slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Ζευγόλης – “Όπως παλιά” | Τρ.15/8 Πύργος Μπαζαίου | Δελτίο Τύπου


Πανηγύρι με βιολιά στον Πύργο Μπαζαίου. Με διάθεση αναβίωσης της αυθεντικής νησιώτικης μουσικής παράδοσης και της καθαρής ανεπιτήδευτης λυρικής ερμηνείας, μακριά από τις προσμίξεις και τις επιρροές της νυχτερινής πίστας.

Ο καταξιωμένος μουσικός αναδεικνύει τους ρυθμούς των νησιών του Αιγαίου και των παραλίων της Μικράς Ασίας, με όργανα και ήχους που απηχούν το αυθεντικό παραδοσιακό πανηγύρι. Την ιδανική συνθήκη για γλέντι, χορό και ουσιαστική ψυχαγωγία.

Οι Μάρα Αντωνιάδη, Αποστόλης Ασπράκης, Άννα Ζωάννου και Χουσεΐν Φεττάχ από τη Ρόδο, υποψήφιες και υποψήφιοι με τον Γιώργο Χατζημάρκο



-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


 

Την υποψηφιότητα τεσσάρων ακόμα πολιτών, της Μάρας Αντωνιάδου, του Αποστόλη Ασπράκη, της Άννας Ζωάννου και του Χουσεΐν Φεττάχ, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην ΠΕ Ρόδου.

Συνάντηση του Δημάρχου Νάξου Δημήτρη Λιανού με την Αναστασία-Σίσσυ Γκίκα, πρ. Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας

 Με χαρά υποδεχθήκαμε στον Δήμο μας την κα Αναστασία-Σίσσυ Γκίκα, πρ. Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας


και νυν εκπρόσωπο της Ελλάδας στις Βρυξέλλες στις Επιτροπές Παιδείας και Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.