slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευχές από τον βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη

Εύχομαι ολόψυχα σε εσάς και την οικογένειά σας

           « Καλή Ανάσταση και Ευτυχισμένο Πάσχα!»

Η Ανάσταση του Χριστού, να σηματοδοτήσει για όλο τον κόσμο μια νέα εποχή Αγάπης, Ελπίδας και Ειρήνης.
 
                                             Με εκτίμηση
                                   Σάββας Αναστασιάδης
                             Βουλευτής Ν.Δ.Β΄Θεσσαλονίκης 

Μ. Παρασκευή στο Κουφονήσι.(φωτορεπορτάζ)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Ανάσταση με Υγεία Χαρά Ευτυχία για σας και τις οικογένειες σας.



Γιάννης Πρεβενιός
Καθηγητής Μουσικής
τηλ. 6944-890847
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Προσωπική Ιστοσελίδα 
http://prevenios.com/ 

Ευχές από την Νέα Δημοκρατία Θήρας-Θηρασίας

Ο Πρόεδρος και το Συμβούλιο της Δημοτικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Θήρας-Θηρασίας σας εύχεται χρόνια πολλά με Υγεία και χαρά       
Καλό Πάσχα σε σας και τις Οικογένειες σας  .

Η Ε.Ε ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΗ.


O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΟΠΕΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακών Ερασιτεχνών Αλιέων (ΠΟΠΕΑ), με επιστολή της στην Επίτροπο της Ε.Ε. κ. Μαρία Δαμανάκη, με έντονα επικριτικό ύφος, κατηγόρησε την ελληνίδα Επίτροπο για αλαζονεία και αδιαλλαξία. Ο λόγος είναι ότι  δεν έλαβε υπ’ όψη της τα τεκμηριωμένα στοιχεία της ΠΟΠΕΑ που είχε αποστείλει για τα αίτια μείωσης των ιχθυοαποθεμάτων ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Παράλληλα, καυτηριάζει την πολιτική που ακολουθεί η Ε.Ε. αναφέροντας ότι προωθεί ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ.

Άνοιγμα στους Κινέζους από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8Z1S-0s6bGtUjfsr3pq-4GPZ4Yux0wrkb9Estsc65IImS5XbxxsFwsrJ3VkESMSYaGmsxxO8FmzzyLcgAfQ8RYzAnRFY2v2FuOCV52c4xqh1eMnAUvM5Ho6gVfb7m1Un0RR4xw3-k9lYQ/s1600/IMG_1230sm.JPGΜε σκοπό τη διερεύνηση πιθανής τουριστικής και πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ  των νησιών μας και της Κίνας, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κου Μανόλη Μαργαρίτη και του πρόεδρου της Τουριστικής επιτροπής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κου Μαργαρίτη Ιωάννη, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011, παρευρέθηκε σε συνάντηση με το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής η εντεταλμένη σύμβουλος της Κινεζικής Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα κα Chen Xiao, και ο Lan Xiao Cheng Προέδρος του Συμβουλίου της Ελληνοκινεζικής Προώθησης Ειρηνικής Ενοποίησης και Γενικός Διευθυντής του Athens Silk Road International Travel, Greece Beijing Golden Alliance Travel Co., Ltd . Την Κινεζική αντιπροσωπεία συνόδευε και ο Αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Κέντρου Ελληνισμού και Ελληνο-Κινεζικής Ενώσεως κος Νικόλαος Παπαδόπουλος.

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ ΘΕΟΦΙΛΟ - ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου καταγγέλλει ότι....


Σε άμεσο κίνδυνο βρίσκεται η συνέχιση της λειτουργίας του Κ.Υ. Πάρου.
Όλες οι υποσχέσεις για την μικρή ενίσχυση της λειτουργίας του Κέντρου, αποδείχτηκαν ότι αποσκοπούσαν στην παραπλάνηση του Δημοτικού Συμβουλίου και της Παριανής κοινωνίας.
  Μέχρι σήμερα παρέμειναν υποσχέσεις, κάποιες μάλιστα από αυτές δεν είχαν ίχνος αλήθειας.
  Η άφιξη παιδιάτρου αναστέλλεται από μέρα σε μέρα.
  Οι Εκαβίτες δεν ήρθαν.
  Η νοσηλεύτρια, ήρθε την Παρασκευή, για να ξαναφύγει τρείς ημέρες μετά.

  Στόχος η αναστολή των κινητοποιήσεων και η απενεχοποίηση προσώπων και πολιτικών, που ευθύνονται για αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση.
 Με θεατρικό τρόπο 2 λεπτά πριν από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο διοικητής του Νοσοκομείου Σύρου, απέστειλε FAX με το οποίο ...