slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευχές για το Πάσχα του Χαράλαμπου Κόκκινου και των συνεργατών του στον Ανεξάρτητο Περιφερειακο Συνδυασμό "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"

 
Ευχές για το Πάσχα του Χαράλαμπου Κόκκινου και των συνεργατών του στον Ανεξάρτητο Περιφερειακό Συνδυασμό "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"

    ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
           ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ρόδος 23. 4.22

 "Μετά τον Γολγοθά έρχεται η Ανάσταση"!

Η Ανάσταση του Κυρίου στέλνει μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και ειρήνης για όλη την ανθρωπότητα. Το φως νικά το σκοτάδι και μετά τον Γολγοθά έρχεται η Ανάσταση!

Στις κρίσιμες και δύσκολες ώρες που βιώνουμε με τις συνέπειες της πανδημίας και του πολέμου στην Ουκρανία να μας τα ταλαιπωρούν, καλούμαστε να βρούμε τον βηματισμό μας .

Ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα - Κατερίνα Μονογυιού

 

Εύχομαι ολόψυχα το Άγιο Φως της Ανάστασης να χαρίζει σε εσάς και στις οικογένειες σας ελπίδα, αγάπη, υγεία, πρόοδο και γαλήνη. Φέτος το Πάσχα οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται στον Ουκρανικό λαό που δοκιμάζεται και συνεχίζει να μάχεται για την ελευθερία του.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!





Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου για το Πάσχα

 

Το φετινό Πάσχα μας βρίσκει ένα βήμα μπροστά, χάρη στην επιστήμη, με τη βοήθεια της οποίας αφήνουμε πίσω την πανδημία. Το φετινό Πάσχα μας βρίσκει ένα βήμα πίσω, εξαιτίας ενός αδιανόητου πολέμου στη καρδιά της Ευρώπης, με συνέπειες που δεν πρέπει να αφήνουν αδιάφορο απολύτως κανέναν.

Το Πάσχα συμβολίζει τον θρίαμβο του καλού και εδώ, στην καρδιά του Αιγαίου, έχουμε αποδείξει, μέσα από όλες τις μεγάλες αγωνίες, που μας βρήκανε τα τελευταία χρόνια, ότι μπορούμε να αντλούμε το καλό από κάθε δοκιμασία. Να ανακαλύπτουμε το φως μέσα στο σκοτάδι. Το φως της ανθρωπιάς, το φως της ασφάλειας, της υπευθυνότητας, της δημιουργίας. Την Άνοιξη δεν την βρήκαμε πάντα. Δουλέψαμε όμως για να την φτιάξουμε, όπως προτρέπει ο ποιητής

ΕΥΧΕΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 
 

Κοροναϊός: Δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν έγραψαν - Για τη μελέτη του Lancet περί υπερβάλλουσας θνησιμότητας...

Βασίλης Βενιζέλος
Τι αναφέρει για τη χώρα μας η σχετική μελέτη
Ουδέν αντικυβερνητικό ΜΜΕ της χώρας μας μπήκε στον κόπο να σχολιάσει και να αξιολογήσει την πολύ πρόσφατη σημαντική μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο παγκοσμίου φήμης επιστημονικό ιατρικό περιοδικό The Lancet, σύμφωνα με την οποία η υπερβάλλουσα
θνησιμότητα στη χώρα μας κινείται τα δύο τελευταία χρόνια στον μέσο ευρωπαϊκό μέσο όρο και η Ελλάδα βρίσκεται σε καλύτερη θέση από πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες σε αυτόν τον δείκτη.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΣΕΡΟΥ

 




Ευχές απο Χρηστιάννα Πάπιτση Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου ΠΕ Σύρου


 Χρηστιάννα Πάπιτση

  Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου ΠΕ Σύρου

  Υποψήφια Διδάκτωρ Πολιτιστικής Επικοινωνίας ΠΑΔΑ

  Εκπαιδευτικός Πληροφορικής  Α' Πειραιά

Γενική συνέλευση και εκλογές στον Α.Μ.Σ Φιλωτίου



 Σήμερα 21/4/2022 ήταν προγραμματισμένη  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών 1η  Γενική Συνέλευση του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου. Με  θέματα  διοικητικό  οικονομικό   απολογισμός, και  ορισμό ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών . Αναλυτικά η ανακοίνωση.