονίκης Αχιλλέα Ζήση για την περιουσία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης είναι ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αττικό Μετρό και πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ! Ληστεία με πυροβολισμούς σε κοσμηματοπωλείο στους Αγ. Αναργύρους

Ληστεία με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Παπανδρέου και Αιόλου στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, δύο άντρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο και το λήστεψαν.

Μ.Κεφαλογιάννης: Θετικό βήμα η απελευθέρωση Μπράνσον


“Ελπίζουμε και περιμένουμε ο Τούρκος πρόεδρος να μας εκπλήξει θετικά και στο μέλλον”, αναφέρει ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, σε δήλωση του ως πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας με αφορμή την αποφυλάκιση του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον.

“Η σημερινή αποφυλάκιση και επιστροφή στην

Γιάννης Βρούτσης: «Οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης εκτοξεύτηκαν στο 59,11% στις νέες προσλήψεις Σεπτεμβρίου»


Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Δήλωση του Τομεάρχη Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Κοιν. Αλληλεγγύης της Ν.Δ. κ. Γ. Βρούτση για τα στοιχεία της «ΕΡΓΑΝΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018»

Οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης εκτοξεύτηκαν στο 59,11% στις νέες προσλήψεις Σεπτεμβρίου. 

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Λεονταρίτη για καλή αγωνιστική χρονιά






Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και υπεύθυνος Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο Νομό κ. Γεώργιος Λεονταρίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Παρουσίαση νέων υπηρεσιών ξενοδοχειακού κλάδου από την COCO-MAT

Η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου σε συνεργασία με την COCO-MAT σας προσκαλούν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00 μ.μ.,  σε μία επικοδομητική συζήτηση στα πλαίσια της προβολής των νέων υπηρεσιών που προσφέρονται στον ξενοδοχειακό κλάδο,  η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Ένωσης Ξενοδόχων.