slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα έψαλαν στον Κατρούγκαλο σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό (βίντεο)

Φραστική επίθεση δέχτηκε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος

Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος βρέθηκε σε τεταμένη ατμόσφαιρα σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο ασφαλιστικό, στην οποία ήταν κεντρικός ομιλητής.
«Ψηφίζετε μια κυβέρνηση της Αριστεράς, μνημόνια και νόμους που δεν έχει ψηφίσει ούτε καν η Δεξιά. Και πολύ φοβάμαι ότι με αυτά που γίνονται, η Αριστερά δεν θα ξανασηκώσει κεφάλι», είπε ένας από τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης, εξαπολύοντας επίθεση στον κ. Κατρούγκαλο.

Τ.Ο. Σύρου Νέας Δημοκρατίας: «Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ «ξέχασε» στη Σύρο... τι ψήφισε στη Βουλή πριν από δύο ημέρες»

 Συριανοί και Συριανές,
Τελικά το μόνο σίγουρο με αυτή την κυβέρνηση είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να πλήξουμε… Kαι πώς να γίνει αυτό, όταν σε κάθε εμφάνιση κυβερνητικού στελέχους δίνεται απλόχερα τροφή και υλικό σε χιουμοριστικές εκπομπές για δημιουργία ολόκληρης επιθεώρησης κωμικοτραγικού χαρακτήρα, αφού τους έχει γίνει πλέον συνήθεια άλλα να ψηφίζουν στην Βουλή και άλλα να διατυμπανίζουν όταν βγουν στη κοινωνία, νομίζοντας ότι ζουν σε μια εικονική πραγματικότητα…

«Μονόδρομος πια η παραίτηση Καμμένου»

«‘’Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, είναι μια απόφαση αντισυνταγματική…’’.

Αυτά δήλωσε σήμερα στη Σύρο ο κ. Πάνος Καμμένος.

Καταγγέλλει αυτά που ο ίδιος και ο συνεταίρος του κ. Τσίπρας ψήφισαν στη Βουλή, μόλις πριν από δύο ημέρες.   

Περιφέρεια: Ημερίδα για το ακτοπλοϊκό στη Νάξο

Γιάννης Βρουτσης :Το έγκλημα Καμμενου, Όλεθρος κ απάτη στο Αιγαιο!

Όλεθρος κ απάτη στο Αιγαιο!Το έγκλημα Καμμενου εναντίον τ νησιωτών σε διάγραμμα!Απο 1.6.2016 αυξηση50% τ ΦΠΑ σε 24%

Φιλοξενία και ξενάγηση αυστριακών δημοσιογράφων στη Νάξο

 
Στα σημαντικότερα σημεία πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος της Νάξου ξεναγήθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δημοσιογράφοι από την Αυστρία.
Η φιλοξενία της επταμελούς αποστολής εντάχθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη των πέντε νησιών. Την αποστολή αποτελούσαν οι δημοσιογράφοι Mrs. Patricia SHAMS (20 Minuten), Mrs. Myrte MÜLLER (Blick am Abend), Mrs. Miriam ZOLLINGER (Tele&TV Star), Mrs. Anouk Arbenz (Unternehmerzeitung) και ο Mr. Dr. Charles Ritterband (Tachles), τους οποίους συνόδευαν η Mrs. Yvonne Scholer (Aegean Airlines) και η Μαρία Λεμονή, εκπρόσωπος του

Κωστής Στυλ.Λεβογιάννης - (δημοσιευθείσες μελέτες)

1.Η Γαμηλιότης, η Γεννητικότης και η Θνησιμότης του πληθυσμού των Κυκλάδων και της Ελλάδος κατά την μακράν περίοδον 1956-2014 (Συνέδριο Ενώσεως Κυκλαδικού Τύπου (Ε.ΚΥ.Τ), Σίκινος 20.6.2015)
2. Η δημογραφική κατάρρευση της Κορωνίδος και της ορεινής Νάξου κατά την εξηκονταετία 1951-2011
( «Ναξιακά Γράμματα» τεύχος 8, Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2013)
3. Ο Νικηφόρος Μανδηλαράς υπό το φως της τέχνης της

Στο Κερατσίνι την Τετάρτη το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Στην περιφέρεια της Β' Πειραιά θα βρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Έπειτα από πρόσκληση του προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης του κόμματος, Μιχάλη Λιβανού, ο κος Μητσοτάκης θα παραστεί στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30 και τα γραφεία

Εκτός πλατό η Μενεγάκη: Από ποιο νησί θα βγει live η «Ελένη»;

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η Ελένη Μενεγάκη μετά από πολλά χρόνια ετοιμάζεται να βγει ξανά εκτός πλατό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της θα ταξιδέψουν μέχρι την Νάξο, από όπου θα βγει ζωντανά η εκπομπή για δύο ημέρες (16 και 17 Ιουνίου). Την mini απόδραση αποκάλυψε σήμερα η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής της.

Με αφορμή την φιλοξενία γνωστής εταιρίας παγωτών, η «ωραία Ελένη» είπε χαρακτηριστικά: «Ρε παιδιά μήπως να την πάρουμε μαζί μας (σ.σ. την εταιρία); Μας πέφτει λίγο μακριά… Να κεράσουμε όλο το νησί. Σας είπα ότι θα πάμε για δυο μερούλες στην ωραία τη Νάξο; Τον άλλο μήνα».

Δείτε το βίντεο:

Αφού έκανε το έγκλημα το παραδέχτηκε «Ομολογία» Καμμένου για την αύξηση του ΦΠΑ


Παραδέχθηκε ότι πρόκειται για "εγκληματική και αντισυνταγματική απόφαση" - Μόλις ένας πολίτης βρέθηκε έξω από το Θέατρο Απόλλων για να διαμαρτυρηθεί
Η επίσκεψη Καμμένου στη Σύρο για το σύμφωνο συναντίληψης για το στρατόπεδο έγινε υπό τη σκιά της ψήφισης του νομοσχεδίου την Κυριακή, το οποίο μεταξύ άλλων περιελάμβανε και την αύξηση του ΦΠΑ στην 2η ομάδα νησιών, ανάμεσά τους και η Σύρος.

Καμία συναντίληψη πλέον Μαρίας Καζαντζάκη με την Δημοτική Αρχή Μαραγκού


«Έκρηξη» Καζαντζάκη!
Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι κλήθηκε στη συνάντηση που ακολούθησε το Δημοτικό Συμβούλιο - Σε ανοικτή ρήξη πλέον με τη Δημοτική Αρχή
Απανωτές είναι οι εξελίξεις στο θέμα του συμφώνου συναντίληψης για την αξιοποίηση του στρατοπέδου και τις αντιδράσεις που υπάρχουν.

Η γνωστοποίηση της συνάντησης που ακολούθησε το Δημοτικό Συμβούλιο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και η αναφορά ότι η Μαρία Καζαντζάκη απουσίασε παρά τις συνεχείς προσπάθειες που έγιναν για να ειδοποιηθεί, προκάλεσαν την…

Σφοδρή αντίδραση της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας Πάρου


Σφοδρή είναι η αντίδραση της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας μετά την απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου του Υπ. Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία υπερδιπλασιάζονται από εφέτος οι μισθωτικές αξίες αιγιαλών επιβαρύνοντας τους επαγγελματίες του τουρισμού και κατ΄ επέκταση τους τουρίστες.
Η Δημοτική Κοινότητα Νάουσας στο Ψήφισμα που εξέδωσε για το ζήτημα, εκφράζει την εντονότατη διαμαρτυρία της παραθέτοντας τους λόγους για τους οποίους ένα τέτοιο εισπρακτικό μέτρο θα απέβαινε εις βάρος του τουρισμού της Νάουσας και της φήμης της, τονίζοντας τον αιφνιδιαστικό και δυσβάσταχτο οικονομικά χαρακτήρα του για τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Παραθέτουμε το Ψήφισμα της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάνης για την άνοδο του ΟΦΗ στην Football League

"Αξίζουν συγχαρητηρίων οι παίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση του ΟΦΗ για την άνοδο της ομάδας στην Football League.
Αξίζουν όμως και πολλών επαίνων για την παρουσία και άψογη συμπεριφορά των χιλιάδων φιλάθλων που από την αρχή έδωσαν το έναυσμα για την μεγάλη νίκη.
Εύχομαι σε όλους με υγεία να γιορτάσουμε του χρόνου την άνοδο της ομάδας μας στην Super League. Εκεί που Ιστορικά έχει θέση."

Τι συμβαίνει τώρα στο MEGA. Υστατη διαπραγμάτευση για τη διάσωση του καναλιού


Οι εκδότες μέτοχοι προσπαθούν να ετοιμάσουν επιστολή προς τις τράπεζες για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 17,5 εκατ.Σε ιδιαίτερα κρίσιμο και λεπτό σημείο βρίσκονται οι εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του MEGA Channel, καθώς αυτές τις ώρες είναι σε εξέλιξη η ύστατη διαπραγμάτευση για τη διάσωση του καναλιού.
Σήμερα το πρωί συνεδρίασε το ΔΣ της Τηλέτυπος σε μία

Παύσατε ενέργειες!

 
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά ζούμε σε εποχή εξαιρετικά έντονων πολιτικών αναταράξεων, αφού αρκεί ένα τραγούδι της Γιουροβίζιον για να προκληθεί πολιτική διαμάχη μεταξύ των συμμετεχόντων χωρών! Ήγουν, απειλούνται οι πολιτικές ευρωπαϊκές ισορροπίες από τα τηλεοπτικά μουσικά σόου!!! Τι άλλο να περιμένουμε μετά από αυτό; Μήπως να απειληθεί η σταθερότητα της κυβέρνησης, από τους τελικούς του X factor;
Μάλλον κάτι τέτοιο αποκλείεται, γιατί ο μόνος πολιτικός που

Με αιχμες και «καλωσορίζει» στη Σύρο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων


Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου στη Σύρο, ο Αντιπεριφέρειάρχης Κυκλάδων προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Καλωσορίζω στη Σύρο και στα νησιά του Ν. Αιγαίου τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο. Τον Υπουργό, ο οποίος ήταν ο πρώτος που είχε αντιδράσει σθεναρά ενάντια σ’ αυτούς που επεξεργάζοντο την αύξηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. για τα νησιά του Αιγαίου, τότε αλλά και μεταγενέστερα, εντός και

Πωλητήριο για αεροδρόμια Πάρου, Νάξου

Δεύτερο κύμα παραχωρήσεων αεροδρομίων εξετάζεται από την κυβέρνηση, στο πλαίσιο λειτουργίας του νέου υπερταμείου που αναλαμβάνει την αξιοποίηση της περιουσίας του ελληνικού Δημοσίου. Το είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο με τίτλο "πωλητήριο στο αεροδρόμι Πάρου"  με αφορμή τη πώληση τριών αεροδρομίων, ήτοι Χίου, Πάρου και Καλαμάτας. Τώρα όμως τα δεδομένα αλλάζουν και μιλάμε πλέον για 23 περιφερειακά αεροδρόμια που θα ενταχθούν στο νέα σχήμα και ανάμεσά τους είναι και αυτό της Νάξου... 

Τι ακριβαίνει από 1η Ιουνίου (Δείτε τη λίστα – φωτιά)


Μετά την χθεσινή ψήφιση του νέου πακέτου μέτρου, έρχονται αυξήσεις «φωτιά», οι οποίες θα προκαλέσουν «εμφράγματα» στους καταναλωτές, οι οποίοι θα δουν τα εισοδήματά τους να μειώνονται εκ νέου.
Η αύξηση του ΦΠΑ από το 23% στο 24%, η αύξηση του φόρου στην αμόλυβδη και στο πετρέλαιο κίνησης, στο πετρέλαιο θέρμανσης, στη σταθερή τηλεφωνία και στο Ιντερνετ, στον καφέ και στα τσιγάρα, αλλά και ο νέος ΕΝΦΙΑ αναμένεται να φέρουν τα πάνω κάτω στον προϋπολογισμό των νοικοκυριών, σε συνδυασμό με τις αυξήσεις στη φορολογία εισοδήματος και όσους εισπράττουν εισοδήματα από ενοίκια.

Ανατιμήσεις από την 1η Ιουνίου

VIDEO: Το νέο video clip του Κώστα Δόξα γυρισμένο στη Νάξο


Μετά τη μεγάλη επιτυχία της διασκευής του «Σπάω τα ρολόγια», που…έσπασε το Youtube, ο Κώστας Δόξας κυκλοφορεί το νέο του Single με τίτλο «Δηλώνω θαυμαστής σου»!
Ένα ξεσηκωτικό τραγούδι που θα δώσει την ευκαιρία σε πολύ κόσμο να φλερτάρει αυτό το καλοκαίρι, αφιερώνοντάς το!
Ο Κώστας Δόξας ταξίδεψε ως τη Νάξο, προκειμένου να γυρίσει το βίντεο κλιπ του, με τονκορυφαίο σκηνοθέτη, Γιάννη Παπαδάκο και πρωταγωνίστρια την πανέμορφη Φελίσια Λαπάτη.

ΤΟ ΑΙΧΜΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ Μητσοτάκης: Στην Αυστρία οι ομογενείς ανέτρεψαν την ακροδεξιά - Εδώ ο Τσίπρας αρνείται επιστολική ψήφο

 
 Να υιοθετήσει την πρόταση της ΝΔ για την ψήφο των ομογενών κάλεσε τον Πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μάλιστα, συσχέτισε την πρότασή του με τις εκλογές στην Αυστρία, όπου ο νέος πρόεδρος εξελέγη χάρη στις ψήφους των ομογενών, μέσω επιστολικής ψήφου, κόντρα στον ακροδεξιό υποψήφιο που ήταν «φαβορί».
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή του στο Twitter, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να θεσμοθετήσει το

Οι θρυλικοί ηγεμόνες Από πού πήραν τα ονόματά τους τα ελληνικά νησιά;

 
Γνωρίζετε ότι ο Νάξος ήταν ο