slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στη Σύρο ο Γιάννης Βρούτσης για την κοπή πίτας του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης


Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης θα παραβρεθεί αύριο, Παρασκευή 2 Ιανουαρίου και ώρα 12.30 π.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ερμούπολης προσκεκλημένος στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης.

Δελτίο τύπου Γιάννη Βρούτση


Αλήθεια και Ευθύνη για τις Κυκλάδες


Με την Ελλάδα δεν παίζουμε !


Η απόφαση από την συνάντηση των Φορέων του τοπικού διαμερίσματος Κορωνίδας


Προς
Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Δήμαρχο κ. Μανώλη Μαργαρίτη
Κοιν.
Αρμόδιους Αντιδημάρχους
Προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Δ.Ε. Δρυμαλίας
ΜΜE
Η απόφαση της συνάντησης των φορέων του Τ.Δ. Κορωνίδας
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου η συνάντηση των φορέων του Τ.Δ. Κορωνίδας, ύστερα από την πρόσκληση του προέδρου της Τ.Κ. Κορωνίδας Δημήτρη Κορρέ, στην οποία συμμετείχαν το Πνευματικό Κέντρο Κορωνίδας, ο Σύλλογος Γυναικών Κωμιακής, ο Σύλλογος Γυναικών Απόλλωνα «ο Άπελος», ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Κωμιακής και η......

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΑΡΗ

Φίλες & Φίλοι, Σας εύχομαι ΚΑΛΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ χρονιά και μοιράζομαι μαζί σας πως προκειμένου να συμβάλλω στην πραγματοποίηση της ευχής μου, θέτω υποψηφιότητα στις Κυκλάδες! Σύμφωνα με μια Κινέζικη παροιμία «Σε περιοχή με ανέμους υψηλής έντασης κάποιοι χτίζουν τείχη για να προστατευτούν από τον άνεμο και κάποιοι άλλοι χτίζουν ανεμόμυλους». Θεωρώ ότι το μέλλον ανήκει σε αυτούς που χτίζουν ανεμόμυλους εκμεταλλευόμενοι δημιουργικά την αιολική ενέργεια και έτσι πορεύομαι προσωπικά, χτίζοντας ανεμόμυλους ακόμα κι αν έχω κόντρα άνεμο. Πιστεύω ακράδαντα πως ο προσωπικός αγώνας του καθενός είναι να μετουσιώνει την εμπειρία του χθες, να οραματίζεται και να στοχοθετεί για το αύριο, αλλά να δουλεύει και να ζει στο σήμερα, στο τώρα. Να αγωνίζεται αδιάκοπα και αδιάλειπτα και να αντιμετωπίζει την

Ο Δημήτρης Καπούνης o Πρώτος πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου - Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Α.Ε.

Το  μεσημέρι της Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου στις  3Μ.Μ.πραγματοποιήθηκε η  συγκρότηση σε σώμα της Νέας Διοίκησης της ΑΕΣ Α.Ε., όπως εκλέχτηκε από τη γενική συνέλευση των 12 Αντιπροσώπων των Αγροτικών Συνεταιρισμών της Νάξου που συμμετέχουν στο νέο σχήμα, πραγματοποιήθηκε. Σε επικοινωνία που είχαμε  με τον πρόεδρο  & διευθύνων σύμβουλο  της ΑΕΣ Α.Ε. Νάξου Δημήτρη  Καπούνη αμέσως μετά την διαδικασία εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της ΑΕΣ Α.Ε. Νάξου.
Αναλυτικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος  δήλωσε: