slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήλωση του υπευθύνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Ν.Δ. κ. Ι. Βρούτση με αφορμή τις πρωινές δηλώσεις του Διοικητή





ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης, με αφορμή τις πρωινές δηλώσεις του Διοικητή του ΙΚΑ, σε τηλεοπτικό σταθμό, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι σημερινές δηλώσεις του Διοικητή του ΙΚΑ αποτελούν άλλη μια απερίφραστη ομολογία αποτυχίας της κυβερνητικής πολιτικής.

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να πελαγοδρομεί, χωρίς να διαθέτει σχέδιο, χωρίς υπευθυνότητα. Έχοντας, ως μοναδικό όπλο της την ανέξοδη δημαγωγική ρητορεία, προσπαθεί να αποποιηθεί των μεγάλων ευθυνών της.

Ο κ. Διοικητής έκανε λόγο για ανυπαρξία μηχανοργάνωσης στο ΙΚΑ. Τον ρωτούμε: Σε ποια κατάσταση είχε εγκαταλείψει τη μηχανοργάνωση η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στην οποία και ο ίδιο μετείχε το 2004;

Και κάτι ακόμη: Φαίνεται να αγνοεί ότι η μηχανοργάνωση του ΙΚΑ – στο νευραλγικό Τομέα της Ασφάλισης – έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και ότι όλο αυτό το έργο συντελέστηκε στο διάστημα που κυβέρνηση ήταν η Ν.Δ. (2004-2009).

Ξεχνά, ότι το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα – ΙΚΑ επεκτάθηκε σε όλους τους τομείς της Ασφάλισης (Α΄ και Β΄ φάση) και μάλιστα σε όλα τα υποκαταστήματα της χώρας.

Κάνει πως δεν γνωρίζει ότι το Σύστημα Διαχείρισης Συνταγών σχεδιάστηκε, προκηρύχθηκε και εγκαταστάθηκε επί των ημερών της Ν.Δ.

Επιπλέον, ο κ. Διοικητής φέρεται να αγνοεί τις δυσμενείς συνέπειες που έφερε “η πολιτική του Μνημονίου” στη χώρα μας, καθώς και ότι η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, που είναι αποτέλεσμα της πολιτικής αυτής, συμβάλλει στη συσσώρευση χρεών στα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Θα πρέπει, λοιπόν, ο κ. Σπυρόπουλος να αφήσει κατά μέρους τα επικοινωνιακά παιχνίδια και ν’ απαντήσει, πλέον ξεκάθαρα :

Πότε θα εφαρμοστεί επιτέλους η Ασφαλιστική Νομοθεσία για τους οφειλέτες και θα πάψουν οι πάσης φύσεως διαρκείς ρυθμίσεις που συντελούν στη χαλαρότητα και στη συσσώρευση των οφειλών ;

T ι πρόκειται να γίνει με τις οφειλές του κράτους (όχι από τις εισφορές, αλλά από τους νομοθετημένους πόρους) προς το ΙΚΑ ύψους 9 δισ. € ;».

Άλλο ένα σκάνδαλο στον ΟΠΑΠ "ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!"


ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ : ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ : Β’ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Υπουργό Πολιτισμού κ. Παύλο Γερουλάνο

ΘΕΜΑ : «Εκμίσθωση αποθήκης από τον ΟΠΑΠ με 16.000 ευρώ τον μήνα.»

Τον Ιούλιο 2010 προσελήφθη στη θυγατρική του ΟΠΑΠ , την «ΟΠΑΠ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α.Ε» ένας ακόμη σύμβουλος. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με αμοιβή 5.500 ευρώ τον μήνα (+ δωρεάν αυτοκίνητο, σοφέρ και χρήση κινητού τηλεφώνου).

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή τροφοδοσίας δικτύου.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν …..



