slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΙΟΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Την ομάδα της Ίου θα αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή 10 Οκτωβρίου ο Πανναξιακός στις 13.00μμ στο ΔΑΚ Νάξου.
Η ομάδα της Νάξου θέλει μόνο νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της αφού αυτό θα είναι στην ουσία το πρώτο της φετινό παιχνίδι στο πρωτάθλημα Κυκλάδων.
Το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Κορθίου το πήρε στα χαρτιά γιατί η ομάδα της Άνδρου όπως είναι γνωστό έχει αποχωρήσει από την διοργάνωση λόγω προβλημάτων
Ο κόσμος του Πανναξιακού αναμένεται να δώσει για άλλη μια φορά δυναμικό παρόν και να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη της ομάδας.

Τους χάλασαν τα σχέδια οι δηλώσεις Γιούνκερ

Σαν κεραυνός εν αιθέρια έπεσαν οι δηλώσεις του επικεφαλής των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης, Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, αφού χάλασαν την προπαγάνδα που συντηρούσαν τα δυο τελευταία χρόνια τα παπαγαλάκια των καναλιών.


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ "ΕΚΠΛΗΞΗ" ΤΩΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ" ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ .
«Η ελληνική κρίση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αλλά όχι με την αντιμετωπισή της το τελευταίο έτος, έπρεπε να είχε αντιμετωπιστεί πριν από δυο ή τρεις δεκαετίες» Καλά τι μας είπε ο άνθρωπος, από το 1981 και μετά δημιουργήθηκε το οικονομικό πρόβλημα στην Ελλάδα? Και εμείς νομίζαμε ότι για όλα φταίει ο Καραμανλής και η προηγουμένη κυβέρνηση, ότι αυτοί κατέστρεψαν το κράτος.
“Ήξερα ότι το πρόβλημα αυτό θα έφθανε, διότι συζητούσαμε, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Τρισέ στην ΕΚΤ, η Επιτροπή (ευρωπαϊκή) και εγώ ο ίδιος, για τις προοπτικές για αυτό που δεν ήταν τότε γνωστό, όπως αυτό που αποκαλούμε ελληνική κρίση"
Δηλαδή αυτοί που βράβευσαν πριν λίγες μέρες τον Γιωργάκη είναι οι κερδοσκόποι που βούλιαξαν την χώρα μας και τώρα μας το παίζουν σωτήρες?
"Ήξερα ακόμα ότι η Γαλλία και η Γερμανία κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους προς την Ελλάδα, αλλά δεν θα μπορούσα να πω δημόσια αυτό που γνώριζα"
Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής? Με λίγα λόγια, οι μεγάλες δυνάμεις, οι σωτήρες μας, πουλούσαν ότι άχρηστο, χαλασμένο(βλ. υποβρύχια), για να ξεσαβουρώσουν και υποχρέωναν την Ελλάδα να το αγοράσει, υπό την ανοχή πάντα των εκάστοτε καιροσκόπων πρωθυπουργών και υπουργών που πλούτιζαν όλα αυτά τα χρόνια στην πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη. Το γνωστό κόλπο που χρησιμοποιούν εδώ και 200 χρόνια οι "σύμμαχοί" μας με τους δανεισμούς και τα υπερβολικά επιτόκια που οδηγεί την χώρα σε χρεωκοπία, πλήρη ελέγχο και εξάρτηση απ' αυτούς. Αυτό ακριβώς που κάνουν και τώρα, με την βοήθεια των δημαγωγών (ΜΜΕ) , και τις υπηρεσίες της κυβέρνησης του Γιωργάκη που με απάτη και άπειρα ψέματα κατάφερε να αναρριχηθεί στη εξουσία και να οδηγήσει την Ελλάδα στο ΔΝΤ εξυπηρετώντας έτσι τα συμφέροντα των κερδοσκόπων.
Naxosfan.blogspot.com

ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΓΙ ΑΥΤΟ...




Να τους χαίρεστε συντρόφια,χάρισμά σας και...
να τους ξαναψηφίσετε βρε

Μανώλης εξ Απειράνθου

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λασιθίου, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, για τη παραίτηση

του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση :

«Μέσα σε μόλις έντεκα (11) μήνες έχουμε τη δεύτερη παραίτηση Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, της ραχοκοκαλιάς δηλαδή της Ναυτιλίας μας. Πραγματικά, είναι άξιον απορίας τι άλλο πρέπει να γίνει για να κατανοήσει η Κυβέρνηση τα λάθη της και να αναλάβει τις ευθύνες της.

Μάλιστα, αυτή τη φορά, η παραίτηση φέρεται να προήλθε από το bra de fer του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, γεγονός που επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους όλων μας και καταδεικνύει ότι δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω λανθασμένων χειρισμών.

Περιμένουμε, λοιπόν, την άμεση παρέμβαση της ηγεσίας της Κυβέρνησης, διότι η μόνη λέξη η οποία μπορεί και πρέπει να χαρακτηρίζει τέτοια γεγονότα, είναι “ντροπή”».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ
ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ -ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ



ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΜΑΚΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