slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γαμω την επανασταση κανει ο ΣΥΡΙΖΑ με ολα τα σκουπιδια του ΓΑΠ-ΠΑΣΟΚ:Έλενα Παναρίτη: Από τον Παπανδρέου στον Βαρουφάκη! (ΦΩΤΟ)


Η Έλενα Παναρίτη έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από την συμμετοχή της στην κυβέρνηση Παπανδρέου.
Πρώην βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, οικονομολόγος που σήμερα δραστηριοποιείται στην ελεύθερη αγορά και γράφει τις απόψεις της στο μπλογκ ...της thoughtAction, έγινε ειδική σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη και θα βρίσκεται στο πλευρό του κατά τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις στο eurogroup απόψε το

Κώστα Καραμανλή, τώρα είναι η ώρα. Προχώρα!!!!


Γράφει ο Μανώλης Αυγερινός

Επιτρέψτε μου πρώτα μια σύντομη αναδρομή.
Ο Κώστας Καραμανλής εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής το 1989 στην Α' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης
Τον Σεπτέμβριο του 1996 ο Κώστας Σημίτης, με μια αιφνιδιαστική κίνηση, προκηρύσσει εκλογές και τις κερδίζει.
Ο Μιλτιάδης Έβερτ, μετά τη νέα αποτυχία του, υποβάλλει την παραίτησή του και διεκδικεί την....

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ Η ΝΔ! Φρόντισε να δώσει φορολογική ασυλία ακόμα και μετά που θα πεφτε από κυβέρνηση στους νταβατζήδες... που την έσκισαν

Δυο πραματάκια και στα γρήγορα:

1. Όποιος διαβάσει τα παρακάτω και ξαναδεί ανακοίνωση της ΝΔ ότι "μας βαράνε, μας κάνουν, μας δείχνουν τα ΜΜΕ" θα πέσει ανάσκελα απ'τα γέλια, με το πόσο βλάκες είναι οι δεξιοί! Τα ΜΜΕ όντως βαράνε τη ΝΔ αφού εδώ και 15 πανηγυρίζουν για τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπάρχει αντίθετη άποψη... μάλιστα χθες ο Χατζηνικολάου έφτασε να αποκαλεί τον Σαμαρά "Αντωνάκη"... για τέτοια ανυποληψία μιλάμε... Αλλά οι βλάκες της ΝΔ φρόντισαν να επιβραβεύσουν τους νταβατζήδες απαλλάσσοντάς τους όλα τα χρόνια του μνημονίου από τη φορολόγηση των διαφημίσεων... ακόμα και όταν θα έφευγαν από κυβέρνηση!
2. Φαντάζομαι ότι τα σαϊνια του ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξουν άμεσα την εγκύκλιο που αλλάζει στο πι και φι χωρίς δικαιολογίεςγια νόμους κ.λπ ώστε να πληρώσουν οι νταβατζήδες όπως ο Κοντομηνάς που έσπευσε να ανακοινώσει ότι θα αυξήσει τον κατώτατο μισθό για να μην τον ενοχλήσουν για τη μάσα των 100 εκ από το ΤΤ... και μετά ξυπνήσατε κι εσείς γίδια .... μπεεε
3. Μην ακούσω καμιά δικαιολογία "ήταν δουλειά Χαρδούβελη" ή ξερω γω τι! Και να μην ξέρατε εσείς πρέπει να το λουστείτε γιατί εσείς διαλέξατε Σαββαϊδου

Διαβάστε την αποκάλυψη του makpress: Πώς η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ χάρισε ξανά τον φόρο τηλεοπτικών διαφημίσεων στα κανάλια.

Θυμάστε την υπόθεση με τον περιβόητο φόρο 20% επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων (μνημονιακή υποχρέωση) του οποίου την εφαρμογή κατάφεραν να αναβάλλουν ΕΞΗ (-6-) φορές οι τελευταίες κυβερνήσεις; Ε, δείτε λοιπόν τι έγινε στις 21 Ιανουαρίου 2015, ΤΡΕΙΣ ημέρες πριν τις εκλογές, τελευταία ημέρα δημοσίευσης Υπουργικών Αποφάσεων σε ΦΕΚ, της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ:

Με εκσυχρονιστικά λαμόγια θα ασκηθεί ο δημόσιος έλεγχος;


Τον κ. Νίκο Χριστοδουλάκη τον ξέρουμε από παλιά. Δεν εννοούμε τα χρόνια που ως νέος έκανε κι αυτός τις τρέλες του και εντάχθηκε στην Αριστερά, αλλά αργότερα, στα 1996-2004, όταν από τις καίριες θέσεις υφυπουργού και υπουργού σε οικονομικά υπουργεία ήταν ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Κώστα Σημίτη. Τότε, με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, με τη «δημιουργική λογιστική», με την καλλιέργεια του μύθου της «ισχυρής Ελλάδας», τις συνέπειες της οποίας πληρώνουμε χρόνια τώρα.
Αυτό το εκσυγχρονιστικό λαμόγιο επανήλθε...

Κλειστά σήμερα 11/02 λόγω κακοκαιρίας όλα τα σχολεία της Νάξου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ


Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, των ισχυρών ανέμων, της επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών και της ανάγκης προστασίας και ασφάλειας των μετακινούμενων μαθητών και εκπαιδευτικών σε όλα τα σχολεία του Δήμου, δεν θα λειτουργήσουν οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αύριο 11 Φεβρουαρίου 2015.
Απισυνάπτεται η σχετική απόφαση Δημάρχου

ΑΠΟΦΑΣΗ με.....
αριθμό 28 
ΘΕΜΑ: Παύση λειτουργίας σχολείων Α΄ Βαθμιας & Β΄ Βαθμιας εκπαίδευσης Δήμου Νάξου 
και Μικρών Κυκλάδων. 
 Ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, έχοντας υπόψη: 

Τα πάντα όλα υποσχέθηκε για τις Κυκλάδες χθες στη Βουλή ο Νίκος Συρμαλένιος - βίντεο

Οι υποσχέσεις δεν κοστίζουν. Και χθες ο Νίκος Συρμαλένιος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, στην ομιλία του στη Βουλή μέσα σε εννέα λεπτά υποσχέθηκε τα πάντα όλα για τις Κυκλάδες. Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί τον Νίκο Συρμαλένιο να… λύνει όλα τα προβλήματα των Κυκλάδων…

Γιάννης Βρούτσης: «Η νέα κυβέρνηση εκθεμελιώνει και εγκαταλείπει τη μεγαλύτερη κοινωνική μεταρρύθμιση του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους. Το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα»




Στις 24 Οκτωβρίου του προηγούμενου έτους, εφαρμόσαμε στην Ελλάδα τη μεγαλύτερη κοινωνική μεταρρύθμιση που άλλαξε ριζικά όσα ξέραμε για το κοινωνικό κράτος της πατρίδας μας. Μια ριζική τομή που εναρμόνισε την Ελλάδα με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.
Πρόκειται για έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό ιστό κοινωνικής ασφάλειας για το σύνολο των συμπολιτών μας που είναι αντιμέτωποι με τα δεινά της φτώχειας και, ιδιαίτερα, τις πιο ακραίες και επώδυνες μορφές της.

Ανοίγει ο Εισαγγελέας την υπόθεση με την κακοδιαχείριση εκατομμυρίων και την εμπλοκή του Γ. Σταθάκη



Λίγους μήνες μετά την αθώωση του νυν Υπουργού κ. Γιώργου Σταθάκη για την εμπλοκή του στην υπόθεση της... κακοδιαχείρισης εκατομμυρίων από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, ο Εισαγγελέας ανοίγει ξανά το φάκελο, ζητώντας συμπληρωματικά κύρια ανάκριση.
Από τη νέα παραγγελία καλούνται να περάσουν το κατώφλι της Εισαγγελίας πάνω από

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ πληροφορια του ΦΩΝΑΚΛΑ:Ετοιμο να σαλπαρει το παπορο για την ΕΛΛΑΔΑ γεματο φραγκα...



Αποκλειστικες πληροφοριες απο Ελληνες της Νεας ΡΩΣΙΑΣ μας λενε οτι καραβι στην ΚΡΙΜΑΙΑ γεματο......
χρηματα θα σαλπαρει για ΕΛΛΑΔΑ......γινεται ονειρο το οραμα ΚΑΜΜΕΝΟΥ και κολυμπησουμε στα