slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μπροστά για την Ελλάδα, Ενώνουμε, Αλλάζουμε, Προχωράμε

Σε λίγες μέρες στις 30 Ιουνίου ως τις 2 Ιουλίου αρχίζει το προγραμματικό-οργανωτικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Ολοκληρώνεται η διαδικασία διαλόγου που ξεκινήσαμε όλοι μαζί οι εταίροι και τα μέλη της ΔΗΣΥ και η οποία έχει δύο κύριους στόχους: 
α) Να συμφωνήσουμε στους βασικούς άξονες του προγράμματος που θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα και το λαό από τη μιζέρια, θα φέρει την ανάπτυξη και θα δώσει πάλι ευκαιρίες δουλειάς για όλους, και κυρίως για τους νέους που αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου, και
β) να χαράξουμε τον οδικό χάρτη που θα οδηγήσει την παράταξη ενωμένη στην επόμενη μέρα. 

Εκλογές Πανελλήνιου Φ Κ. Λουράντου

«Καμμένο» το δεκανίκι των ΑΝΕΛ; Τσίπρας καλεί Φώφη στην Κυβέρνηση


Ευθεία πρόσκληση στο ΠΑΣΟΚ και την Φώφη Γεννηματά για συνεργασία και δημιουργία προοδευτικής διακυβέρνησης μετά τα μνημόνια απευθύνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα».

Με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να δηλώνει ότι «δεν θα συμμετέχουμε σε αδύναμες κυβερνήσεις που θα οδηγήσουν τη χώρα σε νέα διέξοδα».

Ειδικότερα και για την συζήτηση στην οποία βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τα κόμματα του ευρύτερου προοδευτικού τόξου, ο κ. Τσίπρας επισημαίνει ότι «θα χαιρόμασταν ειλικρινά αν (το ΠΑΣΟΚ) έβρισκε ξανά τον προοδευτικό του

Σταμάτης ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ- Δημητροκάλλης: «Ο Αντρέας Παπανδρέου “απελευθέρωσε” τους Έλληνες»


Andreas Papandreou idritiki PASOK 1


23 Ιουνίου 1996. Η Ελλάδα χάνει το μεγαλύτερο Πολιτικό ηγέτη της Ιστορίας της.
Αυτόν που «απελευθέρωσε» τους Έλληνες και εκδημοκράτισε τη χώρα, αυτόν που έδωσε πνοή στον μη Προνομιούχο Έλληνα, τη Νεολαία, τον Αγρότη και τον μικρομεσαίο Έλληνα πολίτη.
Είναι εκείνος που έδωσε λόγο στον