slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ :O Βουλευτής των αδιάφθορων Βασ. Καπερνάρος ελέγχεται για υποθέσεις διαφθοράς και υπερτιμολογήσεις προϊόντων της Bayer

Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ «Έκρυβε» 5,5 εκατ. ευρώ
Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βρίσκονται καταγγελίες για υπόθεση διαφθοράς και υπερτιμολογήσεων φαρμακευτικών και άλλων προϊόντων της γερμανικής Bayer, όπως προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, μετά από....

Το ανέλπιστο δώρο του Τσίπρα στον Σαμαρά


Ελπίζω οτι στο Μέγαρο Μαξίμου είναι αρκετά γαλαντόμοι και δεν θα αμέλησαν να στείλουν στον Αλέξη Τσίπρα μια …ανθοδέσμη για το ανέλπιστο …δώρο! Ούτε παραγγελιά να το είχαν!
Ο Αλέξης Τσίπρας αφού είδε να αποτυγχάνουν τα …σχέδια του συντρόφου Καραγιάννη για τον Σεπτέμβριο (θυμάστε που καλούσε τους πολίτες, από το Καλοκαίρι να …

Ξεφτίλα! Στη Βουλή δικογραφία για άρση ασυλίας Βαρβιτσιώτη για ζημιά 2,8 εκ στο Δήμο Γλυφάδας!


Στη Βουλή διαβιβάστηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε δικογραφία σε βάρος του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, προκειμένου να αποφανθεί για την άρση ή μη της ασυλίας του βουλευτή και υπουργού Ναυτιλίας.
Σύμφωνα με την δικογραφία, ο.....

Προφυλακιστέα η κολλητή του Αρβανιτόπουλου και άλλοι δύο για τη μίζα στον Οίκο Ναύτου


Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή αρμόδιο για διαφθορά κρατικών υπαλλήλων, οι τρεις βασικοί κατηγορούμενοι για την υπόθεση απάτης στον Οίκο του Ναύτου.
Οι τρεις κατηγορούμενοι υπάλληλοι του Οίκου Ναύτου, δύο γυναίκες (η μία εκ των οποίων συνεργάτιδα του Υπ. Παιδείας Αρβανιτόπουλου) και ο οικονομικός διευθυντής του ταμείου, αρνήθηκαν ενώπιον του ανακριτή τις πράξεις που τους αποδίδονται, για εγκληματική οργάνωση,

Στην Αθήνα αντιπροσωπεία και ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου Δημ. Καπούνης για τις κομμένες επιδοτήσεις

 Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Νάξου, αντιπροσωπεία της στην όποια θα συμμετέχουν ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου Δημ. Καπούνης , το διευθυντή της ΕΑΣ, Δημήτρη Βερνίκο, τον αρμόδιο προϊστάμενο Νίκο Δημητροκάλλη, θα βρίσκεται στην Αθήνα Πέμπτη και Παρασκευή προκειμένου να συναντηθεί με τους αρμόδιους φορείς τόσο του ΟΠΕΚΕΠΕ, όσο και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και να βρεθεί λύση με τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην καταβολή των....

ΒΙΝΤΕΟ-Τα ΜΑΤ πρασπίζονται τη νομιμότητα και απωθούν βουλευτές που παρανομούν

Οι άνδρες των ΜΑΤ απωθούν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, που προσπαθούν να εισέλθουν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Στο βίντεο διακρίνεται καθαρά ο Νίκος Βούτσης, ο οποίος επιδεικνύοντας τη βουλευτική του ταυτότητα, φωνάζει στους άνδρες των ΜΑΤ:
«δεν έχετε δικαίωμα…»

Τι λες βρε παιδι μου αληθεια Βούτσης: «Σε αυτό τον δρόμο περπάτησε ελεύθερος ο Λαμπράκης, Δεν θα με διώξετε εμένα»

Παρακαλούσε να φάει φάπες ο μπαμπάς του <<ληστή>>,  αλλά τις γλίτωσε μιας και οι .....