να εκμισθώσει αποθήκη για την αποθήκευση παλιών δελτίων και υλικών πρακτόρων.
‘Έτσι εκμισθώθηκε αποθήκη στην οδό Ανδρέα Μεταξά 12-14 στην Νέα Κηφισιά.
Πρόκειται για σιδηροκατασκευή ( ΤΟΛ) στην οποία εκτός από την αποθήκευση των δελτίων θα εργάζονται- σε άθλιες συνθήκες- και περίπου εκατό (100) υπάλληλοι.
Παρόλα αυτά το ενοίκιο της αποθήκης ορίστηκε σε 16.000 ευρώ τον μήνα.
Η αποθήκη αυτή ανήκει στην εταιρία YALCO η οποία εμπορεύεται υαλικά αλλά και είδη κουζίνας , όπως πιάτα, μαχαιροπήρουνα και… κουτάλες.
Το περίεργο είναι ότι πριν προσληφθεί στον ΟΠΑΠ ο Γιώργος Αγγελόπουλος εργαζόταν στην YALCO στην οποία , μάλιστα, σήμερα εργάζεται η σύζυγός του!
Δηλαδή ο εν λόγω κύριος έφυγε από την YALCO, πήγε κατευθείαν στον ΟΠΑΠ και αμέσως μετά νοίκιασε –για τον ΟΠΑΠ- αποθήκη της YALCO.

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
1. Με ποιές διαδικασίες έγινε η εκμίσθωση του ΤΟΛ της οδού Ανδρέα Μεταξά 10-12 στη Νέα Κηφισιά από την ΟΠΑΠ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α.Ε.
2. Ποιες ήταν οι άλλες προσφορές.
3. Τι έλεγχος έγινε για το κατά πόσο το τίμημα συνάδει με τις τρέχουσες τιμές αγοράς.

9 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Ερωτών Βουλευτής



Αργύρης Ντινόπουλος

Νταλάρας: "Αγωνιστής παντός καιρού" !

Και μέσα σε αυτά, για να χαλαρώσουμε εμείς λιγάκι και όχι η μνήμη μας, υπουργοποιήθηκε η ξάδελφη του ΡΑΓΚΟΥΣΗ και σύζυγος του κ. ΝΤΑΛΑΡΑ.
Τι τον ξεχάσατε;
Εκείνος, ο αγωνιστής παντός καιρού, που τραγούδαγε τραγούδια όπως, ΠΑΓΩΣΕ Η ΤΣΙΜΙΝΙΕΡΑ, ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ (στην Αθήνα μες το κέντρο κ.λ.π.) και άλλα αγωνιστικά τραγούδια για τον λαό φυσικά!
Μόνο που τώρα έχει εξαφανιστεί.
Που είναι, να πει κάτι, ρε παιδιά;
Τι ζητάς ρε φίλε;
Πέρασε στην άλλη πλευρά!
Ναι, έχεις δίκιο έγινε κεφαλαίο.
Πως αλλάζουν οι καιροί;
Ακόμη και εκείνη η φοροδιαφυγή που βγήκε εξαφανίστηκε την άλλη μέρα.
Τα αναφέρω γιατί η μνήμα μας χαλαρώνει!
Υ.Γ.: Για την άποψη των πολιτών που αφορά το πρόσωπο του κ. Νταλάρα, κάντε κλικ στο διπλανό σκίτσο του κ. Πετρουλάκη από την σημερινή "Καθημερινή", ώσυε να το διαβάσετε καλύτερα!


Μέρος από χθεσινή ανάρτησης μας
You might also like:

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος Συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» ευχαριστεί

Ρόδος 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

Ο Κος Χαράλαμπος Κόκκινος και τα στελέχη του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» δηλώνουμε την ικανοποίησή μας και ευχαριστούμε τα πολιτικά κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και ιδιαίτερα τους αρχηγούς τους Κο Αντώνη Σαμαρά….

και Κο Γεώργιο Καρατζαφέρη αντίστοιχα για τις δηλώσεις στήριξης στο συνδυασμό μας για τις Περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010 .
Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ανεξάρτητο συνδυασμό μας η στήριξη από πολιτικά κόμματα και από τους πολίτες - που ανεξαρτήτως της ιδεολογικοπολιτικής τους τοποθέτησης - στηρίζουν τις προσπάθειές μας για να ξαναφέρουμε και πάλι την ανάπτυξη, την ελπίδα και την ανανέωση στο Νότιο Αιγαίο.
Απέναντι στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας και στην απουσία αναπτυξιακών δράσεων προχωράμε με πρόγραμμα , όραμα και σχεδιασμό.
Σφυρηλατούμε την ενότητα των νησιωτών μας και δημιουργούμε τις νέες κοινωνικές συμμαχίες προκειμένου η πρόοδος και η ευημερία να φτάσει σε όλους.
Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου μας και το πρόγραμμά μας.

ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ
ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ
ΚΑΙ
ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ
ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Κ. Χατζηδάκης: Δεν υπάρχει αναπτυξιακός πυλώνας

Τις προτάσεις της ΝΔ για την ενίσχυση της ανάπτυξης παρουσίασε ο βουλευτής του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης.

Ο υπεύθυνος του τομέα ανάπτυξης της ΝΔ είπε ότι η κυβέρνηση στηρίζει τη στρατηγική της στον πυλώνα της δημοσιονομικής πολιτικής και ότι στον τομέα της ανάπτυξης δεν τα έχει καταφέρει.



"Δεν υπάρχει αναπτυξιακός πυλώνας", ανέφερε, επισημαίνοντας ότι "το ΕΣΠΑ έχει κολλήσει, το ΤΕΜΠΜΕ έχει βουλιάξει, οι ΣΔΙΤ είναι στο μηδέν, οι συμβάσεις παραχώρησης είναι στη σφαίρα της θεωρίας, στις αποκρατικοποιήσεις έχουμε έκθεση ιδεών και η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας είναι λεκτικό σχήμα".

Ο κ. Χατζηδάκης είπε επίσης πως το ΑΕΠ σημείωσε μείωση κατά 3,7%, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι καθυστερεί και κάνει λάθη. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

-Στο ΕΣΠΑ η Ελλάδα είναι στην 23η θέση από την 5η που ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο

-Οι δημόσιες επενδύσεις έχουν περιοριστεί στο πρώτο επτάμηνο του 2010 κατά 36% σε σχέση με το πρώτο επτάμηνο του 2009

-Δεν υπάρχει καμία σύμβαση παραχώρησης και η κυβέρνηση σταμάτησε 5 αποκρατικοποιήσεις (ΔΕΠΑ, ΕΥΑΘ, ΛΑΡΚΟ, Αλυκές, Τουριστικά Ακίνητα)

-60.000 επιχειρήσεις έκλεισαν το 2010

-8 στις 10 επιχειρήσεις παρουσίασαν επιδείνωση των οικονομικών μεγεθών τους το πρώτο εξάμηνο του 2010

-Ο τζίρος στο λιανεμπόριο μειώθηκε κατά 5,1% το πρώτο εξάμηνο του 2010

-Από το ΤΕΜΠΜΕ από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο 2010 δανειοδοτήθηκαν 193 επιχειρήσεις, ενώ πέρσι το αντίστοιχο τρίμηνο 19.500

-Ο πληθωρισμός πήγε στο 5,5% και από 9η φθηνότερη στα καύσιμα πέρσι η χώρα μας είναι μεταξύ των δύο ακριβότερων στην ΕΕ των "27" φέτος.

Ο υπεύθυνος του τομέα ανάπτυξης της ΝΔ πρότεινε:

-Στο ΕΣΠΑ να προωθηθούν τα προγράμματα γρήγορης εκταμίευσης και να αναλάβει ενεργό δράση διυπουργική συντονιστική ομάδα κρούσης.

-Ο επενδυτικός νόμος να δίνει έμφαση σε φορολογικά κίνητρα, καινοτόμες ιδέες νέων και σε τομείς που έχουν προστιθέμενη αξία για την οικονομία.

-Να αξιοποιηθούν ΣΔΙΤ και συμβάσεις παραχώρησης με αξιοποίηση έτοιμων προτάσεων (οπτική ίνα, αυτοκινητόδρομοι).

-Να προχωρήσει η απελευθέρωση αγορών και το άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων.

-Να προωθηθούν αποκρατικοποιήσεις με αναπτυξιακό χαρακτήρα.

-Να δοθεί η δυνατότητα σε επιχειρήσεις να συμψηφίσουν οφειλές τους προς και από το Δημόσιο.

-Να διερευνηθεί η δυνατότητα νέου διακανονισμού, μερικής ή ολικής εξόφλησης οφειλών προς επιχειρήσεις.

-Να διαπραγματευτεί εκ νέου η κυβέρνηση τους όρους προγραμμάτων ΤΕΜΠΜΕ με τις τράπεζες των οποίων τη ρευστότητα στηρίζει.

-Να υιοθετηθεί άμεσα η δευτερογενής νομοθεσία για να εφαρμοστεί ο νόμος απλοποίησης διαδικασίας ίδρυσης επιχειρήσεων.

