slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ναυμαχία στο Αιγαίο


Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 18.45 το απόγευμα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακούυποδέχεται στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου τον Νηρέα Χίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.
Οι "άγγελοι"..... του Γιώργου Δερμάτη θα παραταχθούν στο παρκέ με ένα και μοναδικό  στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη.
Τη νίκη και τους 3 βαθμούς που θα τους επιτρέψουν να παραμείνουν στην κορυφή του σχετικού  πίνακα και, αν τους............
ευνοήσουν τα αποτελέσματα των άλλων αναμετρήσεων,  να αυξήσουν  την βαθμολογική διαφορά  από τους διώκτες τους.
 Η νεοφώτιστη ομάδα της Χίου είναι γνωστή στους φιλάθλους της Νάξου από την συμμέτοχη της  στα μπαράζ ανόδου της Ζ' περιφέρειας που είχαν διεξαχθεί πριν από 2 χρόνια στο νησί.
Τότε, όπως όλοι σίγουρα θα θυμάστε, την πρόκριση είχε κερδίσει  ο Πανναξιακός ενώ   πέρυσι   ήταν η σειρά του Νηρέα  να πάρει το εισιτήριο ανόδου στην Α2.   Στην φετινή του παρουσία στον 1ο όμιλο μέτρα έως τώρα 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Το Σάββατο  μέσα στη  καυτή έδρα του Πανναξιακού  θα προσπαθήσει να κάνει μια νέα αρχή. 
Ραντεβού   στο  γήπεδο 

Πόσα παίρνει ο νερουλάς της Βουλής;

Ο υπάλληλος της Βουλής, ο νερουλάς που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα της Βουλής…
παίρνει τα ίδια λεφτά πλέον με τον… Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Σχεδόν...
3 χιλιάρικα και μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας!!!!

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παίρνει σχεδόν 1300 ευρώ λιγότερα από τον παραπάνω κύριο με τα νερά μέσα στη Βουλή! 1600 ευρώ λιγότερα από τον κύριο αυτό παίρνει και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου, ενώ ο γιατρός μετά από 10 χρόνια και ο οποίος έχει δαπανήσει άλλα σχεδόν 20 χρόνια για να γίνει γιατρός, παίρνει 1800 ευρώ λιγότερα από τον νερουλά της Βουλής! Την ίδια στιγμή ο γενικός γραμματέας των Υπουργείων παίρνει 400 ευρώ περισσότερα από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου που σύμφωνα με το Σύνταγμα κανείς δεν μπορεί να παίρνει περισσότερα ούτε καν οι Βουλευτές οι οποίοι παίρνουν τα διπλάσια και αν προσθέσουμε και τα προνόμια των Βουλευτών που ο ΠτΑΠ δεν τα έχει δει ούτε στον ύπνο του, τότε τριπλασιάζονται οι αποδοχές των Βουλευτών οι οποίες θα έπρεπε να είναι τρεις φορές μικρότερες σύμφωνα με το Σύνταγμα εφόσον θα έπρεπε να είναι ισότιμες με αυτές του ΠτΑΠ!!!

Φυσικά θα γίνουν χιλιάδες ομαδικές και μαζικές προσφυγές στο μισθοδικείο και οι δικαστές θα πάρουν και αναδρομικά και εντόκως τους μισθούς τους πίσω και θα διεκδικήσουν και τα προνόμια των Βουλευτών και θα τα κερδίσουν για να μάθουν κάποτε οι κύριοι της Εκτελεστικής και Νομοθετικής Εξουσίας να σέβονται το Σύνταγμα, όμως θα πρέπει να φτάνουμε στα δικαστήρια για να σέβονται οι κυβερνώντες το Σύνταγμα το οποίο μετέτρεψαν σε κουρέλι και σκουπίδι;

Εάν λοιπόν πραγματικά ενδιαφέρονται οι βουλευτές μας για τη σωτηρία της Πατρίδας, ας κόψουν τους μισθούς τους εδώ και τώρα κατά 70% και στα επίπεδα του Προέδρου του Αρείου Πάγου καθώς και όλα τα προνόμια τους, για να μη κατατεθούν οι χιλιάδες προσφυγές στο μισθοδικείο και φυσικά τους νερουλάδες της Βουλής να τους πάνε εκεί που πρέπει μισθολογικά. Στα 800 ευρώ και πολλά τους είναι. Δεν μπορεί ο νερουλάς της Βουλής να παίρνει 4 φορές μεγαλύτερο μισθό από τον Ανθυπολοχαγό. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο Μπαγκλαντές, δεν συνέβησαν ποτέ ούτε καν στην Σοβιετία…

makeleio.gr

ALERT Πατριώτες του κώλου: Η Γερμανοί βάζουν χέρι στις ισπανικές τράπεζες! Θέλουν να φάνε τις καταθέσεις των Ισπανών!


