slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συγχαρητήρια στον Πανναξιακό για την πρόκριση στο final-4 από τον Λεονάρδο Χατζηανδρέου


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ναξοςΓια ακόμα μια φορά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, μας κάνει περήφανους με την πρόκριση της στο final-4 του κυπέλλου Ελλάδας.Η ομάδα της Νάξου και με αυτή της την επιτυχία αποδεικνύει την ποιότητά της αλλά και τη δύναμη ψυχής που διαθέτει, να στέκεται για 5η φορά στην ιστορία της, ισάξια, απέναντι στους μεγαλύτερους αθλητικούς Συλλόγους και να προκρίνεται ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της ...........

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΡΔΟΣ :ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Υποψήφιοι και κόμματα που συνεργάζονται, αλλά ντρέπονται να το ομολογήσουν!

Υποψήφιοι και κόμματα που συνεργάζονται, αλλά ντρέπονται να το ομολογήσουν!
 
 Στον αέρα το αφήγημα των μετρ της πολιτικής εξαπάτησης της κοινής γνώμης

Άρθρο του Περιφερειακού Συμβούλου και Εντεταλμένου Μεταφορών & Επικοινωνιών Δωδεκανήσου, Χρήστου Μπάρδου

Αν θα πρέπει να περιγραφεί σε μια μόνο φράση το παράδοξο που χαρακτηρίζει την περίοδο προ των περιφερειακών εκλογών στο Νότιο Αιγαίο, αυτή θα ήταν "υποψήφιοι και κόμματα που συνεργάζονται, αλλά ντρέπονται να το ομολογήσουν"!

Ξανά υποψήφιος με την παράταξη Χατζημάρκου ο Στέλιος Μπρίγγος



Την εκ νέου υποψηφιότητα του Στέλιου Μπρίγγου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.
Στην δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, για δεύτερη θητεία, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης Νοτίου Αιγαίου, αναφέρει τα εξής: