slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΔ για το διάγγελμα Τσίπρα: Πανικόβλητος, απερχόμενος και φοβισμένος

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για το διάγγελμα του κ. Τσίπρα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μακάριος Λαζαρίδης: «Επιτακτική η ανάγκη για πολιτική αλλαγή, ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κοστίζουν σε κάθε νοικοκυριό 6.000 ευρώ το χρόνο»


Μακάριος Β. Λαζαρίδης 
Διευθυντής Γραφείου Τύπου Νέας Δημοκρατίας Δημοσιογράφος - Πολιτικός Επιστήμονας

«Η ανάγκη πολιτικής αλλαγής είναι επιτακτική δεδομένου ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν έχει να δώσει απολύτως τίποτα στη χώρα», τόνισε μιλώντας στην τηλεόραση του Star και στην εκπομπή Live U, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει καταθέσει την Συμφωνία Αλήθειας και έχει παρουσιάσει ένα σοβαρό και κοστολογημένο εναλλακτικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει λιγότερους φόρους, λιγότερες δαπάνες, αποτελεσματικότερο κράτος και επενδύσεις, έτσι ώστε να έρθουν δουλειές» είπε ο κ. Λαζαρίδης.

Κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι, παρά τη δέσμευση του κ. Τσίπρα, η δεύτερη αξιολόγηση δεν έκλεισε στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ «τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το

Αυτοδιοίκηση. Η φωτεινή πλευρά της πολιτικής


Άρθρο του Θανάση Παπαμιχαήλ – Επικοινωνιολόγου


Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν. Και για να αλλάξει η πολιτική ηγεσία, θα πρέπει ο λαός να γίνει πολίτης.

Δύσκολα πράγματα ειδικά όταν οι πολιτικές ηγεσίες πολλών χωρών μοιάζουν με «παιδικές χαρές». Κάποιος θα πρέπει να τους σταματήσει πριν καταλήξει το μεγαλύτερο μέρος των λαών να κάνει «ελεύθερο κάμπινγκ» σε πάρκα, παγκάκια, εισόδους κλειστών καταστημάτων, δρόμους και κάτω από γέφυρες!

Μας διοικούν απίστευτοι πολιτικοί που με τις πράξεις τους ανατροφοδοτούν και επιταχύνουν την κάθε είδους κρίση, ενώ μετατρέπουν τα αποτελέσματα δημοψηφίσματος κατά το δοκούν αν δεν το μετατρέπουν σε ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο τους.

Γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ: «Νέος γύρος επίθεσης στα δικαιώματα του λαού»

Προσθήκη λεζάντας



Αγωνιστικό κάλεσμα για συμμετοχή στην αυριανή κινητοποίηση που διοργανώνει στις 11 το πρωί στην πλατεία παλιού Δημαρχείου στην Παραλία απευθύνει η Γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε, καταφέρεται εναντίον της κυβέρνησης, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, αλλά και των εργοδοτικών οργανώσεων που απαιτούν συναίνεση από τον λαό και τους εργαζόμενους, προκειμένου να εφαρμοστεί ο νέος γύρος επίθεσης στα εργατικά λαϊκά δικαιώματα. «Επιστρέφουμε ως απαράδεκτα τα πορίσματά τους, τις συμφωνίες τους. Απαιτούμε δικαιώματα στην εργασία και τη ζωή, με βάση την εποχή μας - τον 21ο αιώνα, τις ανάγκες μας!» αναφέρει το ΠΑΜΕ Νάξου στην ανακοίνωση του, το πλήρες περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής: