slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κύρτσος: Αποχωρεί από εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ... αφού τον διέλυσε

Tην πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του εκπροσώπου Tύπου του ΛΑΟΣ, ανακοίνωσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Κύρτσος.

«Δεν είχα στόχο στη ζωή μου να γίνω κομματικό στέλεχος. Επεδίωξα σε κάποια φάση να μπω στη Βουλή για να επηρεάσω καταστάσεις. Όπως γνωρίζετε απέτυχα παταγωδώς και επομένως θα δώσω προτεραιότητα στα επαγγελματικά μου, τα οποία ποτέ δεν εγκατέλειψα, άλλωστε».

Δήλωσε ότι διατηρεί τη φιλική σχέση με το Γιώργο Καρατζαφέρη, την οποία έχει εδώ και δεκαετίες, αλλά αποχωρεί από τον ΛΑΟΣ και πρόσθεσε:

«Πολιτικά εγώ τον εκτιμώ, κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και όπου μπορώ θα τον στηρίξω επικοινωνιακά, αλλά δεν είμαι κομματικό στέλεχος, ούτε πρόκειται να γίνω».


Πηγή:www.capital.gr

Δεκάδες διεθνή πρωτοσέλιδα, αφιερωμένα σε όσους έλεγαν ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει

Ο Αντώνης Σαμαράς πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο. Τεράστιο το διεθνές ενδιαφέρον για τις ελληνικές εκλογές. Tα πρωτοσέλιδα αναλυτικά:

Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΔΡΑΣΗΣ ο Στέφανος Μάνος θεέ μου πως θα την αντέξει ο λαός αυτή τη μεγάλη απώλεια


Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΔΡΑΣΗΣ ο Στέφανος Μάνος

 Την παραίτησή του υπέβαλλε το απόγευμα στην Κεντρική Επιτροπή της Δράσης, ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Μάνος.Ο κ. Μάνος έστειλε την ακόλουθη επιστολή στα μέλη και τους φίλους του κόμματος: «Αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου εξέφρασα την άποψη ότι θα έπρεπε να επιδιωχθεί η....

Ένα "αθώο" λαθάκι ακόμα για την κ. Ρεπούση...

Εκτός από τον "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΌ" στην παραλία της Σμύρνης ανακάλυψε ότι υπάρχει και "Μαραθώνας συσκέψεων"!!!
"Μαραθώνα συσκέψεων" έχει αύριο το επιφανές μέλος της συμμαχίας των πρόθυμων, που την έκαναν καθηγήτρια Πανεπιστημίου, αφού είναι εξαιρετικά πρόθυμη να εξυπηρετήσει τα σχέδια αφελληνισμού (και επιμένει να αρνείται τη γενοκτονία των Ποντίων). 
Απολαύστε την (άντε και Υπουργός (α)Παιδείας:

Οι ... αναντικατάστατοι!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Φαίνεται ότι οι κύριοι Λοβέρδος και Χρυσοχοίδης θεωρούν τους εαυτούς τους “αναντικατάστατους” και βγήκαν και δηλώνουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να υπουργοποιηθούν!
Αγαπητοί "κύριοι" μήπως θα έπρεπε επιτέλους να ...

Αφρούς βγάζουν στα blogs τα ξεροψημένα μυαλά ...

Έχουν έρθει σε κατάσταση αμόκ ορισμένοι ξεροψημένοι εγκέφαλοι !!!
Η νίκη της Ν.Δ , που συνδυαζόμενη με την διατήρηση των ποσοστών του ΠΑ-ΣΟΚ , διατήρηση που επιτρέπει τον σχηματισμό κυβέρνησης , έχει βγάλει εκτός εαυτού συγκεκριμένους αρθρογράφους και σχολιαστές μερικών blog...
Είναι λογικό εν μέρει , εδώ βλέπουμε γνωστά ονόματα της δημοσιογραφίαςνα μήν μπορούν να κρατήσουν την πίκρα τους και να προσπαθούν να κάνουν την τρίχα τριχιά ψάχνοντας και το κόμμα στις δηλώσεις του Σαμαρά , κάνοντας αντιπολίτευση χωρίς να υπάρχει ακόμα κυβέρνηση :)
ΞΎΔΙ...
Θα έχουν κυβέρνηση Σαμαρά για κάμποσα χρόνια  είτε τους αρέσει είτε όχι...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

www.apospasma.gr
«Η Ν.Δ. πρέπει να σεβαστεί και τους προβληματισμούς των υπόλοιπων κομμάτων» σημειώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Να σεβαστεί τους προβληματισμούς και τις θέσεις των υπόλοιπων κομμάτων που θα προσέλθουν στην συζήτηση για συμφωνία σε κυβέρνηση σωτηρίας, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη Νέα Δημοκρατία.
« Ως πρώτο κόμμα και η ΝΔ θα πρέπει να σεβαστεί και τους προβληματισμούς των υπόλοιπων κομμάτων, όπως......

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ mesogiosfm105,4FM

ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (;)ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ  Ο  ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ

«ΠΑΓΙΔΑ» ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

H Πανελλήνια Ένωση Πλοιάρχων με αφορμή το ατύχημα που συνέβη στις 16/6 στο λιμάνι της Τήνου, όπου το πλοίο «Νήσος Χίος» προσέκρουσε κατά την προσπάθεια απομάκρυνσης του από τη λιμενολεκάνη, εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για την κατάσταση του λιμένα της Τήνου, που το ονομάζει «λιμάνι παγίδα». 

Η ΠΕΠΕΝ τονίζει ότι «αρχικά, πρέπει να επαινέσουμε τον Πλοίαρχο γιατί, παρά τα εντονότατα καιρικά φαινόμενα, κατόρθωσε να βγάλει το πλοίο από το λιμάνι – παγίδα στο οποίο είχε.....

ΝΕΑ ΗΘΗ.. ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

www.apospasma.gr

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Πρόεδρό μας και την παράταξή μας για την συστηματική σκληρή προσπάθεια που κάνατε σ΄ αυτή την κρίσιμη προεκλογική περίοδο» είπε χθες το βράδυ ο Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος στην αίθουσα κήπου της Ρηγίλλης που γέμισε μάλιστα μέσα - έξω από τους εθελοντές της ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ για το Λεκανοπέδιο Αττικής.

Οι παραβρισκόμενοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτά που άκουσαν καθώς όπως σχολίαζαν μεταξύ τους, πρώτη φορά ακούμε … «ευχαριστώ» για την προσπάθεια.

Μοιράζει θέσεις για να μην του φύγουν

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΜΑΡΑ


Κάτι παραπάνω από αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα που έστειλαν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί Βενιζέλος και Κουβέλης κατά τις δηλώσεις τους μετά την συνάντησή τους.
Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι συμφώνησαν με την πρόταση Σαμαρά να συμμετάσχουν σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, μακράς πνοής και συγκεκριμένου πολιτικού πλαισίου, καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της χώρας.
«Θα προχωρήσουμε» δήλωσε από την πλευρά του ο Φ. Κουβέλης, «Σε λίγο θα έχουμε κυβέρνηση» συμπλήρωσε ο...

Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: «ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ…»

Θετική ήταν η συνάντηση των κ.κ. Βενιζέλου και Κουβέλη, όπως δείχνουν οι πρώτες δηλώσεις του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ. «Η χώρα έχει ανάγκη να αποκτήσει κυβέρνηση με συγκεκριμένο περιεχόμενο πολιτικής. Οι διαδικασίες επιταχύνονται », ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης και πρόσθεσε ότι θα προχωρήσουν σε συμφωνία εφόσον υπάρξουν κοινά σημεία στο πολιτικό πλαίσιο και στην φερεγγυότητα των προσώπων.

14,1 εκ ευρώ θα εισπράξει ο ΣΥΡΙΖΑ! Τι απαίρνουν τα άλλα κόμματα

14,1 εκ ευρώ θα εισπράξει ο ΣΥΡΙΖΑ! Τι απαίρνουν τα άλλα κόμματα


Πλεόνασμα αρκετών εκατομμυρίων ευρώ θα δει στο ταμείο του κόμματός του ο Αλέξης
Τσίπρας, καθώς η εκλογική εκτίναξη στο 26,89% συνοδεύεται και από μια άνευ προηγούμενου αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης προς τον ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια ώρα που ΝΔ και κυρίως ΠΑΣΟΚ έχουν πρακτικά χρεοκοπήσει.
Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα η .....

ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ - Αποχαιρετισμός στον Κώστα Βασιλόπουλο

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(Αποχαιρετισμός στον Κώστα Βασιλόπουλο)
 Μέσα στη δίνη της προεκλογικής περιόδου έφυγε πρόωρα από κοντά μας ο υποψήφιος της παράταξης μας στην περιφερειακή ενότητα της Άνδρου Κώστας Βασιλόπουλος.
Ο Κώστας Βασιλόπουλος, που είχε πρόσφατα συνταξιοδοτηθεί από την ΔΕΗ, υπήρξε παράδειγμα έντιμου αγωνιστή και δημοκράτη. Διακρίθηκε για τη σεμνότητα του και τη σταθερότητα στα ιδανικά της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, τα οποία τον οδήγησαν να έχει πάντα ενεργό δράση στα κοινά, είτε ως συνδικαλιστικό στέλεχος, είτε ως εκλεγμένος σε πολλούς κονωνικούς φορείς, ....

Τα τρία πρώτα βήματα της κυβέρνησης - Πως θα "ανασάνει" η Ελλάδα από το μνημόνιο


Η χώρα είναι ένα βήμα πριν τη στάση πληρωμών. Η επόμενη δόση του δανείου πρέπει να εκταμιευτεί άμεσα και παράλληλα η τρόικα να πειστεί για κάποια ελάφρυνση του ασφυκτικού προγράμματος του μνημονίου. Η νέα κυβέρνηση πρέπει να διαπραγματευτεί και να πείσει ότι πρέπει να υπάρξουν αλλαγές.

Τα μηνύματα που έρχονται από τους εταίρους και δανειστές αφήνουν περιθώριο επιμήκυνσης του χρόνου επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων κατά ένα τουλάχιστον χρόνο. Αυτό θα αποτελέσει και το κλειδί ώστε να υπάρξει κάποια προοπτική για τη χώρα που ασφυκτιά και βρίσκεται ένα βήμα πριν τη στάση πληρωμών.

Ο πρώτος στόχος της νέας κυβέρνησης θα πρέπει να είναι η εκταμίευση της δόσης. Μόνο έτσι θα υπάρξει τρόπος να αποφευχθεί η στάση πληρωμών καθώς τα ταμειακά αποθέματα επαρκούν για μισθούς και συντάξεις ως το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Σε πρώτη φάση θα διεκδικηθεί το περιβόητο ένα δισεκατομμύριο που έμεινε κλειδωμένο στα ταμεία από την προηγούμενη δόση, κάτι που πολλοί θεωρούν ότι εύκολα μπορεί να εκταμιευτεί ως μια κίνηση καλής θέλησης των εταίρων προς τη νέα κυβέρνηση.

Παράλληλα το περιβόητο μήνυμα για ... προθεσμία 100 ημερών από τη Γερμανική κυβέρνηση, αλλά και τα μηνύματα για επιμήκυνση του χρονοδιαγράμματος για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων μπορεί να σημάνουν μια πίστωση χρόνου προς την Ελλάδα ώστε να μπορέσει να πετύχει την εκταμίευση των κονδυλίων και να κινήσει την αγορά.

Η εκταμίευση των δόσεων θα σημάνει έστω και για μερικούς μήνες μετάθεση της στάσης πληρωμών και παράλληλα θα ολοκληρώσει την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ώστε να αυξηθεί και η ρευστότητα στην αγορά.

Ο τρίτος στόχος είναι η απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ που με την παράλληλη αποπληρωμή των οφειλών του δημοσίου προς τους ιδιώτες θα ξεμπλοκάρουν μεγάλα έργα ανοίγοντας μετά από 2 χρόνια και την αγορά εργασίας.

newsit.gr

Σαμαράς προς Βρυξέλλες: Αν δεν μας βοηθήσετε κερδίζει μόνον ο Τσίπρας

Το πιο κρίσιμο κρας τεστ για τον Αντώνη Σαμαρά, μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης, είναι η Σύνοδος Κορυφής των Βρυξελλών στις 28 και 29 Ιουνίου. Οι ευρωπαίοι εταίροι δείχνουν ικανοποίηση και ανακούφιση από το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής αλλά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζει ότι πίσω από τα χαμόγελα και τα συγχαρητήρια οι ηγέτες της Ευρώπης κρύβουν τη δυσπιστία και την ανυπομονησία τους για το ελληνικό πολιτικό προσωπικό και έχουν κουραστεί με τις παλινδρομήσεις των ελληνικών κυβερνήσεων τα τρία τελευταία χρόνια.


Ο κ. Σαμαράς θα εμφανιστεί στη Σύνοδο Κορυφής με ένα πακέτο δέκα αλλαγών στο Μνημόνιο που υποσχέθηκε προεκλογικά αλλά ευελπιστεί ότι μπορεί να εξασφαλίσει το πράσινο φως για τουλάχιστον τρία από αυτά :

Την επιμήκυνση της περιόδου δημοσιονομικής προσαρμογής που προβλέπει η δανειακή σύμβαση τουλάχιστον για μια διετία ως το 2016. Το αίτημα αυτό είναι κοινό μεταξύ Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. και αφορά τα μέτρα επιπλέον λιτότητας και περικοπών 11,5 δισ. ευρώ τα οποία, σύμφωνα με το 2ο Μνημόνιο, έπρεπε να ληφθούν ως το 2014. Αρα το αίτημα θα αφορά επιμήκυνση του χρόνου λήψης μέτρων λιτότητας σε 4 αντί για 2 χρόνια.

Τη δυνατότητα να καταβληθούν σε δόσεις οι φορολογικές επιβαρύνσεις της τελευταίας περιόδου από όσους αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, με την πρόβλεψη ότι το σύνολο της ετήσιας φορολογικής επιβάρυνσης δεν θα υπερβαίνει το 25% των εσόδων τους.

Τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση που επηρεάζει σημαντικό τμήμα του τουριστικού πακέτου.

Από την πλευρά της Ν.Δ. επισημαίνουν ότι η Τρόικα είναι θετική για τα τρία αυτά μέτρα που θα ελαφρύνουν την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών και θα ανακουφίσουν τα νοικοκυριά από τη λαίλαπα νέων μέτρων λιτότητας.

Ο κ. Σαμαράς ελπίζει ότι η Σύνοδος Κορυφής που ξεκινάει την ερχόμενη Πέμπτη θα αποτελέσει την αφετηρία για την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Στη Ν.Δ. ευελπιστούν ότι και άλλοι ευρωπαίοι ηγέτες θα θελήσουν να στηρίξουν τα ελληνικά αιτήματα και να προωθήσουν αλλαγές στο πρόγραμμα λιτότητας που έχει επιβληθεί από την γερμανική πλευρά και το ΔΝΤ.

Στα επιχειρήματα του κ. Σαμαρά θα είναι ότι η βοήθεια και η αλληλεγγύη των εταίρων είναι επιβεβλημένη διότι σε διαφορετική περίπτωση η Ελλάδα θα ξαναμπεί σε κύκλο εσωτερικών συγκρούσεων από τις οποίες θα κερδίσει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ετοιμάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ενισχύσει τα ελληνικά επιχειρήματα αλλά και το δικό του προφίλ με κύκλο επισκέψεων σε Παρίσι, Ρώμη και Βερολίνο.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία αποσκοπεί στο να γνωρίσει ο κ. Σαμαράς καλύτερα τους ευρωπαίους συνομιλητές του αλλά και να καθησυχάσει τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για την επάνοδο της χώρας μας στην πολιτική ηρεμία και σταθερότητα.

iefimerida.gr

e-Επιλογές της 18/06/2012





Αντ. Σαμαράς: Ο Π. Καμμένος δεν επιθυμεί καμία συνεργασία

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά τη συνάντησή του με τον Πάνο Καμμένο δήλωσε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν επιθυμεί καμία συνεργασία.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά τη συνάντησή του με τον Πάνο Καμμένο δήλωσε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων...
δεν επιθυμεί καμία συνεργασία.
H δήλωση του Α. Σαμαρά

Παράλληλα τον κατηγόρησε ότι δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των περιστάσεων και πρόσθεσε ότι επικαλείται κάθε είδους παράλογα προσχήματα.

Η δήλωση του Π. Καμμένου

Ο Μάριος Βουτσίνος, για το εκλογικό αποτέλεσμα

Παρά το πολωτικό κλίμα, το φόβο που καλλιεργήθηκε προς τους πολίτες, τα εκβιαστικά διλήμματα και την παραπληροφόρηση – προπαγάνδα των κεντρικών ΜΜΕ που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» στάθηκαν και πάλι στο ύψος τους και είχαν θετικότατη παρουσία στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012,
συγκεντρώνοντας ένα αξιοπρεπέστατο ποσοστό. Μπορεί η έδρα των Κυκλάδων να χάθηκε (και πάλι όμως τα ποσοστά στις Κυκλάδες ήταν μεγαλύτερα από τον μέσο πανελλαδικό όρο του Κινήματος) εξαιτίας των προαναφερόμενων λόγων, ωστόσο οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου θα είναι βασικοί ρυθμιστές στην επιβεβλημένη προσπάθεια για το σχηματισμό κυβέρνησης. Αυτό που προέχει από δω και στο εξής, είναι οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να αναλογιστούν την κρισιμότητα των στιγμών και να κρατήσουν υπεύθυνη και πατριωτική στάση με μοναδικό στόχο, όχι την εξυπηρέτηση παραταξιακών συμφερόντων όπως έγινε στις προηγούμενες εκλογές, αλλά τη δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας που θα αγωνιστεί για να απαλλαγεί η χώρα από το καταστροφικό Μνημόνιο που έχει οδηγήσει τους Έλληνες στη φτώχεια, στην εξαθλίωση, στην απόγνωση και στην αυτοκτονία. Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου, όλους τους Κυκλαδίτες και Κυκλαδίτισες που εμπιστέφθηκαν και πάλι τους «Ανεξάρτητους Έλληνες». Δώσαμε έναν ωραίο, καθαρό και τίμιο αγώνα στις Κυκλάδες, κάνοντας ανθρώπινες και αληθινές σχέσεις με τους πολίτες. Εύχομαι και ελπίζω να μην τους απογοητεύσουμε, να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και οι σχέσεις μας να γίνουν ακόμη πιο δυνατές για να αγωνιστούμε μαζί για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων του νομού μας.



ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ (υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων)
marios.voutsinos@gmail.com

Τελικά αναλυτικά αποτελέσματα εκλογικών τμημάτων Πάρου - Αντιπάρου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα parianostypos.gr, εμμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για προσφορά έγκυρης, αξιόπιστης και άμεσης ενημέρωσης, μετέδωσε τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου σε ζωντανή ροή, έγκαιρα και κυρίως αξιόπιστα, με το κύρος ενός έγκριτου μέσου ενημέρωσης που βρίσκεται πάντοτε στις επάλξεις της αμερόληπτης ενημερωτικής προσφοράς στον τόπο. 

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκινά την ουσιαστική επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.

Επίθεση: Ο Αντώνης Σαμαράς στις πρώτες του δηλώσεις από το Ζάππειο δε μίλησε για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Δε θα τηρήσει όσα έλεγε προεκλογικά;
Οι δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά από το Ζάππειο ήταν ξεκάθαρες ως προς την κατεύθυνση της επαναδιαπραγμάτευσης. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα θα σεβαστεί την υπογραφή και τις υποχρεώσεις της. Σε αυτές όμως «θα προστεθούν οι αναγκαίες πολιτικές, για την ανάπτυξη και για την αντιμετώπιση της βασανιστικής, τεράστιας, για τους Έλληνες, υπόθεσης της ανεργίας». BINTEO 

Έναρξη Athens Art Festival by συν+Αξία

«Έφυγε» ο Αλκέτας Παναγούλιας


Μια σημαντική απώλεια μετράει από σήμερα το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αλκέτας Παναγούλιας, ο θεωρούμενος ως ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής των τελευταίων 50 ετών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Ο βετεράνος τεχνικός έμενε μόνιμα στην Ουάσιγκτον, ενώ λέγεται ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα και δύσκολα έβγαινε από το σπίτι του.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 Στα πλαίσια της τουριστικής προβολής του Δήμου μας στο εσωτερικό, έχει ξεκινήσει η αναμετάδοση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μηνυμάτωνκαθώς και οι καταχωρήσεις σε έντυπα μέσα, πανελλήνιας και περιφερειακής εμβέλειας (τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο, εφημερίδες). Επίσης φιλοξενήθηκαν  Έλληνες δημοσιογράφοι προκειμένου να πραγματοποιήσουν ρεπορτάζ για τη Νάξο.

Μετεκλογικό Μήνυμα βουλευτή Νίκου Συρμαλένιου


Εκ μέρους του συνδυασμού μας στις Κυκλάδες, θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά από καρδιάς τους χιλιάδες ψηφοφόρους μας, Κυκλαδίτες και Κυκλαδίτισσες, που με τις 19.345 ψήφους και το 26,68% (άνοδος 55,5% από τις εκλογές της 6ης του Μάη), μας έστειλαν και πάλι στη Βουλή και ανέδειξαν το ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δεύτερο κόμμα και καθοριστική δύναμη στα νησιά μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συντρόφους, τις συντρόφισσες, και όλους τους φίλους μας, που έδωσαν όλο αυτό το διάστημα με αυταπάρνηση έναν ωραίο και δυναμικό αγώνα.
Χωρίς να θέλουμε σε καμιά περίπτωση να υποβαθμίσουμε το αποτέλεσμα ...

«Ανεξάρτητοι Έλληνες»: Οι Κυκλάδες μας έδωσαν το 3ο μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά



Ο αγώνας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στο νομό Κυκλάδων ήταν και πάλι νικηφόρος, παρά την απώλεια της έδρας στο νομό μας. Οι Κυκλάδες συγκέντρωσαν το τρίτο μεγαλύτερο ποσοστό (9,6%) των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» σε πανελλαδικό επίπεδο και η φωνή μας θα συνεχίσει να είναι ισχυρή. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες του νομού Κυκλάδων

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ν. Αιγαίου την Πέμπτη 21/06/2012 ώρα 12:00 με τηλεδιάσκεψη

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ν. Αιγαίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21/06/2012 και ώρα 12:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), με θέματα:
1. Έγκριση πρακτικών και μελών επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Συντήρηση Δημοτικού Οδικού Δικτύου του Δήμου Πάρου Νομού Κυκλάδων».
2. Έγκριση πρακτικών και μελών επιτροπής διαγωνισμού του έργου: Συντήρηση Οδικού Δικτύου Νήσου Μυκόνου (χρήση 2012)».
3. Έγκριση πρακτικών και μελών επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Νήσου Τήνου (2012)».

Εθνική πολιτική ή εθνική ντροπή;


Εθνική πολιτική ή εθνική ντροπή;

Η Ειδ.Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ.Λινού με εγκύκλιο που εξέδωσε, απαγορεύει τις εγγραφές και μετεγγραφές στα Λύκεια της Γερμανίας. Προσπαθεί με αυτό το τρόπο να βάλει σε εφαρμογή τον κατάπτυστο νόμο 4027/2011, που ψήφισε η τελευταία Κυβέρνηση τον Νοέμβρη του 2011 και ο οποίος στην ουσία, οδηγεί τα ελληνικά σχολεία στο...

Αποκλειστικό: Χρειάστηκε να ρίξουν σπρέι πιπεριού μέσα στο “Blue Star 2” οι αστυνομικοί!

P6180638Αποπνικτική ήταν η ατμόσφαιρα  μέσα στο “Blue Star 2”, στο οποίο - σύμφωνα με πληροφορίες τουcyclades24 - αστυνομικοί έριξαν σπρέι πιπεριού σε κρατούμενους που μετέφεραν φρουρούμενους στην Κω και οι οποίοι προσπάθησαν να αποδράσουν. Το πλοίο κατευθύνόταν στο λιμάνι της Σύρου, ενώ όλοι οι επιβάτες είχαν βγει στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου, καθώς ένοιωσαν έντονη δυσφορία.
Πρόκειται για 3 κρατούμενους που τους

ΑΦΙΣΑ ΑΓΩΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΝΑΞΟΥ

Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr


Βλέποντας το πάνελ του MEGA το βράδυ των εκλογών διέκρινες μια ειρωνεία από τους γνωστούς δημοσιογράφους (και χρόνιους αβανταδόρους του δικομματισμού) έναντι των εκπροσώπων των άλλων μικρότερων κομμάτων του κοινοβουλίου για την απώλεια των δυνάμεων τους!