-Να προχωρήσει η απλοποίηση διαδικασίας αδειοδότησης επιχειρήσεων και να προωθηθεί νέο απλοποιημένο πλαίσιο για επιχειρηματικά πάρκα.

Ο κ. Χατζηδάκης διατύπωσε προτάσεις και για τη μείωση των τιμών των αγαθών, καθώς και για την προστασία του καταναλωτή.

Σε ερώτηση για το πετρέλαιο θέρμανσης είπε ότι η ΝΔ είναι αντίθετη με την αύξησή του και παρέπεμψε σε σχετική πρόσφατη δήλωση του εκπρόσωπου του κόμματος Πάνου Παναγιωτόπουλου.

Δριμύ κατηγορώ Γ.Λιάνη κατά της κυβέρνησης του μνημονίου!!!

* Θα φύγω από την πολιτική για να μπορώ να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ένας αγανακτισμένος πολίτης πάνω στην οργή του!
* Εάν περάσει το μέτρο για το πετρέλαιο θέρμανσης, θα παραιτηθώ από βουλευτής!
* Δεν μ’ απασχολεί κανένα μνημόνιο. Δεν δέχομαι ότι η χώρα μου δε μπορεί να προστατεύσει τα σύνορα της επειδή δεν θέλουν οι ξένοι να το κάνει!
* Εάν παραχωρηθούν ή κλείσουν μονάδες της ΔΕΗ θα γίνει Αρμαγέδων.
* Απαράδεκτο να διευρύνεται η κυβέρνηση σε περίοδο λιτότητας.
* Ως αντιπολίτευση είχαμε καταθέσει επερώτηση στη βουλή για το πετρέλαιο θέρμανσης, υπογεγραμμένη από 100 βουλευτές που ζητούσαμε να δοθεί επίδομα σε κάθε κάτοικο της μεθορίου. Τώρα όχι μόνο δεν δίνουμε επίδομα, τους παίρνουμε κι’ όλας τα λεφτά!
Αυτά και άλλα είπε ο Γιώργος Λιάνης στον αέρα. Στην ερώτηση της Κάτιας Μακρή “γιατί τα λέει στην τηλεόραση και όχι στον Παπακωνσταντίνου”, ο Λιάνης μειδίασε με νόημα και πίκρα.
Ζούμε μικρούς εμφυλίους παντού, την ώρα που χρειάζόμαστε ενότητα. Αυτή ήταν η φράση που κρατάμε. Εμπεριέχει την λύση του προβλήματος.
Απο /olympia.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ-ΛΙΑΝΟ..

Η μαλακία σας διδάσκεται πλέον στο Χάρβαρτ.Ας κατέβουν όλοι όσοι θέλουν. Μια δήλωση να δεσμεύσει τον καθένα τους.Όποιος από τους Μαργαρίτη και Λιανό πάει στο Β γύρο να στηριχτείαπό τον άλλο με δυναμική. Αντίπαλος είναι ο Μαράκης και το ΠΑΣΟΚ. Αφήστε τις μαλακίες και συνέλθετε. Φιλοδοξίες δικαιούνται όλοι. Να θυμάστε ότι την επομένη της 14ης Νοεμβρίου, σημασία θα έχει ποιός κέρδισε τη Νάξο. Ο Ρήγας, ο Μαράκης και η πράσινη παρέα ή εμείς οι δεξιοί? Κάντε δήλωση δέμευση κύριε Λιανέ και κύριε Μαργαρίτη για τις 8 Νοεμβρίου.Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.Δεν μ΄ενδιαφέρουν τα ονόματα. Η παράταξη να κερδίσει και με όποιον νάναι κεφαλή. Εμπρός μη φοβάστε εγωϊστές. Κάντε τη δήλωση.

Πιο δεξιός κι απ΄το δεξιό.

