slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το κατάπτυστο άρθρο των εθνοπροδοτών του ΣΥΡΙΖΑ που αποκαλεί μύθο το Αλβανικό Έπος



Το γράφει ποιος άλλος... ο γνωστός μας υπερασπιστής των Μακεδόνων και ΣΥΡΙΖΑίος Νάσος Θεοδωρίδης. Διαβάστε το και περαστικά σε όσους ντρέπονται να πούνε ότι είναι δεξιοί και συνεχώς υποχωρούν μπροστά στον αριστερό συρφετό με αποτέλεσμα να αποθρασύνονται συνεχώς οι ανθέλληνες:

κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση


Η ΝΔ για τη νέα ανακάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι το Αλβανικό Έπος είναι μύθος!!


Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τα δελτία Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την 28η Οκτωβρίου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο κ. Τσίπρας οφείλει, να εξηγήσει στον Ελληνικό λαό:

• Συμφωνεί ή όχι με όσα δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα του κόμματος «ΑΥΓΗ», γραμμένα από στενό του συνεργάτη και χαρακτηρίζουν «μύθο» το αλβανικό έπος;

• Συμφωνεί ή όχι με το άρθρο που υποστηρίζει πως πολλοί Έλληνες στρατιώτες λιποτάκτησαν και δεν ήταν το φρόνημα των Ελλήνων και η θέλησή τους που οδήγησε στη μεγάλη νίκη, αλλά το ότι οι Ιταλοί ήταν ανέτοιμοι και η μορφολογία του εδάφους ευνοϊκή;

• Συμφωνεί ή όχι με το γνωστό στέλεχός του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Θεοδωρίδη, που απαιτεί μάλιστα να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία για να αποκατασταθούν τα «ψεύδη»;

Ο κ. Τσίπρας ας αποδοκιμάσει, πρώτα, εμπράκτως τις ακραίες συνιστώσες του και ύστερα ας επικαλεστεί το παράδειγμα του έπους του 1940- 41, που έκανε όλον τον πλανήτη να λέει πως "οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες".

Η ΑΦΙΣΑ-ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Το γεγονός ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι (στελέχη και ψηφοφόροι) δεν πολυκόπτονται να γιορτάσουν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου το γνωρίζαμε εξ αρχής. Όπως όλες οι ομόρριζες λέξεις του "έθνους", έτσι και οι εθνικές επέτειοι τους προκαλούν αλλεργία... Εδώ όμως δε μιλάμε απλά για απροθυμία εορτασμού, αλλά για ξεκάθαρο...

Πανελλήνια συγκίνηση!!! Παπακωνσταντίνου: "Έχω δάνεια, είμαι σε άσχημα οικονομική κατάσταση"



«Δεν έχω πουθενά καταθέσεις, έχω μόνο δάνεια» τονίζει σε συνέντευξή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξή του και συμπληρώνει: «Σήμερα δεν είμαι υπουργός ή βουλευτής, είμαι εκτός πολιτικής.
Και με οικονομική κατάσταση πολύ χειρότερη απο όταν μπήκα στην πολιτική. Υπάρχουν και όρια στο πόσα μπορεί να ανεχθεί κάποιος να ακούει» λέει ο υπουργός.

Μόνο ο Τράγκας κι ο Βαξεβάνης επιβεβαιώνουν τη λίστα Λαγκάρντ-Τι λένε Παπαντωνίου, Παπανδρέου


Το περιοδικό HOT DOC έφερε στη δημοσιότητα σήμερα το περιεχόμενο της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του εκδότη και δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη περιέχει 2059 ονόματα Ελλήνων καταθετών στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία. Δηλαδή τη λίστα η οποία επί δύο τουλάχιστον χρόνια φερόταν να γυρίζει από συρτάρι σε συρτάρι και από υπουργό σε … υπουργό.

Στη λίστα που ήρθε στη δημοσιότητα περιλαμβάνονται μεν τα ονόματα των καταθετών, όχι όμως και τα ποσά ενός εκάστου λογαριασμού, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις αναγράφονται οι ιδιότητες των δικαιούχων. Εκείνο που δεν είναι σαφές, είναι κατά πόσον το περιεχόμενο τη λίστας προέρχεται από το αυθεντικό cd που παρέδωσαν οι γαλλικές αρχές στην ελληνική κυβέρνηση.

Οι άνθρωποι που παρουσιάζονται στη λίστα, η οποία αφορά στις καταθέσεις Ελλήνων πολιτών στη συγκεκριμένη ελβετική τράπεζα, δεν μπορούν να θεωρηθούν σε καμία περίπτωση αυτομάτως ύποπτοι φοροδιαφυγής, αφού οι περισσότεροι εξ' αυτών είναι πασίγνωστοι επιχειρηματίες της χώρας οι οποίοι θα μπορούσαν νομίμως να κατέχουν χρήματα στο εξωτερικό.

Άλλωστε πολλοί εξ΄ αυτών των λογαριασμών εμπεριέχουν πολύ μικρά ποσά (ακόμα και φοιτητών που σπουδάζουν στο εξωτερικό) ανάξια φορολογικής αναζήτησης. Επιπροσθέτως, πηγές αμφισβητούν τη γνησιότητα του συνόλου της λίστας.

Γ. Τράγκας: Αναξιόπιστη η λίστα

Σε αυτή τη λίστα «φιγουράρει» και το όνομα του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος έδωσε άμεσα απάντηση μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. «Επειδή διάβασα τη "Λίστα Λαγκάρντ" και είδα το όνομά μου στον αριθμό "εννιακόσια πενήντα τόσο" κατέληξα στο ασφαλές συμπέρασμα ότι όλη αυτή η ιστορία, δεν είναι μόνο προϊόν υποκλοπής όπως αποφάσισαν τα γαλλικά και ιταλικά δικαστήρια, αλλά είναι ένα προϊόν , συρραφής ονομάτων και ενδεχομένως εκτεταμένης πλαστογραφίας. Κυρίως όμως είναι αναξιόπιστη. Και εξηγούμαι: (για να μην τρελαθούμε κιόλας)…

Στη δεκαετία του '90, πριν από 20 ακριβώς χρόνια, ξεκίνησα ως καταθέτης -αποταμιευτής στη τράπεζα Midland Αθηνών. Η τράπεζα αυτή εξαγοράστηκε από την HSBC λίγο αργότερα. Το 2000-2001, δηλαδή πριν από περίπου 12 χρόνια(!) εγώ έπαψα να είμαι καταθέτης και πελάτης αυτής της τράπεζας.

Τώρα λοιπόν ξαφνικά, ανακαλύπτω, ότι το 2012(!) είναι το όνομα μου μέσα σε μία «Λίστα» η οποία έκανε το γύρω των υπηρεσιών του κράτους, σε cd και στικάκια…

Και αναρωτιέμαι: Πόσοι σ' αυτή τη "Λίστα" είναι πρώην πελάτες όπως εγώ; Πόσοι και από ποιους είναι "σφηνωμένοι"; Και πόσων τα ονόματα έχουν "συρραφεί" προκειμένου να εξυπηρετήσουν διάφορες σκοπιμότητες, πολιτικής και ηθικής σπίλωσης;…

Άλλωστε, περνάμε τα όρια του γελοίου, όταν στη λίστα αναφέρεται και το όνομα αποβιώσαντος πολιτικού…

Έχω αρχίσει μάλιστα να πιστεύω, ότι αυτό το θέμα κινήθηκε σκόπιμα απ' έξω και για επικοινωνιακούς λόγους στο εσωτερικό της Ελλάδος. Και δεν αναφέρομαι στον περιοδικό που την δημοσιεύει.

Πρόκειται για μία ιστορία που οι αποδέκτες της, ήξεραν εξ' αρχής ότι δεν αποτελεί επίσημο απόσπασμα από κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό αρχείο. Γιατί η λίστα Φαλτσιανι, δεν είχε μόνο έλληνες. Επομένως θα μπορούσε κάποιος να πάρει και ονόματα από τον … Χρυσό Οδηγό(!), πριν παραδώσει CD ή στικάκι. Εδώ, αναφέρονται πρώην πελάτες προ δεκαετιών(!) αλλά και αποβιώσαντες(!)….

Ξέρω ότι ενοχλώ ΠΟΛΥ και ΠΟΛΛΟΥΣ τη τελευταία 3ετία….
Τους είναι δύσκολο να πιστέψουν, ότι ένας δημοσιογράφος-εκδότης- παραγωγός και επιχειρηματίας στον χώρο των ΜΜΕ- όπως η αφεντιά μου- μιλάει πολύ…».

Γ. Παπαντωνίου: «Καμία σχέση»

Στην εγγραφή με αριθμό 919 αναφέρεται το όνομα: «Kourakou Stavroula Businesswoman». Το protothema.gr επικοινώνησε με άνθρωπο από το περιβάλλον της συζύγου του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου. «Καμία σχέση. Αν υπάρχει το όνομα προφανώς δεν είναι η σύζυγος του πρώην υπουργού», ήταν η δήλωση από την πλευρά του κ. Παπαντωνίου.

Π. Λάμψιας: Ουδέποτε είχα λογαριασμό σε οπιαδήποτε χώρα του κόσμου

Ο δημοσιογράφος κ. Παναγιώτης Λάμψιας, δήλωσε στο protothema.gr, ότι ουδέποτε είχε λογαριασμό σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, πλην της Ελλάδας, ενώ ο «λογαριασμός» που φέρεται να έχει στην περιβόητη λίστα ούτως ή άλλως αναφέρεται ως μηδενικός.

Ν. Παπανδρέου: Είναι προφανές ότι υπάρχει κι άλλος Νίκος Παπανδρέου στον πλανήτη...

«Είναι προφανές ότι υπάρχει κι άλλος Νίκος Παπανδρέου στον πλανήτη... Βρείτε τον να χαρεί τη συνωνυμία!», δήλωσε συνεργάτης του κ. Νίκου Παπανδρέου, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου στο protothema.gr.

Είναι αυτονόητο πως το protothema.gr θα δημοσιεύσει οποιαδήποτε διευκρίνιση ή διάψευση εμφανιζόμενου στη λίστα.

Η μελέτη και η επαλήθευση ή μη του περιεχομένου της θα δώσει και τις κατάλληλες ερμηνείες του γιατί οι πολιτικοί και οι αρμόδιοι συγκάλυψαν τη λίστα, την αιφνίδια «απώλεια» της οποίας αποκάλυψε κατ' αποκλειστικότητα το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» πριν από τέσσερις εβδομάδες.

Αναμένεται και η αντίδραση των αρχών για το κατά πόσον η συγκεκριμένη λίστα είναι αυθεντική.

Ο Κεφαλογιάννης στο μοναδικό Ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο στην Αλβανία


Τι δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ για την επέτειο του ΟΧΙ


Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα το στρατιωτικό νεκροταφείο στο Βουλιαράτι Αργυροκάστρου.

Αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η μέρα του "Όχι" μας έφερε στο στρατιωτικό νεκροταφείο στο Βουλιαράτι.

Εδώ που ενταφιάστηκαν εκείνοι που έκαναν τον Τσώρτσιλ να λέει πως "δεν θα λέμε πια ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες, αλλά οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες".

Τιμούμε τη μνήμη τους.

Τιμούμε όλους εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα μας, ενάντια στο φασισμό.

Και αντλούμε διδάγματα από το έπος που έγραψαν.

Διδάγματα πίστης στην Πατρίδα μας και στον αγώνα που δίνουμε σήμερα.

Διδάγματα ενότητας και αγώνα σε κοινούς σκοπούς». 

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ


Κάθε χρόνο το δημοσιεύω,σαν μια ελάχιστη τιμή στον μεγάλο αυτόν ηγέτη.Η επίσκεψη σας εκεί θα σας δώσει μεγάλο κουράγιο και ελπίδα για το μέλλον. Δεν θα σας γράψω το τι έκανε για την ΕΛΛΑΔΑ ,ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ. Τα έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές, σε αυτό εδώ το ιστολόγιο,η γράφετε Ι.ΜΕΤΑΞΑΣ στο GOOGLE και τα μαθαίνετε. Απλά αυτός ο ΗΓΕΤΗΣ πέθανε,η,δολοφονήθηκε και άφησε στους οικείους του τα ελάχιστα προς το ζειν ,αν και ήταν στην εξουσία περίπου 5 χρόνια.
Η οικία του είναι στην Κηφισιά ,Στρατηγού Δαγκλή 10 και θα είναι ανοιχτή αύριο ανήμερα της επετείου ,από τις 10πμ μέχρι και τις 2,30μμ.

Πολίτες σε Συριζαίους διαδηλωτές: "Βρωμιάρηδες στην άκρη να παρελάσουν τα παιδιά μας" (Video)

 Επεισόδια στη μαθητική παρέλαση
αυτή τη φορά εναντίον των διαδηλωτών
 Ακόμα μία φορά μικρή μερίδα διαδηλωτών προσπάθησε να χαλάσει εθνική επέτειο για μικροπολιτικούς σκοπούς. Αυτή τη φορά οι Θεσσαλονικείς έδειξαν ισχυρά αντανακλασικά. Ιδιαίτερη ένταση σημειώθηκε όταν  του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τους βουλευτές, Τάσο Κουράκη και Δέσποινα Χαραλαμπίδου, μαζί με άλλους διαδηλωτές, άνοιξαν δύο πανό και φώναζαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και της τρόικα.
Εκείνη τη στιγμή γονείς μαθητών και θεατές αντέδρασαν και τους αποδοκίμασαν λέγοντας εκφράσεις όπως: "Βρωμιάρηδες στην άκρη να παρελάσουν τα παιδιά μας", "Σήμερα παρελαύνουν οι μαθητές όχι εσείς".

Το ανέκδοτο της βδομάδας: Ο Καραμανλής μίλησε... στο Καφρί! Δείτε τι είπε στον Κακαουνάκη στο υπερπέραν


Κι όμως, ο Καραμανλής μιλάει... διαλέγει όμως πολύ προσεκτικά σε ποιους και έτσι αποφάσισε να μιλήσει στο ΚΑΡΦΙ, όπου έχουν μαζευτεί όλοι οι αποτυχημένοι ΠΑΣΟΚοι δημοσιογράφοι που δεν βρίσκουν πουθενά αλλού δουλειά...
Δείτε τι φοβερό και τρομερό είπε... όπως το μετέφερε ο Κακαουνάκης από τον άλλο κόσμο:

Ποιος είναι ο πιτσιρικάς Νίκος Τριανταφύλλου που τον προωθούν να γίνει... αντι-Τσίπρας

Ποιος είναι ο πιτσιρικάς Νίκος Τριανταφύλλου που τον προωθούν να γίνει... αντι-Τ
ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙ-ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Είναι πολιτικό «παιδί» του Αλέκου Αλαβάνου και τον προορίζουν να γίνει ένας νέος Τσίπρας σε ακόμη πιο ριζοσπαστική βερσιόν, διατεθειμένος να τα πει έξω από τα δόντια για το ευρώ και ....

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!! ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ


Από το "έγκυρο" http://makeleio.gr χωρίς επιπλέον σχόλια... έτσι για να γελάσουμε λίγο:

"Μπορείτε να το δείτε κι εσείς. Από το πρωί, γίνεται παρέλαση στον ουρανό από αεροπλάνα τα οποία πίσω τους αφήνουν την πυκνή λευκή ουρά καπνού η οποία όχι μόνο δεν εξατμίζεται αλλά παραμένει επί ώρα στον ουρανό και ενώνεται με τις άλλες "ουρές καπνού" που σχηματίζουν τα συνεχώς διερχόμενα αεροπλάνα! Πρόκεται για φαινόμενο το οποίο φαίνεται καθαρά και στις φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει.

ouranos-psekasmoi


Το επισημαίνουμε και σας ζητούμε να συνδέσετε το γεγονός με την αυριανή εθνική μας επέτειο. Με τις παρελάσεις και τον φόβο επεισοδίων να επικρέμεται επί της κεφαλής των κυβερνώντων! Λέτε να είναι τυχαίο;;;

Προς το παρόν πάνω από τα κεφάλια μας κρέμεται το νέφος που τείνει να δημιουργηθεί από τους αεροψεκασμούς. Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Μας το εξήγησε και ο ειδικός επιστήμονας Νίκος Κατσαρός. 

Mητροπολίτης Σεραφείμ: "O Καραμανλής προσπάθησε αλλά τον έφαγαν οι Αμερικανοί!"


Ο Μητροπολίτης Πειραιώς μιλά για τους καφέδες με τον Καραμανλή, τους ομοφυλόφιλους και το Χυτήριο  
Τι θα έλεγε η ελληνική πολιτεία αν κάποιος από εμάς συνελάμβανε το σχέδιο να κάνει μια θεατρική παράσταση στην οποία να εμφάνιζε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ως κύναιδο, την κυρία Κανέλλη ως λεσβία και τον κ. Τατσόπουλο ως εκδιδόμενο στην Λ.Συγγρού; Θα υπήρχε ποινική αναστολή ή όχι; Θα έπρεπε να παρέμβει η δικαιοσύνη ή όχι; Θα αντιδρούσαν αυτοί οι άνθρωποι ή όχι;».
Για όλους και για όλα μίλησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό. Aναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Κώστα Καραμανλή, στον Αλέξη Τσίπρα, στον Πέτρο Τατσόπουλο, στην Λιάνα Κανέλλη, στους ομοφυλόφιλους και στην πολιτική κατάσταση της χώρας.

Σας παραθέτουμε μερικά από τα πιο σημαντικά αποσπάσματα της συνέντευξης του Μητροπολίτη Πειραιώς

Για τον Κώστα Καραμανλή: «Ήμασταν συμφοιτητές, ήμασταν στο ίδιο έτος στη Νομική Σχολή Αθηνών. Βγαίναμε, πίναμε καφέ μαζί, συζητούσαμε επί ώρες. Μιλούσαμε και μετά τη Νομική. Αλλά με τα χρόνια άλλαξε ο Κώστας Καραμανλής. Με προβλημάτισε, όμως, ότι όταν ανέλαβε πρωθυπουργός και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις δεν ήταν το παιδί που γνώρισα. Ενώ είχε ρηξικέλευθες απόψεις, μοντέρνες, είδα να λέει μια από τα ίδια, όπως όλοι οι προηγούμενοι. Ο Κώστας Καραμανλής προσπάθησε να κάνει κάτι με τους Ρώσους, αλλά τον έφαγαν στη στροφή οι Αμερικανοί».

Για τους ομοφυλόφιλους: «Τους αγαπώ απέραντα ως ανθρώπους, αλλά θεωρώ ότι ζουν μια δυστυχισμένη ζωή, έστω και αν χαμογελάνε και προσποιούνται ότι είναι ευτυχισμένοι. Και αυτό διότι ζούνε μια πληρέστατη διαστροφή της σεξουαλικότητας. Γίνεται και μια παράχρησις των ανθρωπίνων σωματικών οργάνων. Δεν είναι δυνατόν να μετατρέπεται ένα όργανο που αποβάλλει περιττώματα από το σώμα σε ερωτικό πεδίο. Αυτό αποτελεί πλήρη διαστροφή της ανθρώπινης ψυχής».

