slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αρχαιολατρικό παγανιστικό έθιμο, ύμνος στον Θεό Διόνυσο από τις Μαινάδες και τους ΣάτυρουςΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΣΒΗΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ .ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ.

Δημοσκόπηση - Σοκ στο Μαξίμου. Προηγείται ο Σαμαράς του Γιώργου!

Η δημοσκόπηση έχει επιφέρει τεράστιο προβληματισμό στους... συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου, οι οποίοι γνωρίζουν ότι ο Πρωθυπουργός αποτελεί το δυνατό χαρτί της Κυβέρνησης και η πτώση της δημοτικότητάς του, θα επιφέρει ταχύτατα αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό.

Τεράστια φθορά έχει υποστεί το πολιτικό προφίλ του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου η δημοτικότητα του οποίου έχει κατρακυλήσει στα τάρταρα.

Φθορά έχουν και τα περισσότερα μέλη της Κυβέρνησης, με δεύτερο μετά τον κ. Πάγκαλο τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Μόνον οι Χάρης Παμπούκης και Ανδρέας Λοβέρδος δείχνουν να παραμένουν σταθεροί.

Στην πρόθεση ψήφου ωστόσο, η ίδια δημοσκόπηση δείχνει το ΠΑΣΟΚ να συνεχίζει να προηγείται της ΝΔ, αλλά με ποσοστό που δεν δίνει αυτοδυναμία, ενώ την είσοδο στο κοινοβούλιο φαίνεται ότι εξασφαλίζουν 7 κόμματα, με τον Φώτη Κουβέλη, τη Ντόρα Μπακογιάννη και τους Οικολόγους Πράσινους να μάχονται για τις δύο προνομιούχες θέσεις.


Επιστολή των φορέων Γαλήνης και Εγγαρών προς το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

 Νάξος 02/03/2011
ΠΡΟΣ:
Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Κοινοποίηση:
1 .Πρόεδρο Δ.Σ.Δ.Ναξου
2.Κους Αντιδημάρχους
3.Δημοτικοί Σύμβουλοι
4.Προέδρους Δημοτικών και  Τοπικών Κοινοτήτων
5. Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
Μετά την συνάντηση μας στο Δήμο και την επίσκεψη μας στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο με την παρουσία του Κου Πρωτονοτάριου και του Κου Ψαρρά ,όπως γνωρίζετε προτάθηκε άμεση λύση από την Καθηγήτρια κα Λουιζιδου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί ο υπάρχων ΧΑΔΑ .
Ενώ αναμέναμε την απόφαση σας για υλοποίηση των προτάσεων της ΚαςΛουιζίδου (επιστημονική λύση του αδιεξόδου που έχει έρθει ο Δήμος) βρέθηκε αναρτημένος ο κτηματολογικός πίνακας απαλλοτρίωσης της προτεινόμενης περιοχής Κορφή Ξύδη κατασκευής ΧΥΤΑ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Μετά από αυτό στις 28/02/2011 πραγματοποιήθηκε Γ. Συνέλευση στην Τοπική Κοινότητα Εγγαρών από τον Σύλλογο Εγγαριτών στην οποία παραβρέθηκαν και ο Σύλλογος Γαλήνης και ο Τοπικός Εκπρόσωπος Εγγαριτών Κος Λιανός Παράσχος, στην οποία αποφασίσθηκε ομόφωνα να απαιτήσουμε τα παρακάτω από το Δήμο:
1. Την εφαρμογή των προεκλογικών σας δεσμεύσεων για το πάγωμα των διαδικασιών μέχρι την εκδίκαση των προσφυγών στο ΣΤΕ.
2. Να ανατεθεί άμεσα μελέτη στην Καθηγήτρια Κα Λουιζιδου για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων του Δήμου να την προσκαλέσετε στη Νάξο με την ομάδα της για επιτόπια μελέτη του θέματος για την πιο σωστή λύση του προβλήματος των απορριμμάτων.
3. Συζήτηση της πρότασης για άμεση αγορά της Κινητής μηχανικής μονάδας διαλογής που δίνει άμεση λύση στα τρέχοντα προβλήματα διαχείρισης των απορριμμάτων και αποκατάστασης του ΧΑΔΑ.
4. Διοργάνωση Ημερίδας υπό την αιγίδα του Δήμου και την συμμετοχή των Συλλόγων μας ,με συζήτηση ,και ενημέρωση των πολιτών
5. Να έρθει άμεσα σε σύγκλιση το Δημοτικό Συμβούλιο με τα ανωτέρω θέματα και ικανοποίηση των αιτημάτων μας μέχρι την Παρασκευή 11/03/2011 .
Ο Ναξιακός Λαός στήριξε τη νέα Δημοτική αρχή πιστεύοντας ότι θα έχει να κάνει με μια Δημοτική Αρχή που εμπνέετε από Δημοκρατικές Αρχές σε κάθε ενέργεια της, στην τιμιότητα και το ήθος των μελών της.
Ελπίζουμε να μην διαψεύσετε το Ναξιακό Λαό ακολουθώντας τα αχνάρια και το τρόπο διακυβέρνησης των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών. Έτσι ζητάμε να μείνετε πιστοί στις προεκλογικές σας δεσμεύσεις να μην προβείτε σε καμία διαδικασία έως ότου ωριμάσουν οι πρόσφυγες σχετικά με το ΧΥΤΑ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη θέση Κορφή Ξύδη.
Επειδή όμως αναρτήσατε τον κτηματολογικό πίνακα της περιοχής ζητάμε να κάνετε αποδεκτές τις πιο πάνω προτάσεις μας ,και να έχουμε την θετική σας απάντηση έως 11/03/2011 .
Σε διαφορετική περίπτωση μας υποχρεώνετε στην κάθετη κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας.