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τα σχέδια αναδιάρθρωσης για τις τέσσερις ισπανικές κρατικοποιημένες τράπεζες, NCG Banco, Catalunya Bank Banco de Valencia και Bankia, της οποίας η διαπραγμάτευση της μετοχής έχει ανασταλεί από το πρωί.
Η Ισπανία θα προχωρήσει στην πώληση των NCG και Catalunya Bank μέχρι το 2017, ενώ η Banco de Valencia θα ενσωματωθεί στην CaixaBank.

Επίσης, οι ισολογισμοί των BFA/Bankia, NCG Banco, Catalunya Bank θα μειωθούν κατά περισσότερο από 60% μέχρι το 2017. Στις τράπεζες που βρίσκονται υπό αναδιάρθρωση θα επιβάλλονται πλαφόν στους μισθούς και περιορισμοί στις πληρωμές των κουπονιών των ομολόγων όπως και στα όποια σχέδια εξαγορών, ενώ θα μειωθεί στο μισό και το δίκτυο των καταστημάτων τους.

Ο υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας, μιλώντας στο κοινοβούλιο της χώρας, δήλωσε ότι το χρηματοδοτικό κόστος για το πακέτο ύψους 40 δισ. ευρώ θα είναι λιγότερο από 1%.

Η Ε.Ε. έχει ήδη αποφασίσει, επί της αρχής, τη δυνατότητα χορήγησης στήριξης στον ισπανικό τραπεζικό κλάδο έως 100 δισ. ευρώ. Η Ισπανία αναμένεται να ζητήσει τελικά δάνειο 40 δισ. ευρώ ώστε να προχωρήσει στην ανακεφαλαιοποίηση και στην εκκαθάριση των τραπεζών, εκ των οποίων τα 37 δισ. ευρώ θα απορροφηθούν από τις τέσσερις μεγαλύτερες κρατικοποιημένες τράπεζες της χώρας.

Η πρώτη δόση της βοήθειας αναμένεται να εκταμιευθεί στα μέσα Δεκεμβρίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Λ. Ντε Γκουίντος στο ισπανικό κοινοβούλιο.

Με άδεια κυκλοφορίας και ΑΦΜ στις τράπεζες τα τέλη κυκλοφορίας

Με την άδεια κυκλοφορίας και το ΑΦΜ μπορεί πλέον κάποιος να παραλάβει το σήμα κυκλοφορίας του 2013 για το όχημα που διαθέτει.

Μπορεί κάποιος να κατευθυνθεί σε κάποιο υποκατάστημα τράπεζας θέλει ή στα ΕΛΤΑ, να πληρώσει και να παραλάβει την απαραίτητη απόδειξη.

Οι τράπεζες όπου μπορεί κανείς να πληρώσει για το σήμα κυκλοφορίας είναι οι: Γενική, Εθνική, Πειραιώς, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Αlpha, Κύπρου, Eurobank, Νέα Proton, Πρώτη Επιχειρηματική Τράπεζα, Marfin Egnatia, Millennium, PROBANK. Η πληρωμή των τελών μπορεί αν γίνει και ATM ή web-banking.

Φέτος, οι πολίτες δε θα παραλάβουν αυτοκόλλητα σήματα, αλλά οι τράπεζες θα δίνουν αποδεικτικό πληρωμής.

Η προθεσμία για να πληρώσει κανείς είναι έως τις 31 Δεκεμβρίου. Όσοι δεν το κάνουν, θα πληρώσουν πρόστιμο, το οποίο θα είναι ίσο με το διπλάσιο τέλος.

Δεν αποκλείεται, σε όσους δεν πληρώσουν, να μην επιτρέπεται η υποβολή φορολογικής δήλωσης μέσω του TAXISnet.

Στην εφορία θα πρέπει να απευθυνθούν μόνο όσοι δεν έχουν ακόμη στα χέρια τους την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τους ή αν δε μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων τα στοιχεία του οχήματός τους ή αν τα στοιχεία έχουν αφαιρεθεί λόγω παλαιότερης οφειλής.

news247.gr
 

Συνάντηση Βρούτση με τους κοινωνικούς εταίρους

Με τους κοινωνικούς εταίρους συναντάται, σήμερα στις 10 το πρωί, ο υπουργός Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννης Βρούτσης.
Στη συνάντηση αναμένεται να τεθούν τα θέματα της οριστικοποίησης των ενεργειών στο πλαίσιο του εθνικού συμφώνου δράσης για την απασχόληση των νέων και οι ρυθμίσεις για την οργανωτική ενσωμάτωση όλων των κοινωνικών δραστηριοτήτων των καταργηθέντων οργανισμών Εργατικής Εστίας και Κατοικίας, στον ΟΑΕΔ.

Θα συζητηθεί, επίσης, η ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων για την αποκατάσταση της νομιμότητας στην αγορά εργασίας και η έναρξη του έργου της απλοποίησης της εργατικής νομοθεσίας.

Ο πατέρας του νεκρού αστυνομικού ξεσπά με τους άχρηστους που έχουμε μπλέξει...

«Η απελευθέρωση του εγκληματία που σκότωσε το γιο μου ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Εξυσε μια πληγή που δεν θα κλείσει ποτέ. Το κράτος ξέχασε τα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν όλη την Ελλάδα να κλάψει. Πέρασαν δύο χρόνια από τότε. Εμείς θρηνούμε, αυτοί λησμονούν».

Τα λόγια αυτά βγαίνουν με δυσκολία από το στόμα του Χρήστου Σκυλογιάννη, πατέρα του 22χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που έπεσε νεκρός μαζί με τον συνάδελφό του Γιάννη Ευαγγελινέλη από τα πυρά των κακοποιών στου Ρέντη.

Ο κ. Σκυλογιάννης επευθύνεται στους δολοφόνους του παιδιού του: «Αν εγώ σκότωνα το δικό τους παιδί, τι θα έκαναν; Η απάντηση είναι μάλλον ότι θα με έσφαζαν. Τουλάχιστον να ξέρουμε ότι βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα. Αν και αυτό που αξίζει σε τέτοιους ανθρώπους είναι ηλεκτρική καρέκλα. Δεν θα τους συγχωρήσουμε ποτέ για το κακό που μας έκαναν».

Για τη συγγνώμη που ζήτησε από τις οικογένειες ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Καραγκούνης: «Πώς να δεχτώ μία συγγνώμη όταν δύο χρόνια μετά η δίκη των δολοφόνων δεν έχει γίνει και ο ένας από τους τέσσερις δράστες κυκλοφορεί ελεύθερος; Τι έκαναν στην πράξη εμάς όλο αυτόν τον καιρό; Μας ξέχασαν. Μας έδωσαν μια αποζημίωση και μας άφησαν».

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος


Μεσογαίας προς Ιερώνυμο: Η Εκκλησία διασύρεται, οι δημοσιογράφοι είναι θρασείς, παρεμβείτε στο ΣΔΟΕ, επιτέλους

Με μια σκληρή επιστολή του προς τον Αρχιεπίσκοπο ο Μητροπολίτης Μεσογαίας, Νικόλαος, ζητά από τον κ. Ιερώνυμο να κινητοποιηθεί και αφήνει εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί πως η σιωπή πλήττει την Εκκλησία.
Ο Σεβασμιωτάτος σε επιστολή που απευθύνει στον Αρχιεπίσκοπο ζητά να διαψεύσει άμεσα το ΣΔΟΕ τα όσα κυκλοφορούν και σπιλώνουν, όπως τονίζει, αρχιερείς ή να επιβεβαιώσουν την όποια αλήθεια τους αφορά, ακόμη και να κάνουν έλεγχο στα οικονομικά του κάθε μητροπολίτη.
Στην επιστολή του ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κάνει λόγο για διασυρμό της Εκκλησίας που οφείλεται «στο δηλητήριο της δημοσιογραφικής θρασύτητας, της σιωπής του ΣΔΟΕ και της αμηχανίας των αρχιερέων».
Ολόκληρη η επιστολή του Μητροπολίτη Μεσογαίας στον Αρχιεπίσκοπο:

Στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν τα χρήματα, αλλά όχι τη... δόση

Του Αιμίλιου Περδικάρη

Το breakfast με τους Ευρωπαίους πρεσβευτές ήταν ακόμη μία εκδήλωση του... κεντρώου εαυτού του Αλ. Τσίπρα. Λόγοι εσωτερικής κατανάλωσης, όμως, επιβάλλουν στροφή, όταν απευθύνεται στο ελληνικό ακροατήριο. Έτσι, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε εχθρικός απέναντι στη συμφωνία στο Eurogroup, αλλά δεν αναφέρθηκε στην εκταμίευση της δόσης και στα χρήματα που λαμβάνει η Ελλάδα...

Την ίδια ώρα, ο Αλ. Αλαβάνος επαναλάμβανε τα περί εξόδου από το ευρώ και επιστροφής στη δραχμή. Και όσο κι αν αντιμετωπίζεται από τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ ως «ξένο σώμα», τις θέσεις του είναι γνωστό ότι ασπάζονται αρκετά στελέχη του κόμματος – που εμφανίζεται να προηγείται στις δημοσκοπήσεις.

Ελληνικό ή ευρωπαϊκό πρόσωπο, λοιπόν, για τον κ. Τσίπρα; Τα ανοίγματά του το τελευταίο χρονικό διάστημα προς την Ευρώπη ουσιαστικά ακυρώθηκαν, για πολλούς, από τη χθεσινή δήλωσή του για τις αποφάσεις του Eurogroup. Προξενεί, επίσης, μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι επιμένει το τελευταίο χρονικό διάστημα πως δικαιώθηκαν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη βιωσιμότητα του χρέους και την αποτυχία του προγράμματος στήριξης – αν και στην πραγματικότητα ουδέποτε έγινε στο Eurogroup ανάλογη συζήτηση.

Η ουσία, όμως, της χθεσινής δήλωσής του ήταν πως το πρόβλημα είναι όχι η δόση, αλλά η διαπραγμάτευση, στιγματίζοντας γι' αυτό τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση και ζητώντας εκλογές «για να μπει ο λαός στο προσκήνιο» και «να ξαναμπεί η Ελλάδα στο κάδρο της διαπραγμάτευσης». Θέλει ή δεν θέλει, συνεπώς, τα χρήματα της δόσης ο ΣΥΡΙΖΑ; Και γιατί δεν αναφέρθηκε καν στην εκταμίευση στη δήλωσή του ο κ. Τσίπρας;

Θέλει, δηλαδή, τα χρήματα, αλλά όχι τη δόση;

Πηγή:www.capital.gr

Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τον άνθρωπο που είχαν μέσα στο Μουσείο οι ληστές -Ποιος τους βοήθησε;

Μπορεί οι ληστές της μεγάλης ληστείας στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας να έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, ωστόσο από ότι φαίνεται το συγκεκριμένο σίριαλ αναμένεται να έχει και άλλα επεισόδια, αφού τώρα η αστυνομία αναζητά τον άνθρωπο που βοήθησε τους ληστές εκ των έσω.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ πιστεύουν πως οι ληστές είχαν «δικό» τους άνθρωπο μέσα στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, αφού από το χτύπημα τους φάνηκε πως ήταν πολύ καλά πληροφορημένοι για τα μέτρα ασφαλείας του Μουσείου.

Μάλιστα το γεγονός πως οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν πως είναι ερασιτέχνες και οδηγήθηκαν στη ληστεία μόνο και μόνο επειδή είχαν ανάγκη από χρήματα, οδηγεί τους αστυνομικούς στην κατεύθυνση κάποιος μέσα από το Μουσείο τους βοήθησε, δίνοντας τους χρόνο να δράσουν ανενόχλητοι, να σπάσουν τις προθήκες και να αρπάξουν τα αρχαία αντικείμενα.

iefimerida.gr 

Ρένα Δούρου σε αγγλικά του κώλο@: Το πρόβλημα του (σ.σ. του Κασιδιάρη) είναι ότι είμαι ξανθιά, νέα και πολιτικός

Δικαιολογημένα αίσθηση προκαλεί η παραπάνω δήλωση της Ρένα Δούρου για τον Αλέξη Τσίπρα, την οποία βρήκαμε «θαμμένη» στα πλαίσια ενός -μάλλον ετεροχρονισμένου- θέματος του Αμερικάνικου GQ που μόλις κυκλοφόρησε σχετικά με την ελληνική κρίση.


«Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό πράγμα που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας». Αυτό δήλωσε η Ρένα Δούρου στον Κρις Χέρθ, δημοσιογράφο του Αμερικάνικου GQ, που της πήρε συνέντευξη στα πλαίσια θέματος με τίτλο «Ζωντανά στην τηλεόραση-Η πτώση της Ελλάδας». Πάντα σε σχέση με τις τακτικές εκφοβισμού που θεωρεί ότι αντιμετώπισε ο ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.

Αν και, για να είμαστε δίκαιοι, στην συνέχεια η Δούρου ζήτησε συγνώμη στον δημοσιογράφο για τα Αγγλικά της, συγκρίνοντάς τα με αυτά ενός καμακιού. Δίνοντας του ένα γλαφυρό παράδειγμα για να καταλάβει τι εννοεί «Π.χ. ΟΚ. Εγώ, εσύ, όμορφη, πάμε στο κρεβάτι μαζί».

Στα πλαίσια του ίδιου ρεπορτάζ, στα πλαίσια του οποίου επίσης έδωσε συνέντευξη η Λιάνα Κανέλλη και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Μιχαλολιάκος περιγράφεται ως «ευτραφής μεσήλικας με υπεροπτικό ύφος» και ο Τσίπρας ως «νέος και χαρισματικός».

Ενώ συγκεκριμένα για το επεισόδιο με το χαστούκι, η Ρένα Δούρου -που εξηγεί ότι πλέον δεν μπορεί να χρησιμοποιεί Μέσα μαζικής μεταφοράς- δηλώνει πως «Το μοναδικό που με κάνει πραγματικά θυμωμένη είναι ότι, για μέρες μετά, αυτό το γαμ@μ$ν* κλιπάκι αναπαράχθηκε από τα μίντια και τα social media. Ο τύπος πέταξε το νερό και το βίντεο παίχτηκε μέχρι και στο Τόκυο».

Πάντως εκείνο το σχόλιο της Ρένα Δούρου που αναμένεται να προκαλέσει τις περισσότερες αντιδράσεις, είναι το γιατί θεωρεί ότι ο Κασιδιάρης εξαγριώθηκε μαζί της «Το πρόβλημα του (σ.σ. του Κασιδιάρη) είναι ότι είμαι ξανθιά, νέα και πολιτικός. Μην ξεχνάτε ότι οι νεο-ναζιστικές οργανώσεις, σχετικά με τις γυναίκες, θεωρούν ότι πρέπει να είναι μητέρες».

iefimerida.gr
 

Ξεκινούν την Παρασκευή 30 Noέμβρη τα μαθήματα χορού στον Απεραθίτικο Σύλλογο

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Παρασκευή 30 Νοέμβρη και κάθε Παρασκευή επαναλαμβάνονται τα μαθήματα παραδοσιακών νησιώτικων χορών στη λέσχη του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου (Ανδριτσαίνης 51) στο Γαλάτσι.

 Απο 30 Νοέμβρη και κάθε Παρασκευή στις 9,30 το βράδυ,επαναλειτουργούν τα μαθήματα παραδοσιακών νησιώτικων χορών στη λέσχη του Απεραθίτικου Συλλόγου (Ανδριτσαίνης 51) στο Γαλάτσι.

Δάσκαλος του χορευτικού"Διαλεχτή Μπελιώτη-Διάκου"όπως επίσημα ονομάζεται πλέον το χορευτικό του Συλλόγου μας,θα είναι ο συγχωριανός μας καθηγητής Στέφανος Γανωτής, ο οποίος και παλαιότερα είχε συνεργασθεί με το Σύλλογο.
Το χορευτικό μπορούν να πλαισιώσουν παιδιά και μεγάλοι απο 14 ετων και άνω.
Στόχος του Δ.Σ του Συλλόγου μας, είναι όχι μόνο η σωστή εκμάθηση των παραδοσιακών χορών του χωριού μας και της Νάξου, αλλά και η επικοινωνία, η δημιουργική απασχόληση, η ψυχαγωγία και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Απεραθίτων και ιδιαίτερα της νεολαίας, καθώς και η προβολή του χωριού μας, μέσω διαφόρων εκδηλώσεων και παραστάσεων των χορευτικών τμημάτων.
Σύντομα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία έναρξης του παιδικού χορευτικού

 

Τα τηλέφωνα του Συλλόγου μας είναι 210-2132183 και υπεύθυνοι επικοινωνίας και συντονισμού ορίστηκαν απο το Δ,Σ τα μέλη Αυγερινού Σέβη τηλέφωνο 6932784692 και Τουμπακάρης Μάνος 6982384859

Με τιμή
Το Δ.Σ

Τα παράπονα σας στο δήμαρχο… έκανε η Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πραγματοποίησε σήμερα παράσταση στο Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Μαργαρίτη, για τη στάση του προεδρείου και ιδιαίτερα την συμπεριφορά του προέδρου του ΔΣ απέναντι στη Λαϊκή Συσπείρωση κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.   

Η αντιπροσωπεία τόνισε στο Δήμαρχο ότι η Λαϊκή Συσπείρωση

·         δε θα ανεχτεί τη συνέχιση της μεροληπτικής αντιμετώπισης εκ μέρους του Προέδρου του ΔΣ  και την παρεμπόδιση της έκφρασης των θέσεων της παράταξης από την δημοτική σύμβουλο που την εκπροσωπεί, κ. Ψαρρά Ευδοκία,

·         ζητά ίση μεταχείριση της παράταξης και της εκπροσώπου της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Νάξος, 27-11-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΒΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

 Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν.Αιγαίου στις 26-11-2012 στη Σύρο, με κεντρικό θέμα την "ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ" δόθηκε για μιά φορά ακόμα ρεσιτάλ υποκρισίας από την περιφερειακή αρχή. Ενώ στο προηγούμενο Περιφ. Συμβούλιο είχαν προτείνει και ψηφίσει κείμενο εναντίον της ιδιωτικοποίησης  των λιμανιών και των μαρίνων των νησιών που ήδη βρίσκονται στον δρόμο του......

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής Νάξου καλεί σε συζήτηση, την Παρασκευή 30 Νοέμβρη 2012, στις 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Κωμιακής, για τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά στη ζωή μας, τους τρόπους οργάνωσης και αντιμετώπισής τους.
Μπροστά στα οξυμένα προβλήματα και ζητήματα που απασχολούν όλους μας όπως: Σχολεία – Υγεία – Φόροι – Ανεργία κ.α. Με ......

Δημοσκόπηση Marc: ΣΥΡΙΖΑ +0,2%, ΝΔ -0,2%.. μια χαρά λοιπόν

Οριακές αυξομειώσεις, σε σχέση με πριν ένα μήνα και στα όρια του στατιστικού λάθους, δίνει στα δύο πρώτα κόμματα η νέα δημοσκόπηση της Marc για τον ΑΛΦΑ. Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ που καθημερινά τάζει μισθό 1  εκ δραχμών καταφέρνει να αυξήσει το ποσοστό του μόνο κατά 0,2%, στο 29% δηλ. στους 1000 ψηφοφόρους της δημοσκόπησης κατάφερε να κερδίσει άλλους 2. Αντίστοιχα η ΝΔ παρά τα πρόσφατα μέτρα που ψήφισε...
εμφανίζει πτώση μόνο 0,2%, σε σχέση με πριν 1 μήνα και βρίσκεται στο 26,2% μετά από ....

e-Επιλογές της 27/11/2012



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ, Κ.Υ. ΑΜΟΡΓΟΥ, Π.Ι. & Π.Ι.Ι. ΝΑΞΟΥ, ΑΜΟΡΓΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σ.Β.Ε.Ν.Ν.Α.Μι.Κ.
  
Το Σωματείο Βάσης Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Νάξου, Κ.Υ. Αμοργού, Π.Ι. & Π.Π.Ι. Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων, καταγγέλλει τα φαινόμενα εξωγενών και απαράδεκτων παρεμβάσεων στο λειτούργημα μας που επιχειρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες από άτομα προσκείμενα κατά  δήλωση τους στην οργάνωση Χρυσή Αυγή.  Συγκεκριμένα, συνάδελφοι μας από το νοσηλευτικό και ιατρικό κλάδο, δέχτηκαν προτάσεις από μέλη της Χρυσής Αυγής, που επιδίωκαν «συνεργασία» για την οργάνωση αιμοδοσίας «μόνο για έλληνες» και....