slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εικόνες από το παρελθόν


Μνήμες περασμένων δεκαετιών «ξύπνησαν» με την άφιξη τους, το πρωινό της Κυριακής 29-5-2016 στο Χαλκί, μοτοσικλέτες-αντίκες και οι αναβάτες των, μέλη της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας.

Οι δεκάδες παρατεταγμένες, έναντι του Ι.Ν. της Πρωτόθρονης, δίτροχες «ώριμες κυρίες» μαγνήτισαν τα βλέμματα κατοίκων και περαστικών, συνθέτοντας μια μοναδική εικόνα με το παραδοσιακό του χώρου.

Η δίωρη παραμονή τους έδωσε τη δυνατότητα στους αναβάτες-επισκέπτες να γνωρίσουν τον

ΙΟΥΛΙΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ




Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου θα αφιερώσει τον μήνα Ιούνιο στην ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών.
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ.
Νιώθουμε υπεύθηνοι.......

Ο Βρούτσης για τις offshore: Η κυβέρνηση είναι βαριά εκτεθειμένη

Στο θέμα των offshore και της ρύθμισης που ψηφίστηκε και δίνει τη δυνατότητα σε πολιτικούς να είναι κάτοχοι τέτοιου είδους εταιρειών, αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. «Το θέμα είναι γνωστό στη ΝΔ και δεν είναι σήμερα ψηλά στην επικαιρότητα, για

Χαμός στο στούντιο του Mega: Αποχώρησε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)




Κακός χαμός στο στούντιο του Mega μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα και του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη κεγκέρογλου.
Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, επιτέθηκε στον βουλευτή του Κωστα Μπάρκα, όταν ισχυρίστηκε ότι το θέμα του ΕΚΑΣ είχε αποφασιστεί από την

Τι λες μετά την κατακραυγή της αντιπολίτευσης οργίστηκαν λέει ο Συριζα και η Αυγη

 
 ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ για τις offshore -Το Μαξίμου τρέχει να μαζέψει τη ρύθμισηΤι λες μετά την κατακραυγή   της αντιπολίτευσης οργιζονται και η Αυγη και ο Συριζα
Ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση προκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» για τις offshore, που ζητεί να αποσυρθεί η ρύθμιση.
Συναγερμός στο Μαξίμου μετά τις αποδοκιμασίες

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και η Παναγιά να τη σκεπάζει! Μάχη για τη ζωή της δίνει η 17χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, καθώς η 17χρονη κόρη του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έπειτα από ανακοπή που υπέστη.
Η Νίκη το βράδυ του Σαββάτου ξαφνικά παρουσίασε καρδιολογικό πρόβλημα που οδήγησε σε ανακοπή. Αμέσως, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγιος Ανδρέας» (κι ας μην εφημέρευε), όμως τελικά κρίθηκε επιβεβλημένο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο όπου και

Σε ποια χώρα στο κόσμο θα στεκόταν ακόμα υπουργός υγείας με τέτοια εικόνα αναρωτιέται ο Άδωνις

  
Αναρωτιέται σε ποια χώρα θα στεκόταν ακόμη ως υπουργός ο άνθρωπος που είναι επιφορτισμένος με την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας μετά από μια τέτοια εικόνα!
Λάβρος κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε tweet που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, εμφανίζει το πολυσυζητημένο μέλος της κυβέρνησης να

Δάσκαλοι και καθηγητές γιουχάρισαν τον Φίλη σε εκδήλωση (βίντεο)


Επεισόδια σημειώθηκαν στην Καλλιθέα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙZA, με τη συμμετοχή του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη.
Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν στα χέρια με εκπαιδευτικούς από την Καλλιθέα και τη Νέα Σμύρνη οι