slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τηλεγραφήματα για τις σχέσεις Καμμένου με τις ΗΠΑ από την wikileaks

Τις σχέσεις του Πάνου Καμμένου με την Αμερικανική Πρεσβεία παρουσιάζει η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της Κυριακής μέσω των τηλεγραφημάτων wikileaks. Αναλυτικά:


Στο καιρό του Δ.Ν.Τ! (επαγγέλματα που ανθίζουν)

Γράφει με πικρόχολη χιουμοριστική διάθεση ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Συζήτηση δύο νεόπλουτων κυριών σε πολυτελές κομμωτήριο των βορείων προαστίων

Άκαρπη ξανά η συνάντηση Διαμαντοπούλου-ΠΝΟ.

Άκαρπη ξανά η συνάντηση Διαμαντοπούλου-ΠΝΟ.
Με βελτιωμένες προτάσεις από πλευράς υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση με την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) η οποία έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Εντός της ημέρας αναμένεται να συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ, η οποία θα εξετάσει το νέo έγγραφο με τις βελτιωμένες προτάσεις για τον Οίκο Ναύτου που επέδωσε προς....

Πανναξι(ακ)ος Κυπελλούχος Κυκλάδων 2011-2012...



Πανάξια Κυπελλούχος Κυκλάδων 2011-2012 αναδείχθηκε ο Πανναξιακός. Στον τελικό που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου επικράτησε άνετα με 3-0 της Άνω Σύρου παρουσία 500 περίπου φιλάθλων εκ των οποίων οι 300 περίπου ήταν οπαδοί της ομάδας της Νάξου.
Ο Πανναξιακός προηγήθηκε με κοντινό σουτ του Στάμου στο 32'. Δυο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δήμας. Το γεγόνός αυτό δεν πτόησε τον Πανναξιακό που είχε και δοκάρι με τον Παπαδόπουλο στο 36'. Στην επανάληψη η ομάδα της Νάξου με την τακτική των αντεπιθέσεων έκανε με τον Σταματίου στο 60' το 2-0 για να ολοκληρώσει το θρίαμβο ο Καρούσης στο 80'.
Πολύ καλή η διαιτησία του Γιάννη Κουζούμη.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Καζάνας (82' Αγγέλλου), Κουφόπουλος, Παπαδόπουλος, Τόσκας, Δήμας, Καρούσης, Κουτελιέρης, Σταματίου (70' Κολιούσης), Στάμος (82' Κατσάνης), Σουσούνης.
ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ: Σαγρές, Σούρλας, Βαβουράκης, Δημητρακόπουλος (76' Βαμβακούσης), Αναγνωστόπουλος, Χαβδούλας, Δημόπουλος, Τζώρτζης, Στόιτσεφ, Μανουδάκης, Αλιφραγκής (76' Σαγκινέτος Β.).


Μεγάλη και δυναμική παρουσία της Νάξου στη Διημερίδα για τα τοπικά προϊόντα στη Ρόδο

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου Δ. Καπουνης
στο περίπτερο στη Ρόδο
 Πραγματοποιήθηκε  το διήμερο  (6 - 7 Απριλίου 2012 ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής στη Ρόδο στο ξενοδοχείο Rodos Palace και ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου) από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η 2η Εκδήλωση-Διημερίδα με θέμα «Τα Τοπικά Προϊόντα στο τραπέζι του επισκέπτης μας» με σκοπό  της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η προβολή των ποιοτικών  και μεταποιημένων αγροτικών προϊόντων. Και  η   σύναψη εμπορικών συμφωνιών μεταξύ των Ξενοδοχειακών, Επισιτιστικών, Εμπορικών Επιχειρήσεων με τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις μεταποίησης.
Η Νάξος και σε αυτή τη Διημερίδα όπως και σε κάθε άλλη μεγάλη εκδήλωση είχε μεγάλη και δυναμική παρουσία  με σκοπό την προβολή των Ναξιακών προϊόντων  και της Νάξου για την τουριστική περίοδο με τη  Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και  τη γραβιέρα της , την  Ένωση Ξενοδόχων Νάξου, το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Νάξου και ο Σύλλογο  Μαζικής Εστίασης Νάξου.