slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κάλεσμα για το "NAXATHLON 2011"



Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει στις 11/9/2011 για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα τριάθλου (Νάξαθλον) 1χιλ κολύμπι, 30χιλ ποδήλατο και 8χιλ τρέξιμο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 8:30πμ και η ενημέρωση των αθλητών θα γίνει στις 8:00πμ. Οι αθλητές παρακαλούνται να προσέλθουν στην αφετηρία (είσοδο λιμανιού, κοντά στα ΚΤΕΛ) τουλάχιστον μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα για την δηλώση συμμετοχής και την παραλαβή των αριθμών τους! Η οργάνωση θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης των αθλητών (Πειραιά-Νάξο, Νάξο-Πειραιά). Οι συνοδοί θα καταβάλουν οι ίδιοι το αντίτιμο της μετακίνησης τους. Οι αθλητές συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη. Ισχύει κανονικά ο...

Ο κ. Νταλάρας δεν μας τα λέει καθόλου καλά!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η είδηση ….

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet, στην οποία παραχώρησε συνέντευξη, με αφορμή την επίσκεψή του για συναυλία στην Κωνσταντινούπολη.
Ερωτηθείς για το ζήτημα του Αιγαίου, που αποτελεί χρόνιο «αγκάθι» στις σχέσεις της Αθήνας με την Άγκυρα, ο γνωστός τραγουδιστής επισήμανε ότι το Αιγαίο «ανήκει στα ψάρια του».

Ο σχολιασμός …

Διορισμοί 546 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δελτίο Τύπου
Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2011-12 διορίζονται 546 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ04.05, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠE08, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ11, ΠΕ12.01, ΠΕ12.04, ΠΕ12.05, ΠΕ12.06, ΠΕ12.08, ΠΕ13, ΠΕ17.02 και ΠΕ17.03.

Στους παραπάνω διοριστέους περιλαμβάνονται εκπαιδευτικοί εγγεγραμμένοι στους πίνακες εκπαιδευτικών που συντάχθηκαν σύμφωνα με τις διατάξεις των περ. α, β, γ και δ της παρ. 10 του άρθρου 9 του Ν. 3848/2010 (ΦΕΚ 71 Α’), του πίνακα 24μήνου που συντάχθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Ν. 3687/2008 (ΦΕΚ 159 Α’), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, του ενιαίου πίνακα αναπληρωτών με πραγματική προϋπηρεσία που συντάχθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της περ. ββ’ της παρ. 2 του άρθρου 6 του Ν. 3255/2004 (ΦΕΚ 138 Α’), και στον πίνακα διοριστέων ΑΣΕΠ 2008.

Οι διοριζόμενοι εκπαιδευτικοί τίθενται στη διάθεση της οικείας διεύθυνσης εκπαίδευσης και τοποθετούνται προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, ύστερα από πρόταση του οικείου περιφερειακού υπηρεσιακού συμβουλίου σε κενή θέση σχολικής μονάδας της περιοχής και οριστικά στο τέλος της πρώτης διετίας κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων εντός της ίδιας περιοχής, όπως ορίζεται στις οικείες διατάξεις.

Ο χρόνος πραγματικής υπηρεσίας σε σχολική μονάδα της περιοχής της πρώτης τοποθέτησης μετά το διορισμό δεν μπορεί να είναι μικρότερος των τριών ετών. Ο τρίτος χρόνος της υπηρεσίας μοριοδοτείται με το διπλάσιο του αριθμού μονάδων μετάθεσης της σχολικής μονάδας όπου υπηρετεί ο νεοδιοριζόμενος. (παρ. 12 του άρ. 9 του Ν.3848/2010)

Οι διοριζόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας από Τετάρτη 24 μέχρι και Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011.

Για τους πίνακες με τα ονόματα των διοριζόμενων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση πατήστε εδώ
Για τους πίνακες με τα ονόματα των διοριζόμενων στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση πατήστε εδώ.

Μπινελίκια ξενοδοχουπαλλήλων προς Λυριντζή (βίντεο)

Χαμός έγινε την Τρίτη το πρωί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή».
Κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με το Σύνταγμα, όπου πραγματοποιούσαν πορεία ξενοδοχοϋπάλληλοι, κάποιοι συνδικαλιστές, άρπαξαν το μικρόφωνο του ρεπόρτερ για να διαμαρτυρηθούν στον Β. Λυριντζή για τον τρόπο που κάλυπτε το θέμα.

Συμπτώσεις;;;

Την Κυριακή 21 Αυγούστου σε συνέντευξη στην εφημερίδα REAL NEWS,ο Γιώργος μας, είπε ότι τον στηρίζει η κοινωνία.
Αρκετές φορές ως τώρα έχει δηλώσει το ίδιο.
Τον θυμόμαστε έξω από το προεδρικό μέγαρο να λέει ότι ο λαός στηρίζει τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησής του.

Ο Παπουτσής στη Βουλή είχε πει από βήματος ότι θα ζητήσει την προστασία του από πράσινα τάγματα ΠΑΣΟΚτζήδων ή κάπως έτσι.

Ο Πάγκαλος είχε μιλήσει για τανκς.

Δείτε τώρα τι δήλωσε ο υιός του πράσινου δικτάτορα Καντάφι μόλις χθες 22/8/2011 και συνειρμικά σκεφτείτε....


Θα κάνει δώρο ο ΓΑΠ στον 700.000 "πελάτη" του ΟΑΕΔ;

700.000 οι άνεργοι, αυξημένοι κατά 1,8%, μειωμένες κατά 20% οι προσλήψεις... αλλά παρόλα αυτά οι ΠΑΣΟΚοι της "ανεξάρτητης" ΕΛΣΤΑΤ στο τέλος αυτό που συμπεραίνουν είναι ότι προκύπτει αύξηση της μισθωτής απασχόλησης!!!

ΠΑΣΟΚάρα αθάνατη!!!

Διαβάστε και την είδηση:

Το σούπερ σκάνδαλο της Proton

Το σούπερ σκάνδαλο της Proton

Αυτή η απίστευτη ιστορία τα έχει όλα.  Το πιο ανησυχητικό είναι ότι αποτελεί μια μικρογραφία της πραγματικής κατάστασης του πολιτικοοικονομικού μας συστήματος και ως εκ τούτου είναι άξια διερεύνησης. Επιγραμματικά αναφέρω ένα σύντομο ιστορικό του σούπερ σκανδάλου: Ένας προβεβλημένος ... περισσότερα

ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ: Ερωτήσεις-Επερωτήσεις προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου

Πολίτες κόντρα στον Καιρό: Επίσκεψη σε Μήλο και Κίμωλο.

politesna.blogspot.com
                                                                   Προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου
                                                                                                            κ. Γ. Γκούφα
                                                                   Κοιν: Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχες,
                                                                              Περιφερειακούς Συμβούλους
                     Κύριε πρόεδρε
εκ μέρους της παράταξης μας και βάσει του Κανονισμού, θέλουμε να καταθέσουμε τις παρακάτω Ερωτήσεις-Επερωτήσεις:
1)      Οπως έχει γίνει ευρύτατα γνωστό η κυβέρνηση από 1/9 προτίθεται να αυξήσει το συντελεστή ...

Γιάννης Βρούτσης : ο κ. Βενιζέλος κατηγοριοποίησε τους Έλληνες ως πολίτες β’ κατηγορίας



Δήλωση  του Αναπληρωτή  Υπεύθυνου  του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας και  βουλευτή  Κυκλάδων   Γιάννη  Βρούτση για τα ΝΕΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ του κ. Βενιζέλου στο πολύπαθο  του Τουρισμού αυτή τη φορά στο χώρο.
 «Νέο "κατόρθωμα" Βενιζέλου, αυτή τη φορά στο χώρο του πολύπαθου Τουρισμού.
Δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση και αλαλούμ.
Και το χειρότερο, κατηγοριοποίησε τους Έλληνες ως πολίτες β' ...