Τοπικός εκπρόσωπος Εγγαρών Η Αντιπρόεδρος του ΔΣ Εγγαρών
Λιανός Παράσχος Κουνάδη Ματούλα
Τοπικός εκπρόσωπος Γαλήνης Η Πρόεδρος του ΔΣ Γαλήνης
Γεωργιλακης Ιωάννης Κουταντζη Εμμανουελα

ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ: “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

Μια γροθιά οι δικηγόροι στο πλευρό του Γιάννη Αδαμόπουλου εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για τον ΔΣΑ. Αντίπαλος του, ο κ. Βερβεσός που υποστηρίζεται από τις δυνάμεις του αντισυνταγματικού μνημονίου, από το κόμμα που στήριξε το πλέον κατάπτυστο μετακατοχικό καθεστώς υποτέλειας.

Αντιλαμβάνεστε τι σημασία αποκτά η θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών τις ημέρες που έρχονται, όταν θα πρέπει να υπάρξει σύσσωμος κοινωνικός ξεσηκωμός για να ακυρωθούν οι κυβερνητικές μεθοδεύσεις. Το μνημόνιο και ΚΥΡΙΩΣ η δανειακή σύμβαση, το λαθρονομοσχέδιο, οι φασιστικές μεθοδεύσεις με τον μανδύα του "αντιρατσισμού", οι διωγμοί για τις οφειλές κ.α. θα απαιτήσουν ισχυρό αντίβαρο και αυτό είναι ο ΔΣΑ.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης λοιπόν, οι δικηγόροι των αντικατοχικών παρατάξεων έχουν συσπειρωθεί γύρω από τον Γιάννη Αδαμόπουλο. Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού Ζαφειρόπουλου (πλην ενός), αριστεροί, ανένταχτοι κλπ.

Το μήνυμα στην κυβέρνηση του μνημονίου πρέπει να είναι ξεκάθαρο: Δεν θα ασελγείτε επάνω στο σύνταγμα και την δικαιοσύνη ατιμώρητοι. "Συνήγορο του μνημονίου" δεν θα βρείτε στους δικηγόρους της Αθήνας.

olympia.gr

Ρητή διαβεβαίωση Γ. Παπακωνσταντίνου στον Περιφερειάρχη: «Δεν καταργούνται οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ»

«Δεν καταργούνται οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ».Όταν  το λέει Παπακωνσταντίνου  εμείς τώρα τι πρέπει να  ανησυχούμε λιγότερο η περισσότερο....

