slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ζωντάνεψε το Μαγικό Χωριό!





Ακόμη και ο καιρός "γλύκανε", προκειμένου όλα τα κυλήσουν όμορφα σήμερα στο Μαγικό Χωριό. Άτομα κάθε ηλικίας ήρθαν για να περάσουν το πρωινό - μεσημεριανό παρέα με τον Άγιο Βασίλη, τον Χιονάνθρωπο και πολλές - πολλές δράσεις.
Ευχαριστούμε θερμά το ΔΙΕΚ Νάξου (Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμου, Τεχνικοί Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρες (chef), Στελέχοι Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού), που έφτιαξαν κατασκευές με τα παιδιά, ζωγράφισαν τα μικρά προσωπάκια, ετοίμασαν και πρόσφεραν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και παρουσίασαν ένα μίνι τουριστικό οδηγό. Τα χορευτικά του Συλλόγου Κυνιδαριωτών Νάξου, που μας διασκέδασαν με παραδοσιακούς χορούς. Τα βιβλιοπωλεία του νησιού μας για τα

Τις 40.000 έφθασαν οι ρυθμίσεις στα ασφαλιστικά ταμεία για τη ρύθμιση των 100 δόσεων



Γιάννης Βρούτσης: «Η ρύθμιση έχει αποτελέσματα
και επιβεβαιώνεται η δυναμική της πορεία»

Οργή σε βουλευτές της ΔΗΜΑΡ για την άθλια συναλλαγή Κουβέλη – Τσίπρα


Σε κατάσταση οργής τελεί η μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ από την αποκάλυψη της άθλιας συναλλαγής στο παρασκήνιο Κουβέλη – Τσίπρα που επιβεβαίωσε και με χθεσινό της πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η ημι-επίσημη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ “Εφημερίδα των Συντακτών”.
Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, εκτιμούν πως ο Κουβέλης ήδη έχει συμφωνήσει να προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ και να διασωθεί πολιτικά, αφού ο Τσίπρας θα

Εκτός Βουλής οριστικά οι ΑΝΕΛ-Πανικός στους βουλευτές τους-Δυσφορία για ...για τις φήμες που τον Καμμένο να διαπραγματεύεται θέση στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται το τελευταίο διάστημα οι βουλευτές που απέμειναν στο κόμμα του Καμμένου, αφού όπως δείχνουν και οι πρώτες δημοσκοπήσεις στα Κυριακάτικα, οι ΑΝΕΛ πολύ δύσκολα θα βρίσκονται στην επόμενη Βουλή.
Είναι βέβαιο πως εάν τελικά οδηγηθούμε στις κάλπες και με τα τεράστια διλήμματα που θα....

Έτοιμη η φάτνη του Μαγικού Χωριού!

Ευχαριστούμε τον κ. Κώστα Παγώνη για τις κούκλες, που μας έδωσε, όπως επίσης και τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου για τα υφάσματα.
Η συνεργασία, για μια ακόμη φορά, πιστεύουμε, πως έδωσε ένα όμορφο αποτέλεσμα!
Σας περιμένουμε αύριο - στα εγκαίνια (11 το πρωί) - και κάθε μέρα, για τις επόμενες 15 μέρες να δείτε τη φάτνη, τα ζώα δίπλα από αυτήν και τα υπόλοιπα "μαγικά", στο άλσος της Έλλης!