Απάντηση της Κομισιόν στον Νίκο Χουντή: Οι χαμηλοί μισθοί των εκπαιδευτικών, η κοινωνική ανισότητα και η κακή ποιότητα των εκπαιδευτικών συστημάτων φουντώνουν την παραπαιδεία.

·        Κομισιόν: Οι χαμηλοί μισθοί των εκπαιδευτικών, η κοινωνική ανισότητα και η κακή ποιότητα των εκπαιδευτικών συστημάτων φουντώνουν την παραπαιδεία σε όλη την Ευρώπη.
·        Απάντηση σε ερώτηση του Νίκου Χουντή.

Πολίτες κόντρα στον Καιρό: Επίσκεψη σε Μήλο και Κίμωλο.

O επικεφαλής της Παράταξης μας Νίκος Συρμαλένιος, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μήλο, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, το Δήμο Μήλου, καθώς και το Εργατικό Κέντρο, ενώ συμμετείχε σε εκδηλώσεις του συλλόγου Μανδρακίων, της Πλακιώτικης Ένωσης και του Συνδέσμου Μηλίων Πειραιά.

Το νόημα του δημοψηφίσματος

http://news247.gr/health/Media-Internet/article1127375.ece/ALTERNATES/w620/ignatiou.JPGΓράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου
Διαβάζοντας την τελευταία συνέντευξη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην εφημερίδα Real News, την οποία παραχώρησε στη διάρκεια μίας μικρής ανάπαυλας των παρατεταμένων διακοπών του -φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ του- κατέληξα στο συμπέρασμα πως βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Δεκαέξι μήνες μετά την προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο κ. Παπανδρέου ομιλεί ως να είναι ακόμa ηγέτης της αντιπολίτευσης και συνεχίζει να χρησιμοποιεί «ξύλινη» γλώσσα που σίγουρα δεν αρμόζει σε ένα πρωθυπουργό, ο οποίος υποτίθεται ότι παλεύει νυχθημερόν για να σώσει την οικονομία της χώρας που κυβερνά.

227 λειτουργικά κενά εκπαιδευτικών στις Κυκλάδες

227 θέσεις εκπαιδευτικών σε σχολεία α/θμιας εκπ/σης παραμένουν κενές στις Κυκλάδες σύμφωνα με στοιχεία που έστειλε η Διεύθυνση Π.Ε. στο Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, μετά και τις παραιτήσεις των εκπαιδευτικών.

Τα κενά που προκύπτουν από άλλους λόγους δεν περιλαμβάνονται στη λίστα.

Συγκεκριμένα στις Κυκλάδες τα λειτουργικά κενά ανά ειδικότητα είναι:

Δάσκαλοι : 99
Νηπιαγωγοί:88
Φυσικής Αγωγής:17
Αγγλικής:11
Μουσικής:12


http://kepparou।blogspot.com/

ΥΓ. Πώς τόπε η Διαμαντοπούλου;; Πρώτα ο μαθητής...


Προσφυγή Ε. Αγγελή κατά απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Συμπαράταξη Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» Ευστάθιος Αγγελής κατέθεσε προσφυγή εναντίον της απόφασης 211/2011 του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, με τίτλο «Αντικατάσταση μέλους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων». Ακολουθεί η προσφυγή του κ. Αγγελή:

Ακυρώθηκε η εκδήλωση Ορατόριο "Κοσμάς ο Αιτωλός" με το Μίμη Πλέσσα

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του  Δήμου   Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η προγραμματισμένη για αύριο 24/08/2011 εκδήλωση Ορατόριο «Κοσμάς ο Αιτωλός» με το Μίμη Πλέσσα ακυρώθηκε με πρωτοβουλία του ιδίου του συνθέτη-μαέστρου, για προσωπικούς του λόγους. 

Βρούτσης-Σταϊκούρας: Ανίκανη η Κυβέρνηση να πετύχει ανάταξη της οικονομίας

«Η δημοσιοποίηση των οριστικών στοιχείων για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού, ακόμη και μετά την αναθεώρηση των επιμέρους στόχων, και παρά τις λογιστικές αλχημείες με τη μετάθεση πληρωμών από τον Ιούλιο στον Αύγουστο, επιβεβαιώνει το δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας.

