slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Με ομαλό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Επιμελητηρίου Κυκλάδων τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, αναδεικνύοντας τα 51 μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Για πρώτη φορά στην Επιμελητηριακή κοινότητα, η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά. Η καινοτόμος πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, ξεπέρασε τα εμπόδια της νησιωτικότητας και έδωσε τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού δικαιώματος στους επιχειρηματίες και των 24 νησιών του Νομού μας,ενισχύοντας έτσι τις αρχές της δημοκρατίας και της ισότητας. Με την εφαρμογή αυτής της νέας διαδικασίας, δόθηκε η δυνατότητα πρόσβασης σε όσους επιχειρούν στα μικρότερα νησιά αλλά και στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εποχικά και διαμένουν εκτός νησιών τη χειμερινή περίοδο, και γενικότερα σε όσους για οποιοδήποτε λόγο δεν είχαν τη δυνατότητα μετακίνησης.

Χριστούγεννα στο Κουρουνοχώρι BINTEO

H Αθηνά Χωριανοπούλου-Πιτταρά πρόεδρος του Συλλόγου Σκαδιωτών - Μσωτών Νάξου

Η Αθηνά Χωριανοπούλου -
Πιτταρά 
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Στλλόγου Σκαδιωτών - Μεσωτών Νάξου. Πρόεδρος εκλέχτηκε η Αθηνά Χωριανοπούλου - Πιτταρά, που είχε έρθει πρώτη με διαφορά σε σταυρούς προτίμησης στις πρόσφατες εκλογές. Δείτε αναλυτικά τη σύνθεση...
 Το Δ.Σ. του συλλόγου Σκαδιωτών - Μεσωτών Νάξου συγκροτήθηκε ως εξής: