slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΝΑΙ: Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Νοτίου Αιγαίου είναι πραγματικότητα


Το είχαμε ακούσει εδώ και μήνες.. Και από χθες είναι πραγματικότητα αν και τυπικά όλα θα τελειώσουν με την επίσημη ανακοίνωση της 22ης Μαρτίου όταν και θα υπάρξει η σχετική επισημοποιηση μέσω του Περιφρειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου... Αναφερόμαστε στηνΑγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την ίδρυση της οποίας ανακοίνωσε χτες σε συνέντευξη Τύπου ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Γαστρονομίας κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης.

https://www.naxospress.gr
Κι όπως δήλωσε χαρακτηρστικά: «Ήταν μια προσπάθεια που πήρε αρκετούς μήνες για να ετοιμαστεί, λόγω και της υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Στην σύμπραξη αυτή, συμμετέχουν 35 φορείς εκ των οποίων οι 7 είναι δήμοι, 5 είναι αγροτικοί συνεταιρισμοί και συμπράξεις, 4 επιμελητήρια και 19 φυσικά και νομικά πρόσωπα. Η ΠΝΑΙ θα συμμετέχει με το 49% των μετοχών, σε ένα κεφάλαιο 200.000 ευρώ».

Νίκος Νικολόπουλος: Από σήμερα προτάσσουμε το πρόγραμμά μας, το οποίο μας δίνει και την απόλυτη υπεροχή

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: "Από σήμερα προτάσσουμε το πρόγραμμά μας,
το οποίο μας δίνει και την απόλυτη υπεροχή"

«Από σήμερα η παράταξή μας προτάσσει το πρόγραμμά της. Τη θετική πλευρά του λόγου της, στην οποία πιστεύουμε ότι υπάρχει και η μεγάλη μας υπεροχή. Από την πρώτη στιγμή είπα, ότι στον αγώνα αυτό, δεν μπαίνουμε μόνο για να γκρεμίσουμε τα τείχη της μιζέριας που έχουν περικυκλώσει την Πάτρα, αλλά κυρίως για να ανοίξουμε τους νέους δρόμους προς το μέλλον. Και αυτό είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε με τεράστια όρεξη, αλλά και αγάπη».
Αυτά μεταξύ άλλων επεσήμανε ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος της Πάτρας, Νίκος Νικολόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ στην Πάτρα, όπου παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗ - ΚΑΜΠΕΛΗ


Με τον Γιώργο Χατζημάρκο, στις περιφερειακές εκλογές η Ελπίδα Πρίντεζη – Καμπέλη, από τη Σύρο

Την υποψηφιότητα της εκπαιδευτικού Ελπίδας Πρίντεζη – Καμπέλη, από τη Σύρο, δίπλα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,   ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο".