slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΡΙΖΑ. : Πάλι διαβάζουν λάθος την κοινωνία

Του  Άρη Πορτοσάλτε


Ξεκίνησαν προθέρμανση Τσίπρας-Ανδρουλάκης για τις 25/6, χωρίς να αλλάξουν θέσεις, κρατούν τις ίδιες «γραμμές» απέναντι στον Μητσοτάκη. Κι ας ξέρουν τι επιθυμεί η πλειοψηφία: Αυτοδύναμη ΝΔ, πεντακάθαρη εντολή στον Μητσοτάκη να αλλάξει σελίδα για την Ελλάδα. Τι δείχνουν να έχουν καταλάβει οι αρχηγοί της Αντιπολίτευσης; Λίγα πράγματα.

Δ. Καπούνης: «Δεν έχει βοηθήσει καθόλου η Πολιτεία τον πρωτογενή τομέα, πρέπει να τον στηρίξει!».

Στην παρουσία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στην έκθεση Food Expo 2023 αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ., Δημήτρης Καπούνης, μιλώντας στην εκπομπή «Expo News» του Star Κεντρικής Ελλάδας και στη δημοσιογράφο Βίκυ Κοτσιμπού

Επίσης, ο Δ. Καπούνης στάθηκε στις σπουδαίες επενδύσεις που ετοιμάζεται να υλοποιήσει η Ε.Α.Σ. σε διάφορους τομείς, ενώ κάλεσε και όλον τον κόσμο να επισκεφθεί το νησί μας όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα!

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν πρόκειται να καβαλήσω το καλάμι»


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Στην «Καθημερινή της Κυριακής» που κυκλοφορεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζητάει με την «Κ» και τον Αλέξη Παπαχελά για το εκλογικό αποτέλεσμα, την κυβέρνηση που σκοπεύει να σχηματίσει και τις μεταρρυθμιστικές του προτεραιότητες.

Στο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συνδικάτων ο Χαράλαμπος Κόκκινος!


"Καλύτερες συνθήκες, ίσες ευκαιρίες
και  ζωή με αξιοπρέπεια για όλους τους  εργαζόμενους"!
Στο συνεδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συνδικάτων ( Εuropean Trade Union -ETUC)
συμμετείχε  ο Χαράλαμπος Κόκκινος  μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ. 
Στο συνέδριο  μίλησε ο Καγκελάριος της Γερμανίας  Olaf Scolz , η πρόεδρος της Ε.Ε. Ursula von del Leyen , ευρωβουλευτες και συμμετείχαν  εκπρόσωποι των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων που αριθμούν πάνω από 42 εκατομμύρια μέλη. 
Καταγράφηκαν τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν  τους ανθρώπους της καθημερινής προσπάθειας και του μόχθου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από αντιλαϊκές πολιτικές, την ενεργειακή κρίση, την ακρίβεια και τις επιπτώσεις της πανδημίας του covid .  

Μαρία Συριανού - ΝΙΚΗ: Γιατί αυτή η επιθετικότητα προς τους ιερείς;

Η αιφνίδια επιθετικότητα εναντίον της ΝΙΚΗΣ μας εκπλήσσει, όταν εμείς μιλάμε για ήθος και για αξίες Είναι όμως εξίσου λυπηρό να στοχοποιούν πρόσωπα με αβάσιμες, αναπόδεικτες και αναληθείς κατηγορίες περί δήθεν σχέσης μας με την Εκκλησία και ιερείς. Ουδέποτε επικαλεστήκαμε εκκλησιαστικά πρόσωπα για να μας στηρίξει ο κόσμος. Όλοι όσοι μας καταγγέλλουν ανώνυμα με σκοπό να προσβάλλουν τη ΝΙΚΗ οφείλουν να γνωρίζουν ότι το Αγερσανί της Νάξου είναι ο τόπος καταγωγής μου, με τον οποίο έχω μια πολύ ζωντανή σχέση και είναι φυσικό και αυτονόητο, εφόσον είμαι υποψήφια βουλευτής, να με στηρίζουν άνθρωποι που με γνωρίζουν. Πιθανολογώ ότι το