slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μαϊτός: υπάρχει κανείς με υποτυπώδη ευθιξία ;


         Νέο  μπαράζ  ακυρώσεων  αποφάσεων  της  Δημοτικής  Αρχής  από  την  Αποκεντρωμένη  Διοίκηση  Αιγαίου, λόγω  μη  ύπαρξης  προϋπολογισμού ( ΑΔΑ :  78Ψ6ΟΡ1Ι-ΠΛ9 ,  68ΨΙΟΡ1Ι-80Μ, 75Ζ7ΟΡ1Ι-ΗΘΘ ).
         Την  ίδια  στιγμή  τα  νησιά  γύρω  μας  προετοιμάζονται  πυρετωδώς  για την  κάλυψη  αναγκών  εποχιακού  χαραχτήρα  με  την  πρόσληψη  έκτακτου  προσωπικού,  τη  στιγμή  που  ο  Δήμος  μας  και  λόγω  έλλειψης  προϋπολογισμού δεν μπορεί  να προχωρήσει  ούτε και  σ΄ αυτό  το συγκριτικό  πλεονέκτημα  των  υπολοίπων (ΑΔΑ : 6ΤΟΣΟΡ1Ι-73Τ  (Αντίπαρος),  7ΔΘ0ΟΡ1Ι-ΔΝΔ  (Σύρος), 6Α46ΟΡ1Ι-ΥΕ9 (Ρόδος), 7ΝΙΚΟΡ1Ι-Ζ5Λ (Πάρος), ΩΒΖ7ΟΡ1ΙΔΟΣ (Τήνος)  κλπ).
          Και  ρωτάμε  ευθέως  για  ακόμα  μία  φορά :     

Διεθνής συνεργασία του Ναυπηγείου 'Νεώριο Σύρου'


Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γεώργιο Λεονταρίτη επισκέφθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος του ομίλου  ΟΝΕΧ κ.  Πάνος Ξενοκώστας συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους του γαλλικού ομίλου OCEA CONSTRUCTION NAVALE, Πρόεδρο και Γενικό Διευθυντή κ. Roland Joassard  και Διευθυντή Διεθνών Σχέσεων κ. Rodolphe Peugeot.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωστοποίηση έναρξης των συνομιλιών μεταξύ των δύο εταιριών προκειμένου να υπάρξει συνεργασία στον ναυπηγοεπισκευαστικό και κυρίως στον κατασκευαστικό τομέα. Ο γαλλικός όμιλος OCEA διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις κατασκευές σκαφών χρησιμοποιώντας κυρίως το αλουμίνιο και πρόθεση των δύο πλευρών είναι μετά την οριστική επαναλειτουργία του ναυπηγείου 'Νεώριο Σύρου', η στροφή προς τις κατασκευές πλοίων.

ΚΚΕ ΚΥΚΑΔΩΝ : O κυβερνητικός “Θίασος” με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα μετά τα Δωδεκάνησα, ετοιμάζει την έλευση του στις Κυκλάδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΥΚΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ
O κυβερνητικός “Θίασος” με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα μετά τα Δωδεκάνησα, ετοιμάζει την έλευση του στις Κυκλάδες, στην πρωτεύουσα του Νομού. Τα κυβερνητικά κλιμάκια έχουν ξαμοληθεί να προετοιμάσουν την έλευση, προγραμματίζοντας συναντήσεις και επαφές με τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και τους φορείς της κάθε περιοχής, για να καταγράψουν και καλά τα « άγνωστα προβλήματα» των Κυκλάδων.

Καταγγελία για Μίζα – Αυτό είναι το «δεξί χέρι» του Τσακαλώτου που διερευνάται από την Εισαγγελία (φωτό, βίντεο)


Διαστάσεις παίρνει η ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ υπόθεση με την καταγγελία για Μίζα και Εκβίαση που αφορά έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.
Ο λόγος για το πολύ γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Πουλιάση, «δεξί χέρι» του Τσακαλώτου ο οποίος καταγγέλλεται από κτηματομεσίτη πως συμμετείχε σε κύκλωμα που απαίτησε μίζα ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ (αυτός και δύο ακόμη πρόσωπα «παράγοντες» του ΣΥΡΙΖΑ) για να μεσολαβήσουν έτσι ώστε (ο κτηματομεσίτης) να εισπράξει την νόμιμη αμοιβή του για την συμμετοχή στη αποκάλυψη του σκανδάλου Καρούζου.

Με δύο καινούρια πυροσβεστικά οχήματα ενισχύθηκε ο στόλος του Πυροσβεστικού κλιμακίου Νάξου.

Με δύο καινούρια πυροσβεστικά οχήματα ενισχύθηκε ο στόλος του Πυροσβεστικού κλιμακίου Νάξου. Το κλιμάκιο παρέλαβε χθες ένα υδροφόρο πυροσβεστικό (4Χ4), εκτός δρόμου, χωρητικότητας 2500 λίτρων νερού, ενώ νωρίτερα είχε παραλάβει ένα όχημα ελαφρού τύπου (4X4) χωρητικότητας 500 λίτρων νερού με αυτόνομο πυροσβεστικό συγκρότημα. 

Τις επόμενες ημέρες, όπως επισήμανε ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, Χρήστος Μπόπης, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης των οχημάτων, στο Χαλκί.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: «Η κυβέρνηση πάλι απούσα από κρίσιμες αποφάσεις στην Ε.Ε στον τομέα της Γεωργίας. Αλλαγή κανονισμού για την εμφιάλωση της ρακής, τσίπουρου και ούζου.»


«Η κυβέρνηση πάλι απούσα από κρίσιμες αποφάσεις στην Ε.Ε στον τομέα της Γεωργίας.
Αλλαγή κανονισμού για την εμφιάλωση των αλκοολούχων ποτών .»
Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα των αλλαγών που προτείνονταν με το σχέδιο της πρότασης του Κανονισμού για τα αλκοολούχα και την εμφιάλωση τους είχε κάνει σχετικές ερωτήσεις προς την Ευρωπαική Επιτροπή ήδη από το Φεβρουάριο του 2017 αναδεικνύοντας την ανάγκη προστασίας των Ελληνικών εμβληματικών αλκοολούχων ποτών.
Μετά τη συνεργασία που είχε με τους βουλευτές του νομού Λαρίσης Μάξιμο Χαρακόπουλο που

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

 Ο παρακάτω υπογράφων ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ του blog δηλώνω ότι σχετικά με την ανάρτηση σε blog στις 4 Αυγούστου 2013, για τους ιδιοκτήτες του οικοπέδου στη θέση Άγιος Βασίλειος στο Δαμαρίωνα Νάξου, ότι δεν έχουν ηθικές αξίες και περί Αγίου στην πολεοδομία, επειδή δεν άφησαν χώρο πέριξ και