slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παντηνιακό συλλαλητήριο ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών

Γιώργος Λεονταρίτης: "Η φύση των νησιών μας είναι μοναδική και την προστατεύουμε. Λέμε «ΟΧΙ σ' αυτούς που θέλουν να αλλοιώσουν το φυσικό περιβάλλον τους".
"Στο μεγάλο παντηνιακό συλλαλητήριο ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη θέση Πράσσα που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Χώρα της Τήνου, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.
Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης : “Η νομική, ηθική και ουσιαστική στήριξή μας στη

Ο Κωνσταντίνος Παράσχος κοινός Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου "Βαρδάκειο και Πρώιο" και στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου και Αναπληρώτρια Διοικήτρια η Καλίτσα Φραγκίσκου Αυτοί είναι οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία του ΕΣΥ


Με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια επελέγησαν οι νέοι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές των νοσοκομείων του ΕΣΥ, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή.
Η σχετική απόφαση του υπουργού Υγείας έχει ήδη πάρει το δρόμο για το Εθνικό Τυπογραφείο.

Δείτε

Δήλωση για το Παντηνιακό Συλλαλητήριο εναντίον των ανεμογεννητριών στη Τήνο


Θέση αρχής μας ήταν πάντοτε ότι οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας αποτελούν έναν από τους καθοριστικούς παράγοντες για την αναστροφή της κλιματικής αλλαγής και της περαιτέρω καταστροφής του περιβάλλοντος. Οι καθαρές μορφές ενέργειας, εκείνες με το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στον πλανήτη μας είναι ταυτόχρονα υποχρέωση μας απέναντι στις επόμενες γενιές.


Είναι επίσης εκπεφρασμένη η άποψη μας ότι τα Βιομηχανικά Αιολικά Πάρκα Ενέργειας, θα