Τη ρητή και κατηγορηματική διαβεβαίωση του Υπουργού Οικονομίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ότι «δεν υπάρχει θέμα και καμία πρόθεση της κυβέρνησης για κατάργηση των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου» απέσπασε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης.map1

Η δεσμευτική δήλωση του υπουργού έγινε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν μαζί του όλοι Περιφερειάρχες, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ).

 

Ενώπιον όλων των συναδέλφων του, μεταξύ των οποίων και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής, ο κ. Μαχαιρίδης έθεσε το θέμα ενδεχόμενης κατάργησης του ειδικού καθεστώτος που ισχύει στα νησιά, που εμφανίζεται ως σενάριο τις τελευταίες ημέρες, με τον κ. Παπακωνσταντίνου να επιμένει στη διάψευσή του.

 

Προκειμένου μάλιστα ο Υπουργός να τεκμηριώσει τη θέση του, επικαλέστηκε, πέραν όλων των άλλων, και αναλογιστική μελέτη σύμφωνα με την οποία τα οικονομικά οφέλη για τα κρατικά ταμεία δεν θα ήταν τόσο σημαντικά στην υποτιθέμενη περίπτωση κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.

 

Το θέμα επανήλθε για δεύτερη φορά προς συζήτηση στη σημερινή συνάντηση, όταν ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων ζήτησε τη μείωση των συντελεστών ΦΠΑ για την περιοχή του.

Ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο ισχύον καθεστώς, τόσο στα Ιόνια Νησιά όσο και στα νησιά του Αιγαίου. 

Ενημέρωση από το www.gipapamanolis.gr για τη συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου

Αγροτική Ανάπτυξη στο Ν. Αιγαίο

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου της 3ης Μαρτίου 2011, στη Ρόδο, συζητήθηκε,  μεταξύ άλλων, το θέμα «Νέα στρατηγική ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα».

Σχολιάζοντας την εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη κ. Παμπάκα Σωτήρη, ο κ. Παπαμανώλης παρατήρησε ότι από την πρόταση της πλειοψηφίας απουσιάζει οποιοδήποτε σχέδιο για τη διάθεση των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειάς μας.

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα http://www.gipapamanolis.gr/pna/274-agrotiki-stratigiki.html , μαζί με φωτογραφίες από τη συνεδρίαση.

Γ. Ι. Παπαμανώλης          
Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου

Παναγιώτης Ρήγας: Η Κυβέρνηση δεν προτίθεται να... καταργήσει τους μειωμένους συντελεστές Φ.Π.Α.

tn_2011-03-03_periph._sumboulio_rodos_022

«Στη διάρκεια της συνεργασίας που είχα με τον δήμαρχο Ρόδου και τον Περιφερειάρχη μου μεταφέρθηκε η ανησυχία που υπάρχει...

Χαράλαμπος Κόκκινος: Ανυπαρξία Αγροτικής Πολιτικής και Έλλειψη Αναπτυξιακού Οράματος

tn_2011-03-03_periph._sumboulio_rodos_011

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ 3Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ... ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEht9EyCYeesm_B7O0IssNv_Hx7iYwGrdBBb3Ivk6nulXHlFJ-yHt5G0duK57jgaUYSpvbgW6L-hejNYIehuCtfuaoVoh1vFBvo1ZWhEK9gFi8VNj93NXFeTxZ_54WjXLu2Yy4URI0i9gU0/s400/05-03-09_269928_1.jpgΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ.ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΙΣ 5 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 2009 ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΛΗΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ. Ο ΛΗΣΤΗΣ ΚΥΝΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEix5_zk08Sus4MYD25Z1q-SBm2TRzOx8Da98S08HDN0HbCEK5QTtzOf4mSG3lHb-mTQ-CJirybnn8Hcc2O0vQCRAqgVb_kv0zHqAGPelxpDcrEcWWEOPI5TAyYywJRqv3lqehZKegzQ1aA/s400/teo.jpgΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΣΠΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ. 3/4/09 ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΟΤΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ.ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ ΜΙΑ «ΚΥΡΙΑ» ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΜΕΣΑ ΣΤ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ «ΠΑΙΔΙ» ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΗΤΑΝ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΗ ΑΠ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΑΠ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008. Ο ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΛΑ ΓΥΡΙΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.ΤΟ 1 ΑΥΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ.Ο ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΞ.ΕΠΑΦΗΣ .ΣΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiT8LUXZPUffo4Zr2BNPeHZGuI0xk7U5R84pzNabGBMU_hA_2jraBzdVWVedXuw6J6TthBDOvD3aN_N9SO53Qd0m7sM8TK5HmW96NPT1zmIwFdoCyARFBMJRIVFUoeOuKMZ1xSreOUbBms/s320/AntoniosNektariosSavvas.jpgΟ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΝΑΞΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ. ΦΥΛΑΓΕ ΜΑΡΤΥΡΑ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ ΤΟΥ 2009.

ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟΣΤΗΛΟ. ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΡΑΤΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ BLOGS ΒΛΕΠΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΝΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ.

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ?

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΤΟΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ .ΤΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΑΚΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΝΤ.ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ.ΔΙΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΓΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ (ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ) ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΟΛΥΧΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΦΙΛΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΤΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ.

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΜΜΕ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΥΡΙΧΗ, ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ...ΚΑΜΠΟΥΛ!!

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑΥΜΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ..ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΟΣΟ Ο ΤΟΠΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ . ΚΑΜΑΡΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΗΜΟΣ

Για δες ποιος μιλάει για μπαχαλοποίηση της πολιτικής ζωής ...Πάει πολύ

Όχι και μαθήματα  μετριοπάθειας από τον Μπατζανάκη του Παπουτσή  και ειδικού   ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ   σκανδαλοθήρα.  Πάει  πολύ ο σκανδαλοθήρας που βρίζει τους πάντες να κατηγορεί την Ν.Δ. για μπαχαλοποίηση της πολιτικής ζωής  επειδή    έχει κάνει μόνο το   μόλις 0,01% από αυτά που έκανες ο ίδιος!

"Την ώρα που η κυβέρνηση δίνει αγώνα για να διασφαλίσει τη σωτηρία της Ελλάδας, η ΝΔ, μέσω των στελεχών της, υποδαυλίζει την ανομία, υποκινώντας εκδηλώσεις δήθεν οργής", δήλωσε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ο κ. Καρχιμάκης τους κάλεσε, "αντί να επιδιώκουν την μπαχαλοποίηση της πολιτικής ζωής", να προσέλθουν στον διάλογο που καλεί η κυβέρνηση "με συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις για την πορεία της χώρας", καθώς επίσης και "να αναλάβουν, επιτέλους, τις ευθύνες τους".
 

Ένοχη σιωπή για το δώρο των 95 εκατ. ευρώ στο Μέγαρο

Το δώρο των 95 εκατ. ευρώ από το ΠΑΣΟΚ στο Μέγαρο Μουσικής, αποτελεί ένα τεράστιο σκάνδαλο και πρέπει να σταματήσει σήμερα κιόλας.

Οπως σας ενημέρωσε το newsbomb.gr με ανάρτηση στις 28/2 και σύμφωνα με τις πληροφορίες του newscode.gr την ώρα που επίκεινται νέες περικοπές για δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους και οι επιχειρήσεις επιβαρύνονται με έκτακτες εισφορές ή το δημόσιο δεν τους πληρώνει οφειλές που χρονίζουν, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου έχει εισάγει διάταξη στο φορολογικό νομοσχέδιο με την οποία το κράτος αναλαμβάνει να αποπληρώσει δάνειο ύψους 95 εκ Ευρώ που έχει δοθεί από την Εθνική Τράπεζα στο Μέγαρο Μουσικής.

Το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι δεν είναι μόνο 95 εκ Ευρώ καθώς δεν έχουν υπολογιστεί οι τόκοι. Το δάνειο έχει εικοσιπενταετή διάρκεια με εξαετή περίοδο χάριτος για την αποπληρωμή κεφαλαίου ( ακόμα καταβάλλονται μόνο τόκοι).

Ενδεικτικό του ποσού που θα επιβαρυνθούν οι φορολογούμενοι είναι το γεγονός ότι στις 21/02/2011 με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών και πριν ψηφιστεί το φορολογικό το δημόσιο κατέβαλε στην Εθνική ποσό ύψους 2,64 εκ Ευρώ το οποίο δήλωσε αδυναμία να καταβάλλει το Μέγαρο Μουσικής.

