slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ AΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΡΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

.....ΜΟΝΟ 27 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ  ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΕΛΩΘΕΙ  ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 

Ν. Συρμαλένιος: Ο λαός, καθοριστικός παράγοντας για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής της εξαθλίωσης - Ανοιχτή Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ Πάρου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4/11 στην Πάρο, ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Πάρου – Αντιπάρου, στην οποία βασικός ομιλητής ήταν ο Νίκος Συρμαλένιος.Στην εισήγηση του ο Νίκος Συρμαλένιος, μεταξύ άλλων, τόνισε:

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων ερμήνευσε αριστουργήματα κλασικής μουσικής … για την υγεία στην Τήνο.

Μια μοναδική συναυλία πραγματοποιήθηκε χτες στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη από την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Νικολάου Χαλιάσα.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το σωματείο «οι Φίλοι της Τήνου», υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου, με την αρωγή του Δήμου Αθηναίων και του Μουσείου Μπενάκη. Μοναδικός σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη των παροχών Υγείας στο νησί μας, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ της ασφαλιστικής κάλυψης όλων των Τηνιακών, στην προσπάθεια για έγκαιρη και ασφαλή αεροδιακομιδή των ασθενών.

Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη - Οι Πράσινοι στην Αθήνα, 8 έως 11 Νοεμβρίου | Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αθήνα

Το Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος γίνεται στην Αθήνα, τονίζοντας έτσι την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Σημαντικά στελέχη των Ευρωπαίων Πράσινων, ευρωβουλευτές, βουλευτές, υπουργοί, και πάνω από 350 στελέχη και ηγέτες από όλη την Ευρώπη, συμμετέχουν σε μια μεγάλη προσπάθεια για την Ευρώπη των Πολιτών. Θέματα που θα συζητηθούν η κοινωνική Ευρώπη, η πολιτική και οικονομική ένωση της Ευρώπης, ο ρόλος των πολιτών στη διαμόρφωση μιας Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας των Πολιτών.

Διπλή συνεδρίαση του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Νάξου την 8η Νοεμβρίου.

Παρακαλούμε να προσέλθετε στα γραφεία του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. την 08η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30μ.μ. για τακτική συνεδρίαση με
μοναδικό θέμα ημερησίας της ημερήσιας διάταξης :
Έγκριση απολογισμού ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. έτους 2011.
Παρακαλούμε να προσέλθετε στα γραφεία του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. την
8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15.30μ.μ. για τακτική συνεδρίαση με τα κάτωθι θέματα ημερησίας διάταξης :

Με τον γερμανό πρέσβη συναντήθηκε ο κ. Τσίπρας


Συνάντηση με τον γερμανό πρέσβη είχε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας. Η συνάντηση έγινε μετά από αίτημα του γερμανού πρέσβη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε και κ. Ι. Δραγασάκης, συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν στην οικονομική κρίση, το αδιέξοδο του εφαρμοζόμενου προγράμματος και οι εναλλακτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας επεσήμανε στον πρέσβη ότι η εφαρμογή του νέου πακέτου λιτότητας που προβλέπει το υπό ψήφιση νομοσχέδιο καθώς και ο προϋπολογισμός θα οδηγήσουν σε νέα ελλείμματα και περαιτέρω απαιτήσεις για νέες περικοπές δαπανών, μισθών, συντάξεων και του βιοτικού επιπέδου του ελληνικού λαού.

Επίσης τόνισε τη μη-βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και την ανάγκη αντιμετώπισής του στο πλαίσιο μιας συνολικής ευρωπαϊκής ρύθμισης μέσα από Ειδική Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής.


Έναρξη Προπονήσεων και Εγγραφών στις ακαδημίες Μπάσκετ του ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια»


Το Σάββατο 3-11-2012 και ώρα 14.30  ξεκίνησε στο κλειστό γυμναστήριο Νάξου η πρώτη προπόνηση των  ακαδημιών Μπάσκετ του ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια».
Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:
6979810724 (Γιάννης Διον. Βασιλάς)
6930960988 (Φρέντυ Γ. Κρητικός)

Θέλει να καταντήσει Σταυρογιάννης ο Πολύδωρας;


Είναι στέλεχος με μεγάλη διαδρομή και ιστορία στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Αλλά επειδή ως γνωστόν "τα στερνά τιμούν τα πρώτα", οφείλει να πράξει ως σώφρων κι έμπειρος πολιτικός και όχι σαν παιδάκι που του πήραν πίσω τη σοκολάτα του.
Από την ημέρα που ο Σαμαράς αποφάσισε να προτείνει τον Μεϊμαράκη για τη θέση του προέδρου της Βουλής, ο Βύρωνας άρχισε την αντιπολίτευση. Μέχρι που κάποια στιγμή έφτασε σε σημείο...

...να πάρει το μέρος του Τσίπρα, όταν τον περασμένο Ιούνιο ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε πρώτα να παίρνει το λόγο η αντιπολίτευση και στη συνέχεια να τοποθετούνται οι κυβερνητικοί εταίροι (!).

Τώρα απουσιάζει από τη συνεδρίαση της Κ.Ο. και αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να καταψηφίσει τα μέτρα, θυμίζοντας πρακτικές Μανώληδων και Τατούληδων...

http://topolitikon.blogspot.gr/2012/11/thelei-na-katantisei-stavrogiannis-o-polydwras.html

Ο Παπαδημούλη ΘΑ λιανίσει τους νταβατζήδες... πριν λίγες μέρες τους χάρισε τις εργοδοτικές εισφορές

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Παπαδημούλης και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με ΧΑ, ΑΕ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν την ένταξη των δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ με το σκεπτικό ότι το Ταμείο τους πάει καλά... ουσιαστικά ψήφισαν να συνεχίσουν να πληρώνουν οι διαφημιζόμενοι το αγγελιόσημο, που σημαίνει να πληρώνουν οι διαφημιζόμενοι εργοδοτικές εισφορές των δημοσιογράφων που κανονικά θα έπρεπε να πληρώνουν οι νταβατζήδες. Ο Παπαδημούλης προστάτευσε τους νταβατζήδες από ένα επιπλέον έξοδο αυτούς τους δύσκολους καιρούς...

Δείτε τώρα και τι γράφει σήμερα:
Δηλ. την περασμένη εβδομάδα τους χάρισε εργοδοτικές προσφορές και σήμερα ζητάει να πληρώσουν για τις άδειες... φαντάζομαι υπόσχεται και να τους λιανίσει άμα κυβερνήσει...
  Ανάρτηση απο το Δεξί X-Trem(i)

Προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας για την ακύρωση της απόφασης για εκχώρηση του λιμανιού της Μυκόνου

Με τη συνδρομή του αναπληρωτή καθηγητή της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  κ. Σαράντου Ορφανουδάκη, η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου (Κ.Ε.Πο.Μ.) δια των μελών της Άννας Θ. Καμμή, Σταύρου Γ. Ασημομύτη και Αναστασίας Θ. Καμμή κατέθεσε στις 29 Οκτωβρίου Αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας της Κοινής Υπουργικής Απόφασης της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων που αφορά στην αποφασισμένη “παραχώρηση σε τρίτους, μέσω συμβάσεων παραχώρησης, κάθε δικαιώματος χρήσης, διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης επί των κινητών και ακι­νήτων εντός της χερσαίας ή/και της θαλάσσιας ζώνης του Τουριστικού Λιμένα Τούρλου Μυκόνου”
Συνεχίστε εδώ την ανάγνωση:
http://kepom.wordpress.com/2012/11/06/port_mykonos/\
ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ
ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΥΚΟΝΟΥ
--------------------------
MYKONOS ACTIVE

CITIZEN'S MOVEMENT
--------------------------
http://kepom.wordpress.com/