slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΒΙΝΤΕΟ. Ξυλιές Γιάννη Βρούτση στην @@@@@@ Γεροβασίλη για τις ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ που είπε



"Κάνατε μια απρεπέστατη απαράδεκτη δήλωση για τη ΝΔ. Είστε πολύ μικρή για να βάλετε στο στόμα σας αυτή τη μεγάλη παράταξη. Η ΝΔ είναι το κόμμα που έφερε τη δημοκρατία στην Ελλάδα. Ζητώ να ανακαλέσει" είπε ο Γιάννης Βρούτσης αναφερόμενος στη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου για την επίθεση κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου. "Όσον αφορά τον κ. Φίλη οι λογαριασμοί της ΝΔ μαζί του μένουν ανοιχτοί", πρόσθεσε.

Στη Γενική Συνέλευση της CRPM ο Χατζημάρκος


Στη Ρόδο η επόμενη Γενική Συνέλευση της επιτροπής νήσων της CRPM μετά την πρόταση του περιφερειάρχη
Στην 43η Γενική Συνέλευση της CRPM που πραγματοποιήθηκε στην Φλωρεντία συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.
Το διήμερο 4 και 5 Νοεμβρίου, οι εργασίες της CRPM επικεντρώθηκαν στην ανάγκη ενεργής συμμετοχής των Ευρωπαϊκών Περιφερειών στην χάραξη, σχεδιασμό και

Στο Αναπτυξιακό Φόρουμ «Φυσικό Αέριο και Ανάπτυξη» ο Γ. Λεονταρίτης


Ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου συμμετέχει ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης στο Διήμερο Αναπτυξιακό Φόρουμ «Φυσικό Αέριο και Ανάπτυξη» που διοργανώνει σήμερα και αύριο στην Αθήνα το Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων/Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΙΔΕΠ/ ΕΚΕΤΑ), σε συνεργασία με την A-Energy.
Το παρών στο Φόρουμ έδωσαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας των υπουργείων Εξωτερικών, Οικονομίας, Ναυτιλίας και Περιβάλλοντος, εκπρόσωποι πρεσβειών ξένων χωρών, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού, εκπρόσωποι Ενώσεων Εφοπλιστών και ναυτιλιακών εταιρειών, καθώς και επιστημονικοί συνεργάτες του ΕΚΕΤΑ.
Η εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΑ Η ΝΔ Μεϊμαράκης: Ο Φίλης είναι ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης κατά Κουμουτσάκου – Να τον διώξει ο Τσίπρας


Τον Νίκο Φίλη κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης χρυσαυγιτών κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου, ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Μιλώντας στη Λαμία, ο κ. Μεϊμαράκης πήρε θέση για το επεισόδιο εις βάρος του βουλευτή της ΝΔ και ξιφούλκησε κατά του υπουργού Παιδείας, λόγω των δηλώσεων που έκανε για την γενοκτονία των Ποντίων, οι οποίες οδήγησαν στο συλλαλητήριο των Ποντίων στο Σύνταγμα, όπου

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που έρχονται στις Κυκλάδες (πίνακας)


Προσλήψεις 318 αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ09, ΠΕ12, ΠΕ13, ΠΕ14, ΠΕ15, ΠΕ17, ΠΕ18, ΠΕ19-20 και ΤΕ01.19.
Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, για το σχολικό έτος 2015-2016, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 318 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ09, ΠΕ12, ΠΕ13, ΠΕ14, ΠΕ15, ΠΕ17, ΠΕ18, ΠΕ19-20 και ΤΕ01.19 για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε δημόσια σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με χρηματοδότηση από το Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου έως και την

Ο Φίλης για την επίθεση στον Κουμουτσάκο - ΒΙΝΤΕΟ


«Θέλω να εκφράσω τη συμπάθειά μου για όσα υπέστη ο κ. Κουμουτσάκος, όπως επίσης και για όσα παραλίγο να υποστεί και ο κ. Βαρβιτσιώτης που διέφυγε από την μανία των τραμπούκων της ακροδεξιάς πάνω στο χώρο του Αγνώστου Στρατιώτη» ανέφερε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης μιλώντας στη Βουλή και πρόσθεσε:

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Παρά τα όσα λέει η παραπληροφόρηση η επέκταση του αεροδρομίου Νάξου σε τροχιά υλοποίησης


Ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της επέκτασης του διαδρόμου του αεροδρομίου Νάξου εξέδωσε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Ο δήμος κάνει λόγο για εμπάθεια τοπικών ΜΜΕ που δημοσιεύουν "ανακριβή" και "αόριστα" στοιχεία για την πορεία υλοποίησης του έργου, διαβεβαιώνοντας ότι "άμεσα, το τόσο σημαντικό αυτό έργο πνοής να μπει σε τροχιά υλοποίησης".
Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση του ο δήμος αναφέρει τα εξής:

Διακοπή κυκλοφορίας στο δρόμο αεροδρομίου Νάξου λόγω εργασιών



Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, η πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών προς το αεροδρόμιο Νάξου, θα πραγματοποιείται περιφερειακά, μέσω του δρόμου Αγίου Αρσενίου – Αγίας Άννας.
Η ανακοίνωση του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων:

Τα αριστερά φασιστοειδή του «Ρουβίκωνας» διέκοψαν με αυγά την παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου στον Ιανό [εικόνες]


Φορώντας μαύρα κράνη 40 περίπου άγνωστοι εισέβαλαν στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» και επιτέθηκαν φραστικά στον Θεόδωρο Πάγκαλο με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση και να διακοπεί προσωρινά η παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου με τίτλο «Έρωτας και εξουσία».

Αυτός έριξε γροθιά στον Γιώργο Κουμουτσκάκο [εικόνες & βίντεο]


Ενας άνδρας με μαύρο μπουφάν και μαύρο καπέλο είναι ένας εκ των χρυσαυγιτών, που επιτέθηκαν στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο.
Εικόνες που μετέδωσε το Mega, δείχνουν τον άνδρα από το μπλοκ της Χρυσής Αυγής να επιτίθεται στον βουλευτή χωρίς κανέναν δισταγμό, ρίχνοντάς του μπουνιά στο πρόσωπο, κοντά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Η Αστυνομία μετά το επεισόδιο ξεκίνησε

Πρωτοφανές:Δολοφόνοι ΧΑυγίτες τραμπούκοι επιτέθηκαν και χτυπησαν τον Κουμουτσάκο-Τη γλίτωσε ο Βαρβιτσιώτης


 
Επεισόδια σημειώθηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ποντίων, έξω από τη Βουλή, κοντά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Άγνωστοι που βρίσκονταν μεταξύ των συγκεντρωμένων προπηλάκισαν και χτύπησαν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο.

Σταματά την απεργία της η ΠΝΟ


Σε αναστολή των απεργιακών της κινητοποιήσεων προχωρά η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), κατόπιν των σημερινών αποφάσεων της εκτελεστικής επιτροπής.
Διακοπή της απεργίας τους στις 6 τα ξημερώματα της Παρασκευής αποφάσισαν οι ναυτεργάτες μετά τη συνεδρίαση που πραγματοποίησε η ΠΝΟ.
Κατά πληροφορίες, από την Παρασκευή θα ξεκινήσουν και τα δρομολόγια των πλοίων που

VIDEO-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – ΟΤΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΩΣ ΕΘΝΙΚΌ ΈΓΚΛΗΜΑ

ΨΕΥΤΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Το ΕΕΕΕΚ Νάξου κοντά στα κορίτσια του Πανναξιακού


Γράφτηκε από ΜΠΑΜΠΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ

ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ.
Ένα απρόσμενο αλλά ευχάριστο διάλειμμα από την πίεση της σκληρής προπόνησης είχαν σήμερα προπονητές και αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ καθώς είχαν ξεχωριστούς επισκέπτες.

Ανακοίνωσε Σκοπελίτη ο Πανναξιακός


Μια σημαντική προσθήκη για το ρόστερ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. αποτελεί η ένταξη του Γιώργου Σκοπελίτη. Γεννήθηκε το 1991 και είναι γιός του Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Δημητρίου Σκοπελίτη.

Αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και χαρακτηρίζεται για την τεχνική του και την ευχέρεια στο σκοράρισμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι απόφοιτος Γυμναστικής ακαδημίας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και πρόσφατα έγινε κάτοχος του διπλώματος UEFA C (Πιστοποίηση προπονητή).

Πανναξιακός: Δύο νέες προσθήκες στις ακαδημίες


Ο Πανναξιακός Α.Ο ανακοινώνει δυο ακόμη προσθήκες στο παιδικό του τμήμα. Πρόκειται για τον Μελισσουργό Λάμπρο που προέρχεται από τον ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ και τον Καραμανή Αποστόλη από το

Στην 3η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου - Πρόσκληση στους παραγωγούς


Από τις 29 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου θα διαρκέσει στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό η 3ηΈκθεση Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, στην οποία θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.
Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η Περιφέρεια παρέχει τη

«Η τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στη διαχείριση των απορριμμάτων»


Ομιλία Νίκου Συρμαλένιου στη Βουλή κατά τη συζήτηση σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το οποίο περιλαμβάνει και άρθρα για τη διαχείριση των απορριμμάτων
Το κρίσιμο ερώτημα που αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων και τη συμμετοχή ή όχι σε αυτή της τοπικής αυτοδιοίκησης και

Σε ημερίδα της Εραλδικής και Γενεαλογικής Εταιρείας ο Ιάκωβος Ναυπλιώτης


 

Στην ημερίδα που διοργανώνει στις 8 Νοεμβρίου η Εραλδική και Γενεαλογική Εταιρεία για τη συμπλήρωση 40 χρόνων απο την ίδρυσή της συμμετέχει ως ομιλητής ο πρώην πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΑ Ιάκωβος Ναυπλιώτης.

Ο κ. Ναυπλιώτης θα αναπτύξει το θέμα "Η Εραλδική Εταιρεία. Χθες! Σήμερα! Αύριο;".