Η ρύθμιση για την ανάληψη του δανείου των 95 εκ Ευρώ περιλαμβάνεται στο άρθρο 45 παράγραφος 11 του φορολογικού νομοσχεδίου και αναφέρει τα εξής:

«Για την εξυπηρέτηση του δανείου το οποίο έχει χορηγηθεί στον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Ο.Μ.Μ.Α.) με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου δυνάμει της υπ' αριθμ. 2/48243/0025/8-8-2007 αποφάσεως του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών (Β΄1587), το Ελληνικό Δημόσιο αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταβάλει απευθείας και εμπροθέσμως στην δανείστρια Τράπεζα το ποσό της εκάστοτε οφειλής, σύμφωνα με τους όρους της δανειακής συμβάσεως, χωρίς δικαίωμα αναγωγής ή και συμψηφισμού κατά του Ο.Μ.Μ.Α., και χωρίς εν γένει να διατηρεί αξίωση έναντι του Ο.Μ.Μ.Α. για την αναζήτηση οιουδήποτε ποσού καταβάλλεται από το Ελληνικό Δημόσιο εξ αυτής της αιτίας». Όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό το δάνειο χαρίζεται προκαταβολικά από το Δημόσιο στο Μέγαρο Μουσικής.

Πηγή: www.newscode.gr

Ψήφισμα συμπαράστασης από το Δ.Σ. του Δήμου Πάρου
Στην τελευταία του συνεδρίαση του Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου αποφάσισε, έπειτα από πρόταση του Μανώλη Γλέζου, την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στους μετανάστες απεργούς πείνας. Αναλυτικά το ψήφισμα έχει ως εξής:«Εδώ και 37 ημέρες 287 μετανάστες που ζουν και εργάζονται για χρόνια στη χώρα μας ξεκίνησαν απεργία πείνας στην Αθήνα (μέγαρο ΥΠΑΤΙΑ) και στο ΕΚ Θεσσαλονίκης, γιατί στερούνται τα στοιχειώδη νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής τους στη χώρα μας, όχι με δική τους ευθύνη, αλλά λόγω της μεταναστευτικής πολιτικής που ασκούν οι ελληνικές κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια.
Με την υπογραφή μάλιστα της συνθήκης ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 δόθηκε η χαριστική βολή στο δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης των μεταναστών στις χώρες της Ε.Ε. με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στη χώρα μας, χώρα εισόδου του 90% των μεταναστών στην Ε.Ε.
Οι μετανάστες που ζουν στη χώρα μας αποτέλεσαν και αποτελούν έναν από τους βασικούς πυλώνες στους οποίους στηρίχθηκε η όποια ανάπτυξή της. Ταυτόχρονα, κατά παράβαση κάθε έννοιας εργατικού δικαίου, ήταν και είναι τα πρώτα θύματα της «μαύρης» εργασίας, με αποτέλεσμα να στερούνται τα Ασφαλιστικά Ταμεία μια σοβαρή πηγή εσόδων.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των απεργών πείνας. Έναν αγώνα για αξιοπρεπή ζωή και για το αυτονόητο δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης των ανθρώπων, σε έναν κόσμο που τα κερδοσκοπικά κεφάλαια κινούνται ανεξέλεγκτα με ταχύτητα ηλεκτρικού ρεύματος.
Καλούμε την Κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των μεταναστών απεργών πείνας, να προχωρήσει στη νομιμοποίηση αποσυνδέοντας την ανανέωση της άδειας παραμονής, από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων, σε συνθήκες μάλιστα καλπάζουσας ανεργίας, ώστε να μην μεταπίπτουν από το καθεστώς της νομιμότητας στο καθεστώς της παρανομίας, εξαιτίας της απροθυμίας των εργοδοτών να καταβάλουν τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ασφαλιστικές εισφορές.
Τώρα πριν να είναι αργά, οφείλουμε ως ελάχιστη συμβολή να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας. Ήδη οι μεταφορές στα νοσοκομεία πολλαπλασιάζονται και υπάρχει άμεσα κίνδυνος απώλειας ζωής».