slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΟΕΣΥ: Δώστε στη δημοσιότητα τις λίστες με τους δημοσιογράφους

Με αφορμή τη σημερινή αποκάλυψη του Ελεύθερου Τύπου, για την έμμισθη σχέση δημοσιογράφου-υποψήφιου βουλευτή, με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, (ΕΥΠ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), ζητά με ανακοίνωσή της, να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα, όλες οι λίστες, με τους δημοσιογράφους που έχουν σχέση με κρατικές υπηρεσίες.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:


Η δημοσιοποίηση της ενδεχόμενης σχέσης δημοσιογράφου με το κράτος και μάλιστα με την πιο σκοτεινή εκδοχή του, την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, αναδεικνύει για άλλη μια φορά την ανάγκη να αποκαλυφθούν και να σπάσουν οι δεσμοί εξάρτησης των κρατικών και παρακρατικών υπηρεσιών με τους λειτουργούς της ενημέρωσης.

Για άλλη μια φορά οι σχέσεις που διατηρεί το κράτος -με μοχλό τα μυστικά του κονδύλια- με την ενημέρωση, γίνονται άλλοθι για να πληγεί η ελευθεροτυπία και να απαξιωθεί ο κλάδος των έντιμων λειτουργών της ενημέρωσης που σήμερα κάτω από αντίξοες συνθήκες αγωνίζονται να διατηρήσουν με αξιοπρέπεια την ελευθεροτυπία, που είναι η καρδιά της δημοκρατίας.

Η ΠΟΕΣΥ αγωνίζεται για την πλήρη αποδέσμευση της δημοσιογραφικής ιδιότητας από κρατικές και άλλες εξαρτήσεις, υπερασπιζόμενη την ανεξαρτησία του δημοσιογράφου με την θεσμική και οικονομική κατοχύρωση του επαγγέλματος.

Από τις 31 Αυγούστου 2011 η Ομοσπονδία μας είχε ζητήσει την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης, με αφορμή τις δηλώσεις του Ηλία Μόσιαλου για μηχανισμό με «απόρρητες δαπάνες», και είχαμε προτείνει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής να «καλέσει όλους τους χειριστές των μυστικών κονδυλίων, προκειμένου αφενός να εξηγήσουν τους λόγους ύπαρξης των συγκεκριμένων κονδυλίων και αφετέρου να αποκαλύψουν τους πραγματικούς αποδέκτες τους».

Ζητάμε για άλλη μια φορά να δοθούν στη δημοσιότητα όλες οι λίστες των διαφόρων κρατικών υπηρεσιών που αφορούν δημοσιογράφους. Η έμμισθη σχέση με το κράτος, εκτός των θεσμοθετημένων θέσεων δημοσιογραφικής εργασίας, όταν αυτή διατηρείται κρυφή, έρχεται σε αντίθεση με τη δημοσιογραφική ιδιότητα και πλήττει την εγκυρότητα και την αξιοπρέπεια ολόκληρου του κλάδου.

Οι δημοσιογραφικές Eνώσεις – μέλη της ΠΟΕΣΥ θα περιφρουρήσουν με κάθε νόμιμο τρόπο την ανεξαρτησία του κλάδου από κρατικές και παρακρατικές εξαρτήσεις και θα λάβουν όλα τα πειθαρχικά μέτρα που απαιτούνται σε περιπτώσεις που αποδειχτούν τέτοιες σχέσεις.