Αστειάκια Σκανδαλίδη για τους αγρότες... δε μας χέζεις ρε Νταλάρα;

Αντιγράφω από το χθεσινό ΒΉΜΑ και προσέξτε την ειρωνεία με την οποία αντιμετωπίζει ο Σκανδαλίδης τους αγρότες και τι απασχολεί τον Νταλάρα την ώρα που οι Έλληνες, που τον έκαναν άνθρωπο αγοράζοντας τους δίσκους του, πεινάνε:

 

"Ο κ. Σκανδαλίδης τα έλεγε με την υφυπουργό κυρία Μιλένα Αποστολάκη, η οποία προσήλθε για ορκωμοσία φορώντας αμάνικο μοβ φόρεμα , ελαφρώς κεντημένο, ακριβώς πάνω από το γόνατο, το οποίο συνδύασε με χαμηλά σανδάλια και με λευκό πλαστικό ρολόι . Ο κ. Σκανδαλίδης πάντως σε κάποια στιγμή φώναξε: «Τώρα πάω να αλλάξω το κοστούμι να φορέσω τα αγροτικά μου ρούχα και να πιάσω δουλειά» (ΣΣ. Για ευνόητους λόγους το ΒΉΜΑ δεν αναφέρει τά χαχανητά που θα έριξαν οι υπόλοιποι ΠΑΣΌΚοι με το χιούμορ του Σκανδαλίδη εις βάρος των αγροτών).

Ο μοναδικός νεοεισελθών στην κυβέρνηση που προσήλθε χωρίς γραβάτα ήταν ο νέος υφυπουργός Εργασίας κ . Β.Κεγκέρογλου, ο οποίος μάλιστα έσκυψε και φίλησε το χέρι του Αρχιεπισκόπου.

Η κυρία Αννα Νταλάρα, η οποία προσήλθε με αμάνικο μαύρο πουκάμισο, λευκό φαρδύ παντελόνι με λευκό μποτίνι peep toe και με γκρι τσάντα (ΣΣ. εμφάνιση που βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τους μετανάστες και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις με τις οποίες ασχολείται η κυρία), δεχόταν τα συγχαρητήρια απ΄ όλους, αφού για πρώτη φορά ορκιζόταν υφυπουργός Εργασίας , και δεν παρέλειπε να αναφέρεται στην εμπειρία που είχε αποκτήσει σε ανθρωπιστικές οργανώσεις και στον εθελοντισμό . Η αρμοδιότητά της, όπως της είπαν, είχε να κάνει με τους μετανάστες, τους οποίους, όπως έλεγε, θα πρέπει να τους προστατεύσουμε, ενώ αποκάλυψε και τι της είπε ο σύζυγός της κ. Γ.Νταλάρας , την ώρα που πήγαινε να ορκισθεί: «Είναι μεγάλο στοίχημα αυτό που αναλαμβάνεις,αφού οι μετανάστες θα πρέπει να αντιμετωπισθούν σωστά»"

 

Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα;

Να ξεράσω τώρα ή αργότερα




Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ.ΕΚΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΨΟΓΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.ΜΙΛΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ .ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΠΕΣΑΝ ΤΕΣΕΡΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ α) ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ β) ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ γ) ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ δ)ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΑΝΟΣ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΑΝΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΑΝΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΣΗΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ . Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ .
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΤΣΗ,ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΥΜΕΟΝΟΓΛΟΥ ,ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΥΛΟΥΠΗ,ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΑΡΔΑΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΥΜΑΛΙΤΗ,ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ -ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΟΣ


Δελτίο Τύπου



Η παράταξη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ με τον επικεφαλής της Δημήτρη Λιανό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας πρωτοβουλίας και συμμετείχε σε συζήτηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Ο συνδυασμός μας κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια συνεννόησης και κατέθεσε εποικοδομητικές προτάσεις προκειμένου να οδηγηθούμε σε ανατροπή του υπάρχοντος επιζήμιου κατεστημένου που κυριαρχεί στο Δήμο Νάξου. Οι προτάσεις δεν έγιναν αποδεκτές.

Παραμένοντας πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για ένα καλύτερο μέλλον για τα νησιά μας και την κοινωνία μας.

Οδηγίες προς υποψηφίους για τις εκλογικές δαπάνες και την προβολή στα ΜΜΕ

Οδηγίες προς υποψηφίους για τις εκλογικές δαπάνες και την προβολή στα ΜΜΕ εξέδωσε με εγκύκλιο του το υπουργείο Εσωτερικών.

Η προεκλογική περίοδος για την προβολή και τις εμφανίσεις των επικεφαλής των συνδυασμών, των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, προσδιορίζεται ειδικότερα στους δύο (2) μήνες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών, δηλαδή από την 7η Σεπτεμβρίου 2010.
 
Στην έννοια των εμφανίσεων υπάγονται οι συνεντεύξεις, η συμμετοχή σε κάθε είδους εκπομπές όπως π.χ. πάνελ διαλόγου, δελτία ειδήσεων, ψυχαγωγικά προγράμματα, η κάλυψη της προεκλογικής τους δραστηριότητας σε περίπτωση υποβολής σχετικού αιτήματος κ.λ.π. Κατά τη διάρκεια του διμήνου αυτού, ισχύουν οι ακόλουθοι περιορισμοί για τα ανωτέρω πρόσωπα:

1. Απαγορεύεται η άμεση ή έμμεση παρουσίαση εκπομπών που μεταδίδονται από δημόσια και ιδιωτικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ ελεύθερης λήψης και από το διαδίκτυο.
2. Οι εμφανίσεις τους σε κάθε είδους εκπομπές των δημόσιων και ιδιωτικών ηλεκτρονικών ΜΜΕ ελεύθερης λήψης, σε φορείς παροχής κάθε μορφής συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών καθώς και στο διαδίκτυο, καθορίζονται ως εξής:
 2 φορές σε κάθε ηλεκτρονικό ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας
 1 φορά σε κάθε ηλεκτρονικό ΜΜΕ τοπικής ή περιφερειακής εμβέλειας
 1 φορά σε διαδικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες
 Σε περίπτωση τυχόν εκτάκτων και απρόβλεπτων γεγονότων, δεν λογίζονται ως εμφανίσεις οι σχετικές δηλώσεις και η ενημέρωση που παρέχεται από τα αιρετά μονοπρόσωπα όργανα της Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο άσκησης των αρμοδιοτήτων τους.

Εξαίρεση από την ανωτέρω ρύθμιση που προβλέπει τον αριθμό των εμφανίσεων, αποτελεί η δυνατότητα των επικεφαλής των συνδυασμών και των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών να συμμετέχουν χωρίς περιορισμό σε εκπομπές με οργανωμένες συζητήσεις εφόσον:

α) Μέχρι την ανακήρυξη των συνδυασμών από το αρμόδιο πρωτοδικείο (23 Οκτωβρίου 2010), έχει διασφαλιστεί η συμμετοχή τουλάχιστον 3 ακόμη συνυποψήφιών τους στις συζητήσεις αυτές και
β) Μετά την ανακήρυξη, η ανωτέρω προϋπόθεση καταλαμβάνει τα 2/3 των ανακηρυχθέντων.
γ) Σε περίπτωση επαναληπτικής εκλογής, μετέχουν υποχρεωτικά οι επικεφαλής και των δύο συνδυασμών.

Σημειώνεται ότι για τις εμφανίσεις των υποψηφίων, απαγορεύεται η καταβολή εκλογικής δαπάνης ανεξαρτήτως ποσού προς τα Μ.Μ.Ε. και τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου καθώς και οποιοδήποτε άλλο οικονομικό αντάλλαγμα. Τυχόν αποδεδειγμένη πραγματοποίηση των ανωτέρω, επιφέρει την έκπτωση από το αξίωμα του υποψηφίου και ποινή φυλάκισης για τους ιδιοκτήτες ή νόμιμους εκπροσώπους των αντίστοιχων μέσων.

Κατεβάστε ολόκληρη την εγκύκλιο στην οποία αναφέρονται και οι περιορισμοί στις εκλογικές δαπάνες καθώς και οι όροι λειτουργιάς εκλογικών κέντρων πατώντας εδώ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

"Οικολογικός Άνεμος" - "Πολίτες κόντρα στον καιρό"

 Ερμούπολη, 8-9-2010

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Ο "Οικολογικός Άνεμος" και οι "Πολίτες κόντρα στον καιρό" σας προσκαλούν σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν οι επικεφαλής των δύο Περιφερειακών Αυτοδιοικητικών Κινήσεων Νοτίου Αιγαίου, Νίκος Χρυσόγελος και Νίκος Συρμαλένιος.

 Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, στις 11:30', στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Οικολογικός Άνεμος Ν. Αιγαίου
ecoanemos@gmail.com
http://ecoanemos.wordpress.com

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ.ΕΚΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΨΟΓΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.ΜΙΛΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ .ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΠΕΣΑΝ ΤΕΣΕΡΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ α) ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ β) ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ γ) ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ δ)ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΑΝΟΣ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΑΝΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΑΝΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΣΗΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ . Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ .
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΤΣΗ,ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΥΜΕΟΝΟΓΛΟΥ ,ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΥΛΟΥΠΗ,ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΑΡΔΑΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΥΜΑΛΙΤΗ,ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΣΗ

Δήλωση Βρούτση για την τραγική κατάσταση του ΙΚΑ

Ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης, με αφορμή τις πρωινές δηλώσεις του Διοικητή του ΙΚΑ, σε τηλεοπτικό σταθμό, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι σημερινές δηλώσεις του Διοικητή του ΙΚΑ αποτελούν άλλη μια απερίφραστη ομολογία αποτυχίας της κυβερνητικής πολιτικής.

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να πελαγοδρομεί, χωρίς να διαθέτει σχέδιο, χωρίς υπευθυνότητα. Έχοντας, ως μοναδικό όπλο της την ανέξοδη δημαγωγική ρητορεία, προσπαθεί να αποποιηθεί των μεγάλων ευθυνών της.

Ο κ. Διοικητής έκανε λόγο για ανυπαρξία μηχανοργάνωσης στο ΙΚΑ. Τον ρωτούμε: Σε ποια κατάσταση είχε εγκαταλείψει τη μηχανοργάνωση η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στην οποία και ο ίδιο μετείχε το 2004;

Και κάτι ακόμη: Φαίνεται να αγνοεί ότι η μηχανοργάνωση του ΙΚΑ – στο νευραλγικό Τομέα της Ασφάλισης – έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και ότι όλο αυτό το έργο συντελέστηκε στο διάστημα που κυβέρνηση ήταν η Ν.Δ. (2004-2009).

Ξεχνά, ότι το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα – ΙΚΑ επεκτάθηκε σε όλους τους τομείς της Ασφάλισης (Α΄ και Β΄ φάση) και μάλιστα σε όλα τα υποκαταστήματα της χώρας.

Κάνει πως δεν γνωρίζει ότι το Σύστημα Διαχείρισης Συνταγών σχεδιάστηκε, προκηρύχθηκε και εγκαταστάθηκε επί των ημερών της Ν.Δ.

Επιπλέον, ο κ. Διοικητής φέρεται να αγνοεί τις δυσμενείς συνέπειες που έφερε “η πολιτική του Μνημονίου” στη χώρα μας, καθώς και ότι η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, που είναι αποτέλεσμα της πολιτικής αυτής, συμβάλλει στη συσσώρευση χρεών στα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Θα πρέπει, λοιπόν, ο κ. Σπυρόπουλος να αφήσει κατά μέρους τα επικοινωνιακά παιχνίδια και ν’ απαντήσει, πλέον ξεκάθαρα :

Πότε θα εφαρμοστεί επιτέλους η Ασφαλιστική Νομοθεσία για τους οφειλέτες και θα πάψουν οι πάσης φύσεως διαρκείς ρυθμίσεις που συντελούν στη χαλαρότητα και στη συσσώρευση των οφειλών ;

Tι πρόκειται να γίνει με τις οφειλές του κράτους (όχι από τις εισφορές, αλλά από τους νομοθετημένους πόρους) προς το ΙΚΑ ύψους 9 δισ. € ;

Επιστροφή στην περίληψη...

Ο κυρίαρχος των οκτώ...

Έχει βάλει πλώρη να γίνει "Χαλίφης στην θέση του (Μακαρίτη...) Χαλίφη"...

Διαβάστε ποιος είναι (θα καταλάβετε εύκολα) στο
antilogos-gr.blogspot.com

Παπούτσι απ΄ τον τόπο σου....

Προσέξτε που πετάτε τα παπούτσια σας

Ευτυχώς που λένε και καμιά παπαριά και γελάμε λίγο

Χρυσοχοΐδης: Πόλεμος κατά της ακρίβειας, της κερδοσκοπίας και της αισχροκέρδειας

"Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε το εισόδημα των εργαζομένων και των πολιτών. Θα δώσουμε μάχη κατά του πληθωρισμού, της αισχροκέρδειας και της κερδοσκοπίας",είπε ο κ. Χρυσοχοίδης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στους εργαζομένους της γενικής γραμματείας Εμπορίου