Για τις επιθέσεις πιστών σε ηθοποιούς της παράστασης Corpus Christi έξω από το θέατρο Χυτήριο, στις οποίες συμμετείχαν και μέλη της Χρυσής Αυγής: «Οι επιθέσεις απ' έξω από το θέατρο ήταν μόνο λεκτικές, κάποιων γερόντων και γεροντισσών, τα μέλη της Χρυσής Αυγής κακώς συμμετείχαν σε αυτή τη διαμαρτυρία. Οι επιθέσεις αυτές ήταν μόνο λεκτικές, δεν ήταν επιθέσεις με μολότοφ, ούτε με πέτρες και ξύλα. Τι θα έλεγε η ελληνική πολιτεία αν κάποιος από εμάς συνελάμβανε το σχέδιο να κάνει μια θεατρική παράσταση στην οποία να εμφάνιζε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ως κύναιδο, την κυρία Κανέλλη ως λεσβία και τον κ. Τατσόπουλο ως εκδιδόμενο στην Λ.Συγγρού; Θα υπήρχε ποινική αναστολή ή όχι; Θα έπρεπε να παρέμβει η δικαιοσύνη ή όχι; Θα αντιδρούσαν αυτοί οι άνθρωποι ή όχι;».

Για την πολιτική κατάσταση της χώρας: «Είμαι βαθιά απογοητευμένος. Και αυτό διότι έρχεται η κ. Μέρκελ στην Ελλάδα και κανείς δεν θίγει το θέμα του κατοχικού δανείου, των πολεμικών αποζημιώσεων και κυρίως κανείς δεν της μιλά για την λίστα του κ. Χριστοφοράκου. Για να δούμε επιτέλους πως ένα πράγμα 5 ευρώ πουλήθηκε 500 ευρώ από τη γερμανική SIEMENS, η οποία δωροδόκησε αγρίως τους Έλληνες πολιτικούς». 

e-Επιλογές της 26/10/2012



Γάτα ο Τράγκας ! Και πατριώτηηηηηηηηςςςςςςςςςς

Ο καλός δημοσιογράφος πρέπει να βλέπει μακριά! Να οσμίζεται δηλαδή, από το 1995 την κρίση που θα έρθει το 2010 και να στέλνει τα λεφτά του στην Ελβετία (που έδινε τότε τόκο 1% ενώ ..
η Ελλάδα 10%, για αυτό κι εσύ, για να μη ...ξοδιαστούν οι ελληνικές τράπεζες, τα ΄στελνες στις Ελβετικές). Γειά σου ρε Γιώργαρε πατριώτη! Μαζί θα συντρίψουμε τους προδότες και τους Τσολάκογλου. Μπροστά εσύ και πίσω εμείς. Τα λες ωραία άλλωστε, αυτό μετράει στις μάζες ημών των χαχόλων.
Άλλωστε, εσύ έχεις το φοβερό πλεονέκτημα να έχεις δικό σου μικρόφωνο και όλο το χρόνο για να τα μπαλώσεις (το ραδιόφωνο δεν είναι διαδραστικό, οπότε -χωρίς αντίλογο- θα έχεις την άνεση να τα μπουρδουκλώσεις). Don't worry, όλα θα κουκουλωθούν όπως πάντα.
όλα τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ εδώ
Υ.Γ.Πρόκειται για τον δημοσιογράφο, δεν είναι συνωνυμία, το επιβεβαίωσε ο ίδιος.

Τα «τρανταχτά» ονόματα και τα μυστήρια της κατά Βαξεβάνη λίστας Λαγκάρντ- Άρχισαν οι πρώτες διαψεύσεις


Σημαντικά ονόματα από τον επιχειρηματικό και τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και διάφορα «μυστήρια» περιλαμβάνει η λίστα Λαγκάρντ που είδε το φως της δημοσιότητας.
Στη λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό HOT DOC του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη βλέπουμε επιχειρηματίες όπως τον Γιώργο και Φώτη Μπόμπολα, τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και τους αδελφούς Μαρινόπουλους, τις εφοπλιστικές οικογένειες Μαρτίνου και Πατέρα, σχεδόν όλους τους γνωστούς κοσμηματοπώλες, τον