slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιώργος Βακόνδιος Δυναμική επιλογήΑυτή η έντονη πολιτική του δραστηριότητα σχολιάζεται στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ιδιαίτερα κολακευτικό είναι και το σχόλιο που δημοσιεύθηκε σε εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας το οποίο και αναδημοσιεύουμε:

Πρόσκληση στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΛΕ.ΜΟ.Ν


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ                                                                                         

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Νάξου ανακοινώνει την ετήσια Γ.Σ η οποία θα παρουσιάσει τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του έτους 2018 όπως και θα κλείσει και την διετή θητεία του απερχόμενου Δ.Σ
Θέματα  Γ.Σ :
1.Διοικητικός Απολογισμός.
2.Οικονομικός Απολογισμός.
3.Ενίσχυση υποψηφιοτήτων για την εκλογική διαδικασία.
4.Διαδικασία και προτάσεις για την σωστή λειτουργιά του εκδρομικού τμήματος.
5.Προτάσεις ενίσχυσης των μελών μας μέσω των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων τους.
Η συνάντηση μας αυτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4-11-2018 στα γραφεία της λέσχης στις 17:00 και σε περίπτωση που δεν έχουμε το 1/3 των οικονομικά ενήμερων μελών μας  θα μεταφερθεί για την επόμενη Κυριακή 11-11-2018 την ίδια ώρα και στο ίδιο τόπο όπου και θα πραγματοποιηθεί με όσα μέλη παραβρεθούν.(δικαίωμα ψήφου έχουν τα ....

Τα... φανερά τετ-α-τετ Βερύκιου-Καρτερού-Τόσκα
Δεν έχουν τέλος οι... φανερές και μη συναντήσεις του επικεφαλής του πρωθυπουργικού Γραφείου Τύπου, Θανάση Καρτερού με εκπροσώπους των media, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά την μιντιακή προστασία της παρέας του Μαξίμου.

Σε ένα από τα τελευταία του ραντεβού, ο Καρτερός εθεάθη σε γνωστό στέκι του Παγκρατίου να απολαμβάνει τον καφέ του παρέα με τον Δήμο Βερύκιο.

«Η ΕΡΤ στα νύχια 2 ακατάλληλων 80χρονων και ένος εξουσιομανή συνδικαλιστή»


Απίστευτες καταγγελίες για την τραγική κατάσταση στην ΕΡΤ κάνει στην ανοιχτή του επιστολή προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Προγράμματος, Σπύρος Κρίμπαλης. Η επιστολή του κ. Κρίμπαλη εμπεριέχει πολλά από τα στοιχεία της σκληρής κριτικής που εξαπέλυσε πρόσφατα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.
Μεταξύ άλλων, ο εντεταλμένος σύμβουλος προγράμματος της ΕΡΤ, η θητεία του οποίου λήγει σε λίγες ημέρες, κάνει λόγο για «στρατηγική ήττα» της ΕΡΤ και κατηγορεί ευθέως τον υπουργό Ν. Παππά: «Μια ήττα που οφείλεται στο δικό σας στρατηγικό σχέδιο» αναφέρει και τον εγκαλεί για συναλλαγή με την ΠΟΣΠΕΡΤ.
Ο Σπύρος Κρίμπαλης κάνει λόγο για «μια αλαζονική, μικρόψυχη και αστοιχείωτη διοίκηση μαζί με μια άκρως επιθετική παραδιοίκηση υπό τον κ. Παναγιώτη Καλφαγιάννη», οι οποίοι όπως γράφει «λειτουργούν σαν ενιαίο σύστημα εξουσίας που θυμίζει περισσότερο εμπόλεμη φατρία παρά ορθολογική εταιρική δομή. Βασικό δόγμα της φατρίας ''όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας και άρα πρέπει να εξοντωθεί με κάθε τρόπο''. Στόχος της η εκμετάλλευση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ως μέσο εξυπηρέτησης ποικίλων ιδιοτελών και συντεχνιακών συμφερόντων, σε βάρος της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της ανταποδοτικότητας του προγράμματος».