slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ναξαθλον 2016: Κυριαρχία Σουβατζόγλου, εντυπωσίασε η αλλαγή τοποθεσίας



Το γνωμικό λέει … κάθε χρόνο και καλύτερα και κάλλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι το πείραμα της «Αγιασού» πέτυχε όσον αφορά το φετινό Νάξαθλον… Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι τέλειο. Οπότε οφείλουμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς σε αρκετές από τις τοποθετήσεις μας γύρω από το θέμα «Νάξαθλον» και τον τρόπο που το διαχειριζόμαστε… Μην ξεχνάμε ότι πλέον έχει περάσει τα πρώτα συμπτώματα της προ - εφηβείας είναι πλέον 9 ετών και λογικά κάθε χρόνο θα είναι και πιο ουσιαστικά… Οπότε ξεκινάμε και θα μείνουμε εδώ στο αγωνιστικό κομμάτι ενώ στις εντυπώσεις γύρω από τον αγώνα θα κοιτάξατε λίγο … πιο κάτω σε ένα άλλο άρθρο. Κι εκεί θα δείτε πως αντέδρασαν οι πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές..

Εμείς δεν αγαπάμε τη Νάξο, όχι ο Θεός

Νικόδημος Λιανόςnaxospress.gr
Ακούγεται κουραστικό έτσι δεν είναι; Η καραμέλα «ο θεός αγαπάει τη Νάξο» έχει κουράσει. Και έχει κουράσει γιατί το επαναλαμβάνουμε συνέχεια για λειτουργεί και ως δικαιολογία είτε για τα καλά είτε για τα άσχημα. Και μου θυμίζει εκείνη την λαϊκή ιστορία που έρχεται από το στόμα του πατέρα μου… «Ιερέας εγκαταλείπεται σε ερημονήσι. Απ αυτά που βλέπεις στον κινηματογράφο.. Χωρίς νερό και φαγητό… Μετά από δύο ημέρες εμφανίζεται ένα ψαροκάικο. Προσφέρουν χώρο στον ιερέα, αλλά αυτός απαντάει «θα με σώσει ο Θεός» Και φεύγουν οι ψαράδες. Δύο ημέρες μετά έρχεται ένα πειρατικό. Οι πειρατές για

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΙΕΚ ΝΑΞΟΥ

Προσθήκη λεζάντας

Οι εγγραφές καταρτιζομένων συνεχίζονται και γίνονται ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο:https://diek.minedu.gov.gr ,μέχρι τη Δευτέρα 12/9/2016 και ώρα 14:00, ενώ δεν θα δοθεί παράταση.

Οι ειδικότητες που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν για το εξάμηνο 2016Β είναι: