slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συντάχθηκε και υπογράφτηκε με τη συμμετοχή του Χ.Κόκκινου η "Ειδική Έκθεση επί του απολογισμού έτους 2021" της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος

 

                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συντάχθηκε και υπογράφτηκε  με τη συμμετοχή του Χ.Κόκκινου  η " Ειδική Έκθεση επί του απολογισμού έτους 2021"  της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (Ε.Ν.Π.Ε. ).

Στη συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (Ε.Ν.Π.Ε.) που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3.6.22 συμμετείχε με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου  ο Χαράλαμπος Κόκκινος  Επικεφαλής του Περιφερειακου

Κοινό Τηνίων: Απόψεις επί της νέας εναλλακτικής λύσης για το λιμάνι της Τήνου

Την Τετάρτη 11/5/2022 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας εναλλακτικής λύσης αναφορικά με την μελέτη για το λιμάνι της Τήνου. Στην συνέχεια, η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου Άνδρου ζήτησε με επιστολή της, τις απόψεις των φορέων της Τήνου επί της λύσης αυτής. Στην επιστολή αυτή ανταποκρίθηκε ο Σύλλογος Μηχανικών ο οποίος και δημοσίευσε την πρότασή του.

Στο παρακάτω κείμενο το οποίο στάλθηκε ως απάντηση στην επιστολή της προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “Κοινό Τηνίων” διατυπώνει απόψεις για την συγκεκριμένη λύση αλλά και μία νέα πρόταση για το λιμάνι.

Γενικές παρατηρήσεις