slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εσωκομματικό Μήνυμα από τον Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα, προς όλα τα τρολ που στο όνομα του Προέδρου Κώστα Καραμανλή: «Κοντά στον Καραμανλή και κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται»

Μήνυμα με εσωκομματικό προορισμό από τον εξάδελφο του πρώην πρωθυπουργού

Ευθεία τοποθέτηση κατά των όσων από το χώρο της ΝΔ συχνά τοποθετούνται υπέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ αλλά και κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που συχνά κάνει ανοίγματα στον καραμανλικό χώρο πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής

Νάξος: Παράσταση διαμαρτυρίας από τη Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής για διακοπές νερού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμο, με αφορμή την έκδοση καταστάσεων διακοπής παροχής νερού.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας συμμετείχαν για συμπαράσταση στην κίνησή μας: ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κορωνίδας Δ. Κορρές με απόφαση του τοπικού συμβουλίου, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ και της Ένωσης Συνταξιούχων Νάξου, και από τη Λαϊκή Συσπείρωση η επικεφαλής Ευδοκία Ψαρρά και ο πρόεδρος του Σκαδού Μιχ. Πάσουλας.

Την αντιπροσωπεία δέχτηκαν από την Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Μ. Πολυκρέτης και Α. Ανεβλαβής.

Ιδεοληπτικός ανασχηματισμός


Η επικοινωνιακή κίνηση του Αλέξη Τσίπρα, να αλλάξει πρόσωπα και ρόλους στο κυβερνητικό σχήμα, κρίνεται επιεικώς ανεπαρκής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε στην εξουσία με μοναδικό σκοπό να σκίσει τα μνημόνια. Από τη στιγμή που δεν έσκισε τα μνημόνια, αλλά τις συντάξεις, βρίσκεται αντιμέτωπος με το πρωταρχικό του διακύβευμα που αντανακλά τώρα πια στο λόγο ύπαρξής του.

Άρα τι χρειάζεται η Ελλάδα το μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ, όταν είχε «μνημονιακά» κόμματα; Και επιπλέον, ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ, πώς μπορεί να αντιμετωπίσει τη μνημονιακή σχέση με τους δανειστές, αφού γιγαντώθηκε ως πολιτικός φορέας για να την καταργήσει;

Ο Τσίπρας γύρισε την πλάτη στους πρώην πασόκους -Εκτός κυβέρνησης Τζάκρη, Μπόλαρης

                                                             
«ΨΑΛΙΔΙΣΕ» ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ -ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΑΡΙΛΙΖΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να δώσει μεγαλύτερο βάρος σε εσωκομματικές ισορροπίες και εξωκοινοβουλευτικούς αλλά να «αποχρωματίσει» από το ΠΑΣΟΚ την κυβέρνησή του.

Δεν τοποθέτησε τελικώς -παρά τα διαδιδόμενα – ούτε την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ή τον Στέφανο Τζουμάκα, που παραβρέθηκαν στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον επέλεξε να «κοντύνει» τον προερχόμενοα από το ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Κουρουμπλή: Από

Βιργινία Μπαϊμπά Πολιτευτής Κυκλάδων Ν Δ.:Ήρθε η εποχή που κοιτάμε το παρελθόν για να μην έρθουμε αντιμέτωποι με το παρόν!

Η Νέα Δημοκρατία κυβέρνησε, κρίθηκε & θα ξανά κυβερνήσει.

Τώρα είναι η δική σας σειρά να κριθείτε για τις υποσχέσεις & τα «έργα» σας.

Σημασία έχει πως...

Αλλαγές με το βλέμα στο Φλεβάρη στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Στην συμπλήρωση των κενών που δημιούργησε ο αναπάντεχος θάνατος του Τοτόμη Πρωτονοτάριου τόσο στην Αντιδημαρχία όσο και στην προεδρία της Δημοτικής Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Προχώρησε την Παρασκευή ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Ο Δημήτρης Λιανός, συνεχίζει ως υπεραντιδήμαρχος με ακόμη περισσότερες αρμοδιότητες, αφού εκτός από την ευθύνη των διοικητικών υπηρεσιών, αναλαμβάνει πλέον και την ευθύνη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου.

Ο Αργύρης Ανεβλαβής συνεχίζει ως αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα Οικονομικά του δήμου.

Ο Μανώλης Πολυκρέτης, συνεχίζει ως αντιδήμαρχος, χωρίς όμως να έχει πλέον την ευθύνη του τομέα καθαριότητας. Επίσης, αναλαμβάνει και ως πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Ο Δημήτρης Μανιός αναλαμβάνει τον "καυτό" τομέα καθαριότητας, αλλά και του Πρασίνου και της Πρόνοιας.

Ως αντιδήμαρχος Δρυμαλίας αναλαμβάνει, ο Νίκος Σιδερής.

Ο Αρτέμης Ψαρρός, που είχε οριστεί αρχικά ως αντιπρόεδρος, αναλαμβάνει πλέον ως πρόεδρος της Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ ως αντιπρόεδρος ορίστηκε, ο Νίκος Βαθρακοκοίλης.