Αυτά είναι τα 10 μέτρα του Βρούτση για το ασφαλιστικό για να μην μειωθούν μισθοί και συντάξεις

Σε 10 μέτρα τα οποία θα οδηγήσουν στην είσπραξη ενός δισ. ευρώ και στη σύνδεση της μείωσης των εισφορών με μια ευνοϊκότερη ρύθμιση οφειλών προσβλέπει το πακέτο του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, με κύριο στόχο να μην υπάρξουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.
Η Τρόικα, αναμένεται να απαντήσει μέσα στην Πέμπτη στον υπουργό Εργασίας για το εάν αποδέχεται ή όχι το πακέτο μέτρων μετά από έλεγχο και από το ποσό που τελικά θα προκύψει θα κριθεί το εάν θα ζητηθούν πρόσθετες παρεμβάσεις στα Ταμεία από την Τρόικα, αναφέρει το Εθνος.
Τι προβλέπει το πακέτο Βρούτση

Κάλεσμα για κουβεντούλα και ποτάκι

 Για  ποτάκι και κουβεντούλα προσκαλεί  την Δευτέρα 11/11/2013 στις 9.00 μ.μ. στην < SOFITA > τα μέλη και τους και τους φίλους του, την Δευτέρα 11/11/2013 στις 9.00 μ.μ. στην < SOFITA > Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑΞΟΥ

Επίκουρος καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, ο συμπατριώτης μας - Ναξιώτης Μανώλης Ν. Κρητικός



Λαμπρή επιστημονική καριέρα διαγράφει ο γνωστός συμπατριώτης μας Μανώλης Νικολάου
Ο Ναξιώτης Μανώλης Κρητικός
Κρητικός. Αυτή τη φορά τα νέα είναι ότι εκλέχθηκε ομόφωνα από το εκλεκτορικό σώμα του ΟΠΑ Επίκουρος καθηγητής στην επιστημονική περιοχή της επιχειρησιακής έρευνας και των πληροφοριακών συστημάτων, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ο κ. Κρητικός ακόμη, κλείνει θητεία τεσσάρων ετών, στη θέση του γενικού γραμματέα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ).
Γεμάτοι υπερηφάνεια οι Ναξιώτες, για τα άξια τέκνα του νησιού, του ευχόμαστε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ελπίζουμε σύντομα να το δούμε ακόμη ψηλότερα.

Συγκλονιστικό βίντεο: Μάχη για να δέσει το πλοίο στη Σίκινο

Άλλο ένα βίντεο που πραγματικά προκαλεί σοκ και φανερώνει τις αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάζονται να καταπλεύσουν τα πλοία σε πολλά από τα απροστάτευτα και ακατάλληλα λιμάνια των Κυκλάδων.
Οι Νότιοι άνεμοι στη Σίκινο εμποδίζουν συνεχίσουν την προσέγγιση των πλοίων στο λιμάνι του νησιού.

Όλος ο πλανήτης έχει δικαίωμα στο γέλιο: Πέντε διαλέξεις στο Παρίσι θα δώσει ο Γιωργάκης

Σειρά πέντε διαλέξεων στην Σχολή Πολιτικών Επιστημών (Sciences Po) στο Παρίσι θα πραγματοποιήσει στο διάστημα στις 7, 8, 21, 22 και 25 Νοεμβρίου ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με την ευκαιρία και των επικείμενων ευρωεκλογών.

Στην ολομέλεια της Βουλής η επίκαιρη του Μανώλη Κεφαλογιάννη για τα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης

           Ενημερωτικό σημείωμα
Την Πέμπτη 7/11/2013 θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ηρακλείου Μανώλη Κεφαλογιαννη προς τους υπουργούς Υποδομών και Ανάπτυξης για  την απένταξη από το πρόγραμμα 2007-2013 των ακολούθων έργων της Κρήτης:
2. Παράκαμψη Μαλίων 10.5 εκατομμυρίων ευρώ (ένταξη στο ΠΕΠ Κρήτης)
3. Βορ. οδικός άξονας Κρήτης (ΒΟΑΚ) τμήμα

Δικαιώθηκε η Φεβρωνία για τις συκοφαντίες του .................... η λάσπη όμως έμεινε

Δικαιώθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η Βουλευτής Λακωνίας Φεβρωνία Πατριανάκου για ψευδές και συκοφαντικό σε βάρος της δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ». Το επίμαχο άρθρο είχε δημοσιευθεί στις 17 Μαΐου 2009, κατά την περίοδο που η Φεβρωνία Πατριανάκου ήταν Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και ασκούσε καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των Ευρωεκλογών του 2009.
Αμέσως μετά τη δημοσίευση του συκοφαντικού άρθρου, η Βουλευτής είχε....

Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Βίβλου Νάξου - eTwinning