Το έλλειμμα, παρά τις πρωτόγνωρες θυσίες των πολιτών, είναι αυξημένο κατά 25,1% το πρώτο επτάμηνο του 2011, έναντι ετήσιας πρόβλεψης για μείωση κατά 3,9%!!!

Τα έσοδα συνεχίζουν να καταρρέουν, οι πρωτογενείς δαπάνες παρουσιάζουν διευρυνόμενη υπέρβαση έναντι των στόχων, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων βουλιάζει και προβλέπεται πλέον ακόμη πιο μειωμένο, το «εσωτερικό χρέος» διογκώνεται, η ύφεση βαθαίνει, η ανεργία «εκτινάσσεται» στα ύψη.

Οι Κυβερνητικές επιθυμίες και οι επικοινωνιακοί χειρισμοί δεν επαρκούν για να επιβληθεί στην οικονομία «υπακοή».

Οι ψευδαισθήσεις σύντομα κατέρρευσαν, και η τεχνητή Κυβερνητική αισιοδοξία γρήγορα εξανεμίστηκε.

Συγκεκριμένα:

1ον. Τα έσοδα καταρρέουν:

Τα καθαρά έσοδα μειώνονται κατά 6,4% (ή κατά 1,8 δισ. ευρώ) το πρώτο επτάμηνο του έτους, έναντι αναθεωρημένου ετήσιου στόχου για αύξηση κατά 5,6%.

Να θυμίσουμε ότι ο στόχος ήταν, μέχρι σήμερα, για ετήσια αύξηση κατά 8,5%!!!

Η Κυβέρνηση, πλέον, αποδέχεται ότι αυτός ο στόχος είναι ανέφικτος και τον αναθεωρεί προς τα κάτω.

Έτσι, παρά τα νέα επώδυνα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου και τις έκτακτες εισφορές, τα ετήσια έσοδα προβλέπεται να ανέλθουν στα 54 δισ. ευρώ, έναντι στόχου στον Προϋπολογισμό για 55,6 δισ. ευρώ.

Αντιλαμβάνεται συνεπώς κανείς πόσο εικονικός ήταν ο Προϋπολογισμός της εφετινής χρονιάς.

Πιο αναλυτικά, τα έσοδα από τους άμεσους φόρους μειώθηκαν κατά 6,7% (τα έσοδα από φόρο εισοδήματος μειώθηκαν κατά 10%).

Τα έσοδα από έμμεσους φόρους μειώθηκαν κατά 7,2% (τα έσοδα από τον ΦΠΑ είναι οριακά αυξημένα, παρά τους υψηλότερους από πέρυσι συντελεστές, μόλις κατά 0,3%, ενώ τα έσοδα από τον ΕΦΚ για τα καύσιμα μειώθηκαν κατά 17,3%).

Ο εκτροχιασμός των εσόδων δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Δυστυχώς όμως η Κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται ότι η «υπερχείλιση» των φόρων οδηγεί την οικονομία σε μεγαλύτερη ασφυξία, τους πολίτες σε «φορολογική υπερκόπωση» και τα δημόσια έσοδα σε κατάρρευση.

2ον. Οι δαπάνες διογκώνονται:

Οι δαπάνες είναι εφέτος αυξημένες κατά 7,3% έναντι του περυσινού επταμήνου (ή κατά 2,8 δισ. ευρώ), κυρίως λόγω των υψηλότερων τόκων, της αδυναμίας αντιμετώπισης της σπατάλης και των αυξημένων επιχορηγήσεων στα Ασφαλιστικά Ταμεία εξαιτίας της μείωσης εσόδων από ασφαλιστικές εισφορές και της αυξημένης καταβολής επιδομάτων ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.

