slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΕ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ, ΝΑΞΟΣ & ΑΜΟΡΓΟ

Μανώλης Φάμελλος Στάθης Δρογώσης Οδυσσέας Τσάκαλος

Τριάς ηνωμένων τραγουδοποιών!

Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης ιστορικοί σύμμαχοι από τον
περασμένο αιώνα, αλλά και γνωστοί δολοπλόκοι του χώρου μας κατάφεραν
επιτέλους να μυήσουν και τον ανυποψίαστο Οδυσσέα Τσάκαλο στην συνωμοσία
τους!

Πρόταση Νίκου Παππά: Ενιαίος φορέας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ με αρχηγό εκλεγμένο από τη βάση

 EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 
Την πρότασή του για την σύγκλιση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ εξήγησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Action 24, στους δημοσιογράφους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθυνού. Κληθείς να σχολιάσει τα σενάρια που θέλουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να «ρευστοποιούνται» προκειμένου να φτιαχτεί ένα νέο κόμμα, το οποίο θα περικλείει όλα τα μέλη, ο κύριος Παππάς προτείνει μια «φρέσκια» ιδέα: τη λύση τύπου Συνασπισμού, στα τέλη της δεκαετίας του 1980! Όπως χαρακτηριστικά είπε, «στη Γαλλία προκήρυξε εκλογές ο Μακρόν, υπό το βάρος του αποτελέσματος των ευρωεκλογών και σε τρία εικοσιτετράωρα, σοσιαλιστές, πράσινοι, η αριστερά και το κόμμα του Μελανσόν, είπανε "κατεβαίνουμε μαζί στις βουλευτικές εκλογές".

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2024: Στο επίκεντρο (20-21/06) το Χαλκί της Νάξου

 

«Η Μουσική είναι ένα ηθικό δίκαιο. Δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στο νου, πτήση στη φαντασία, και γοητεία και ευθυμία στη ζωή και τα πάντα» Πλάτων
Η μελωδικότερη μέρα του χρόνου πλησιάζει και για ενδέκατη χρονιά το Χαλκί ετοιμάζεται πυρετωδώς για την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στις 21 Ιουνίου 2024! Μια γιορτή που έχει αγκαλιάσει ο κόσμος της Νάξου, που έχει γίνει πλέον σημείο αναφοράς για το καλοκαίρι μας και τόπος συνάντησης καλλιτεχνών και μουσικόφιλων. Γιατί οι άνθρωποι έχουν ανάγκη τη μουσική: είναι η γλώσσα της ψυχής και ο ήχος της καρδιάς μας.

Επεισόδιο Ν. Παπανδρέου με Ανδρουλάκη επειδή έβαλε επικεφαλής της ευρωομάδας τον Μανιάτη -«Ήταν προαποφασισμένο»


Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Νίκο Παπανδρέου σε κλειστή σύσκεψη της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ.


Ο πρόεδρος του κόμματος συγκάλεσε σύσκεψη με τους τρεις εκλεγμένους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Παπανδρέου, Γιάννη Μανιάτη, Σάκη Αρναούτογλου (με σειρά των ψήφων που έλαβαν).