slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Οργανωμένη δολοφονική επίθεση»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για την οργανωμένη δολοφονική επίθεση κατά της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και το θάνατο του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Δημήτρη Κοτζαρίδη.

Παρουσιάζεται η τουριστική προβολή του Δήμου Πάρου

«Παρουσίαση και έγκριση του τουριστικού πακέτου προβολής του Δήμου Πάρου» είναι το μοναδικό θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου που θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΚΟΙΝΗ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ

Ανακοινώθηκε σήμερα η έναρξη μιας κοινής ελληνο-γερμανικής καμπάνιας για φορολογία στον πλούτο. Την αρχική έκκληση, που ζητά επιβολή μόνιμου φόρου στον ιδιωτικό πλούτο με προοπτική να αποκτήσει πανευρωπαϊκό χαρακτήρα και να συνδυαστεί με κλείσιμο των φορολογικών παραδείσων και καταστολή της φοροδιαφυγής, προσυπογράφουν ενεργοί πολίτες από τους χώρους των οικονομικών επιστημών, της πανεπιστημιακής κοινότητας, της δημοσιογραφίας, του συνδικαλισμού, της Κοινωνίας των Πολιτών, αλλά και του πολιτισμού, μεταξύ άλλων και ο Νίκος Χρυσόγελος, Περιφερειακός Σύμβουλος με τον ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΜΟ, Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου. Η καμπάνια ξεκίνησε με πρωτοβουλία των Πράσινων ευρωβουλευτών Μιχάλη Τρεμόπουλου και Σβεν Γκήγκολντ.

Ενέκριναν την 6η δόση-Εκτίμησαν το δάκρυ της Βασούλας...

Ενέκριναν την 6η δόση Το Eurogroup ενέκρινε σήμερα την εκταμίευση της 6ης δόσης προς τη χώρα μας και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση τα χρήματα θα βρίσκονται στα κρατικά ταμεία εντός των πρώτων δεκαπέντε ημερών του Νοεμβρίου καθώς αναμένεται και η έγκριση από τον Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΝΤ.

Αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισε το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ


Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο
Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Γιάννης ΑναματερόςΚατόπιν συμφωνιών ανάμεσα στον κ. Χάρη, στις 9 το βράδυ της Παρασκευής. Το προεδρείο πήρε διαβεβαιώσεις ότι με την επιστροφή του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών από τις Βρυξέλλες ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ θα αρθεί η επιστράτευση των....

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ Νο 2

MPE_Cyclades_ch8.2_FIN

Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ 1


ΝΕΑ 48ΩΡΗ ΟΜΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με ψήφους 9-5 η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αποφάσισε, πριν από λίγο, και νέα 48ωρη απεργία, από τις 06.00 ξημερώματα της Κυριακής 23-10-2011 έως τις 06.00 ξημερώματα Τρίτης 25-10-2011. 
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ  ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ  ΤΟΥ ΚΚΕ , ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


StE2934 Gia Alieutiko Apollona APOLO

Εκδηλώσεις και στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάστρου (πρώην Σχολή Ουρσουλινών)

Μανώλης  Μανωλάς
τέως Αντιδήμαρχος
      
Του Γιάννη  Λογαρά
  Οι εορταστικές εκδηλώσεις  για Απελευθέρωση της Νάξου από τον κατοχικό ζυγό συνεχίστηκαν και έληξαν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 σε εκδήλωση που έγινε στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο της Χώρας Νάξου στο κτίριο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών στο Κάστρο και συγκέντρωσε αρκετό κόσμο. Προβλήθηκε ταινία με περιεχόμενο την ηρωική δράση στη Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Ιταλία και Ελλάδα του Ιερού Λόχου, ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά και στην Απελευθέρωση της Νάξου. Ακολούθησε ομιλία του μηχανικού, ιστοριοδίφη και στελέχους της...