Μάλιστα, οι πρωτογενείς δαπάνες είναι αυξημένες κατά 4,8% το πρώτο επτάμηνο του έτους, έναντι αναθεωρημένου ετήσιου στόχου για αύξηση μόλις κατά 0,7% (και προηγούμενου στόχου για αύξηση κατά 1,9%)!!!

Αξίζει να τονισθεί ότι πολλά Ασφαλιστικά Ταμεία έχουν ήδη χρησιμοποιήσει μεγάλο μέρος των ετήσιων επιχορηγήσεών τους (π.χ. το ΙΚΑ και ο ΟΑΕΕ έχουν ήδη απορροφήσει, από το πρώτο επτάμηνο του έτους, το 91% και το 95% αντίστοιχα των αναθεωρημένων πόρων του 2011).

Μάλιστα, αν δεν υπήρχε η ενίσχυση των προβλέψεων μέσω του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου για την κρατική επιχορήγηση του ΙΚΑ (νέα πρόβλεψη για 2,9 δισ. ευρώ), ο ασφαλιστικός φορέας θα είχε ήδη καλύψει την ετήσια χρηματοδότηση του Προϋπολογισμού (στο επτάμηνο ήδη 2,7 δισ. ευρώ, με ετήσια παλαιά πρόβλεψη στα 2,3 δισ. ευρώ)!!!

Το ίδιο παρατηρείται και με την επιχορήγηση του ΟΑΕΔ: στον Προϋπολογισμό η πρόβλεψη ήταν για 500 εκατ. ευρώ, και τώρα, στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο, η ετήσια πρόβλεψη έχει υπερδιπλασιαστεί, στο 1,1 δισ. ευρώ!!!

<Αυτά τα στοιχεία καταδεικνύουν, όχι απλώς την αστοχία ή την αποτυχία, αλλά την πλήρη κατάρρευση της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής.

Καθίσταται, συνεπώς, σαφές ότι η διόγκωση της ανεργίας, και η οποία ανήλθε στο πρωτοφανές ύψος του 16,6% τον εφετινό Μάιο, ως αποτέλεσμα της ακολουθούμενης πολιτικής, έχει δυσμενείς όχι μόνο κοινωνικές αλλά και οικονομικές επιπτώσεις.

3ον. Η Κυβέρνηση έχει κηρύξει μία άτυπη στάση πληρωμών στο εσωτερικό της χώρας.

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου ανέρχονται στα 6,63 δισ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2011, από 6,23 δισ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2011 και 5,30 δισ. ευρώ στο τέλος του 2010.

Ληξιπρόθεσμες οφειλές, που επιβαρύνουν την, ήδη, συρρικνωμένη ρευστότητα του ιδιωτικού τομέα,«διογκώνουν» τα λουκέτα στην αγορά και «τιμωρούν» την επιχειρηματικότητα.

4ον. Το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) βουλιάζει:

Οι δαπάνες του Π.Δ.Ε. είναι μειωμένες κατά 37,6% το πρώτο επτάμηνο του έτους, έναντι αναθεωρημένου ετήσιου στόχου για μείωση κατά 10,6%.

Η Κυβέρνηση πλέον περικόπτει, ακόμη και στους στόχους, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Να θυμίσουμε ότι ο προηγούμενος στόχος ήταν για οριακή ετήσια αύξηση των δαπανών κατά 0,6%!!!

Είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί το Πρόγραμμα για να καλύψει μέρος από τη μεγάλη υστέρηση των εσόδων και τη διόγκωση των δαπανών, στερώντας έτσι κάθε ίχνος αναπτυξιακής προοπτικής για τη χώρα.

5ον. Το έλλειμμα διευρύνεται δραματικά:

Το έλλειμμα είναι αυξημένο κατά 25,1% το πρώτο επτάμηνο του 2011, έναντι ετήσιας πρόβλεψης για μείωση κατά 3,9%!!!

Είναι αυξημένο κατά 3,1 δισ. ευρώ έναντι της αντίστοιχης περυσινής περιόδου και διαμορφώνεται πλέον στα 15,6 δισ. ευρώ.

Μάλιστα, το έλλειμμα του Τακτικού Προϋπολογισμού (εκτός δηλαδή του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων), και μετά τις αναθεωρήσεις των στοιχείων, είναι αυξημένο κατά 48% το πρώτο επτάμηνο του έτους!!!

Καθίσταται συνεπώς σαφές, ότι η αδυναμία της Κυβέρνησης να επιτύχει την ανάταξη της οικονομίας, καθιστά ανέφικτη και κοινωνικά ανυπόφορη τη δημοσιονομική προσαρμογή.

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα, η Νέα Δημοκρατία, δυστυχώς δικαιώνεται, εντός και εκτός Ελλάδας, για την ορθότητα της κριτικής της και για το ρεαλισμό των θέσεών της».


ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ

 Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ σχετικά με την εμφάνιση του ΓΑΠ στην ΔΕΘ. Φοβούνται πολλά και διάφορα,εξάλλου δεν έχει και τι να πει.
  Είναι όμως και κάτι άλλο. Ο Γιώργος δεν θέλει να σταματήσει τις διακοπές του.Του έχουν προτείνει να πάει,με την ευκαιρία της ΔΕΘ καμιά 15ανταριά ημέρες στη Χαλκιδική , αλλά ο ΓΑΠ φοβάται εκεί πάνω.
  Πάντα ψήφιζαν Ν.Δ. στη Χαλκιδική και για αυτό προτιμάει πάντα νησιά και ιδιαίτερα την Κρήτη που ακούν ακόμα τους λόγους του Ανδρέα.
  Σκέπτονται -σκέπτονται και άκρη δεν βρίσκουν. Ώσπου..........................
  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ.
  Έβλεπε λοιπόν ειδήσεις στο ΜΕΓΚΑ ο Γιώργος παρέα με τον αδελφό του τον Νίκο και τον GRECOTEL( ΣΙΦΟΥΝΑΚΗ ).
  Ξαφνικά ακούνε ότι στα Γαλλικά αεροδρόμια εφαρμόστηκε για πρώτη φορά,η μετάδοση πληροφοριών,με  την μέθοδο του ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
  Δηλαδή εμφανίζονται τρισδιάστατα υπάλληλοι και αεροσυνοδοί,και λένε τις πληροφορίες.
  Αυτό ήταν.Τα μάτια του ΝΊΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ( είναι το ξεφτέρι της οικογένειας Παπανδρέου)άστραψαν.
   ΕΤΣΙ θα το κάνουμε είπε στο Γιώργο.Εσύ θα είσαι εδώ συνεχίζοντας τις διακοπές σου και το ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ θα λέει παπαριές στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
   Ο ΓΑΠ τρελάθηκε από την χαρά του.Δηλαδή είπε αν πιάσει το κόλπο,μπορώ να κάνω συνέχεια κανό ,σκι,ποδήλατο,κ.λ.π.?
   Φυσικά του απάντησε το ΞΕΦΤΕΡΙ.Υπάρχει περίπτωση ,όταν δυσκολέψουν τα πράγματα,να την κάνεις για το εξωτερικό και οι ΚΑΦΡΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ να νομίζουν ότι είσαι πρωθυπουργός ακόμα.
   Λες να κάνουμε το ίδιο και με τον ΜΠΕΝΥ ξαναρώτησε ο ΓΑΠ.
   ΟΟΟΟΟΧΙ ούρλιαξε ο Νίκος,για δύο λόγους.Πρώτον αν είναι να φάει κάποιος ξύλο,να το φάει ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ που αντέχει κιόλας και δεύτερον δεν υπάρχουν τόσο μεγάλοι υπολογιστές που να μπορούν να σχηματίζουν το ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ του Μπένυ.
  Έτσι λοιπόν από εδώ και πέρα ποτέ να μην είσαστε σίγουροι για την φυσική παρουσία του ΓΑΠ πουθενά.
   Οταν έμαθα αυτή την πληροφορία αναρωτήθηκα.Ρε μπας και ο ΓΑΠ δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα? 
   Μπαααααααααα!!!

 Ανάρτηση από τον ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ στο Δεξί X-Trem(i)