slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκκλησία της Κρήτης: Διαφωνεί με την «θρησκευτική ουδετερότητα»


Διαφωνεί κάθετα με την «θρησκευτική ουδετερότητα» της Ελλάδος η Εκκλησία της Κρήτης όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν που εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος Κρήτης μετά από την… μαραθώνια συνεδρίασης της.
Οι Ιεράρχες του νησιού συνήλθαν σήμερα σε συνεδρίαση και συζήτησαν την προτεινόμενη αναθεώρηση άρθρων του Ελληνικού Συντάγματος, την μισθοδοσία του ιερού κλήρου και την εκκλησιαστική περιουσία.

Fake News για... Πούλιτζερ από Μαξίμου, «Δημοκρατία» και Βαξεβάνη: Ακόμη και η φωτογραφία με τα εκατομμύρια ευρώ ήταν… μαϊμού! (εικόνες)


Κόλαση κυριολεκτικά γίνεται τις τελευταίες ώρες στα Social Media από το απίστευτο Fake News της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας "Δημοκρατίας" του εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη, με τα (υποτιθέμενα) 19 εκατομμύρια ευρώ που που (δήθεν) βρήκαν οι διωκτικές αρχές στο... στρώμα πρώην μεγαλόσχημου στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Τέτοια πρωτοφανή Δημοσιογραφική Απάτη - σε πρωτοσέλιδο θέμα μάλιστα - δεν θυμόμαστε να έχει αναπαραχθεί τα τελευταία χρόνια ακόμη και στα πλέον ακραία και αναξιόπιστα περιθωριακά έντυπα.

Γι αυτό και σίγουρα η "Δημοκρατία" μετά το σημερινό της...

ΝΔ: Με καθαρό μυαλό ο Τσίπρας μας φεσωσε 100 δις, φαντάσου με θολωμένο!


Με ένα αιχμηρό σχόλιο απάντησε η Νέα Δημοκρατία στα όσα είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) στο Βερολίνο.

«Αν είχε καθαρό μυαλό ο κ. Τσίπρας, όταν διέσυρε τη χώρα και τη φέσωσε με 100 δισ ευρώ, αναρωτιόμαστε με τρόμο τι άλλο θα μας είχε συμβεί αν παρέμενε