slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Γιάννης Βρούτσης αύριο στίς 10 στο Σκαι

ΑΥΡΙΟ στις 10 το ΠΡΩΙ ο Τ. Υπουργός Γιάννης Βρούτσης θα αποκαλύψει

Στα Αμερικάνικα Πρακτορεία Ειδήσεων οι Λαμπαδηφορίες της Νάξου-Greek island of Naxos celebrates Carnival with Torch Parade



Magical Torch Parade in Naxos Island, Greece
NAXOS, Greece (AP) — The island of Naxos hosts some of the most colorful Carnival celebrations in Greece, with some customs dating from antiquity.

Others, such as the now-famous Lampadiforia (Torch Parade) are more recent but have become very popular and an integral part of the festivities.

Ο Καμμένος μετά από τρεις μήνες απειλών, μίλησε τώρα! Τυχαίο; Οψόμεθα.


Γράφει ο Γιώργος Παντάκης
Η κατάσταση στο Αιγαίο είναι δύσκολη και δεν επιτρέπει σε κανέναν να ειναι υπερβολικός. Αυστηρός μεν, αλλά με μέτρο και χωρίς εσωτερικά πολιτικά παιχνίδια. Η Ελλάδα δεν παίζεται σε παιχνίδια.
Η κυβέρνηση της Τουρκίας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και αυτή γίνεται πολύ χειρότερη όταν στο βάθος υπάρχουν μεγάλα εσωτερικά προβλήματα και τυχαίνει να υπάρχουν αυτήν την στιγμή στο πολιτικό προσκήνιο, άνθρωποι με έντονο τον λαϊκισμό μέσα τους και με κακή πολιτική παιδεία.

Τροχαίο: Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ήταν ο οδηγός της μοιραίας Porsche

Ένα φριχτό τροχαίο με τέσσερις νεκρούς - Βίντεο και εικόνες με τα πρόσωπα της τραγωδίας.

Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ήταν ο οδηγός της μοιραίας Porsche που έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας και στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στη μοιραία Porsche βρίσκονταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo και ένας φίλος του. Από τη σφοδρή σύγκρουση το θάνατο βρήκαν οι δύο επιβαίνοντες της Porsche και οι δύο επιβάτες του σταθμευμένου Honda, μια 33χρονη μητέρα, με το τρίχρονο παιδάκι της, μπροστά στα μάτια του τραγικού πατέρα.