Παράλληλα ζητάμε από όλους τους συναδέλφους να υπερασπίζονται με κάθε τρόπο την ελευθεροτυπία και να καταγγέλλουν οποιαδήποτε προσπάθεια εμπλοκής τους σε σκοτεινές σχέσεις υπηρέτησης συμφερόντων που δεν έχουν καμία σχέση με την άσκηση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος. 
Συγκέντρωση έξω από ραδιοφωνικό σταθμό στη Νάξο για φιλοξενία υποψηφίου της Χρυσής Αυγής

Συγκέντρωση πολιτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Νάξο έξω από το Ραδιοφωνικό Σταθμό Μεσόγειος 105,4, την ώρα που η διευθύντρια του σταθμού, Ρούλα Μπράουν έπαιρνε συνέντευξη από υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στις Κυκλάδες. Οι πολίτες, φώναζαν συνθήματα κατά των φασιστών, ενώ έγραψαν και ένα σε τοίχο του κτηρίου όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός. Για να μπορέσουν να αποχωρήσουν από το σταθμό τα μέλη της Χρυσής Αυγής, χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, δήλωσε στο naxos-news.gr, η διευθύντρια του Μεσόγειος.

Η κ. Ρ. Μπράουν, χαρακτήρισε το γεγονός απαράδεκτο, από τη στιγμή μάλιστα που το συγκεκριμένο κόμμα έχει θέσει νόμιμα υποψηφιότητα και είναι εύλογο, όταν μάλιστα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις διαφαίνεται η είσοδός του στη Βουλή, να φιλοξενηθεί υποψήφιος βουλευτής του στις Κυκλάδες.

"Αν η Χρυσή Αυγή θεωρείται το ένα άκρο, τότε εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν, χρησιμοποιώντας και απειλητικά και υβριστικά συνθήματα κατά των δημοσιογράφων, αποτελούν το άλλο άκρο", υπογράμμισε ακόμη η Διευθύντρια του Μεσόγειος 105,4.

Το περιστατικό πάντως έληξε χωρίς να σημειωθούν άλλα επεισόδια  
αναρτηθηκε στο Naxos News

Η αυτοδυναμία είναι μονόδρομος μαζί με την διάλυση του ΠΑΣΟΚ


 
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έχουμε 1.000.000 ανέργους, 500.000 ιδιωτικούς υπαλλήλους που δεν πληρώνονται και 500.000 εν δυνάμει ανέργους. Για πρώτη φορά καλούνται να ψηφίσουν 2.000.000 απελπισμένοι, τρομοκρατημένοι και γιατί όχι στα όρια της φτώχιας πολίτες, οι οποίοι στην πλειονότητα τους απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα. Τι θα ψηφίσουν ? με ποιά κριτήρια ?
Η πρώτη σκέψη είναι αντιμνημονιακά κόμματα και επιστροφή στη δραχμή, να πτωχεύσουμε να ξεκινήσουμε από την αρχή ΟΛΟΙ.
Η δεύτερη πιο ψύχραιμη σκέψη είναι η κατανόηση ότι σε μία οικονομία της δραχμής τύπου Μπαγκλαντές, δεν υπάρχουν ευκαιρίες για ανάπτυξη, άρα δεν θα επανέλθουν στον προηγούμενο τρόπο ζωής τους.
Η τρίτη σκέψη είναι ποιός πολιτικός είναι ικανός να αναλάβει την ευθύνη και έχει σχέδιο ώστε να λειτουργήσει η οικονομία το συντομότερο δυνατό.
Όποιος φτάσει στην τρίτη σκέψη είναι σίγουρο ότι θα ψηφίσει Α Σαμαρά.
Τα εμπόδια για να φτάσει ένας άνεργος στα όρια της φτώχιας, στην τρίτη σκέψη είναι ο λαϊκισμός και ο φανατισμός.
Πιστεύω ότι η οργή του κόσμου θα εκφραστεί και με τους δύο τρόπους, δηλαδή η Νέα Δημοκρατία θα πάρει ποσοστό 32 – 36 %, το Πασοκ 18 – 22%, Συριζα 12 +, ΚΚΕ 9, ΔΗΜΑΡ 4, ΛΑΟΣ 3, ΑΕ 4, Ντόρα 3. Πράσινοι 3, Χρυσή Αυγή 3.
Όταν ο λαός εκτονωθεί θα συνειδητοποιήσει για ακόμα μια φορά, ότι στην φαντασία σου μπορεί να είσαι ένας θρύλος, αλλά θα αναγκαστείς κάποια στιγμή να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα.
Δεν θα μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση με 9 – 10 κόμματα στη βουλή, ο Σαμαράς θα έχει το διπλάσιο ποσοστό από τον δεύτερο και δεν είμαστε στο Βέλγιο αλλά στην Ελλάδα.
Άρα πάμε σε δεύτερο γύρο με σοβαρότερα κριτήρια και απαιτήσεις να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα !!!
ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, η διάλυση του ΠΑΣΟΚ επίσης … ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!
Η συνέχεια μετά από 16 χρόνια συνεχούς διακυβέρνησης από τον Αντώνη Σαμαρά σε βιβλίο.
Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους σας !!!

Τα ρυάκια θα ενωθούν και θα γίνουν ορμητικά ποτάμια


 

Πρόεδρε,
Και χθες «μίλησες» στην καρδιά μας!
«Έπιασες» το «σφυγμό» μας, όπως και πριν από ένα μήνα στην συνέντευξη στον ΑΝΤ! (http://www.antinews.gr/2012/03/23/153089)
Έδειξες νέους δρόμους, «άνοιξες» νέα μονοπάτια ΕΛΠΙΔΑΣ!
Για την ΕΛΛΑΔΑ μας και το λαό μας!
«Ξεκαθάρισες» το θέμα με την «συγκυβέρνηση-επιθυμία της διαπλοκής».
«Ξεκαθάρισες» πως ΕΜΕΙΣ μπορούμε και θα τα καταφέρουμε να Κυβερνήσουμε πιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, πιο ΔΙΚΑΙΑ, με ΑΞΙΟΣΥΝΗ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.
«Καθάρισες» την πολιτική αγορά από τους Αντιευρωπαϊστές, τους ΕΥΡΩμάχους και τα «απολιθώματα των ΝΑΖΙ»!
Έθεσες προ των ευθυνών τους, τους ελάχιστους συμπολίτες μας που σχεδίαζαν να «χαραμίσουν» την ψήφο τους σε κόμματα που δημιουργήθηκαν από προσωπικά καπρίτσια και με το βλέμμα – μονίμως στραμμένο – στο παρελθόν!
«Έδειξες» το δρόμο της Αυτοδυναμίας και ξαναμίλησες για το διαχωρισμό νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας.
Ξαναμίλησες γιατί πιστεύεις στο μικρό, ευέλικτο και αποτελεσματικό υπουργικό σχήμα.
Ένα υπουργικό σχήμα και έναν Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών που ήδη το ‘χεις και τον έχεις στο μυαλό σου!...........................................................

(ΒΙΝΤΕ- ΦΩΤΟ) απο την θερμή υποδοχή στον Κ. Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη!!!

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον πρώην πρωθυπουργό, που επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, οπαδοί του κόμματος. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα seleo.gr κάποιος από τους συγκεντρωμένους του φώναξε: «Κώστα μου εδώ είναι το σπίτι σου» ενώ μία γυναίκα του είπε πως «Είσαι κεφάλαιο για τη ΝΔ».

Ο κατήφορος του ΜΕΓΚΑ!

Ο απίστευτος δημοσιογράφος του ΜΕΓΚΑ - Σαραντάκος- , ενώ τα τελευταία 2,5 χρόνια φώναζε και κουνούσε το δάχτυλο στον Καραμανλή επειδή δεν μιλούσε, σήμερα, ενώ έβγαλε ξεκάθαρη δήλωση στήριξης υπέρ της αυτοδυναμίας της ΝΔ και στήριξης του Αντώνη Σαμαρά...
ψάχνει να δει πίσω από τις λέξεις ....χλιαρές δηλώσεις!!!

Μιλάμε ότι ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ μπροστά τους, μοιάζει με .....ναυτοπρόσκοπο.

http://taxalia.blogspot.com/2012/04/blog-post_2465.html

Ο. Κεφαλογιάννη: «Η Αθήνα της ανάπτυξης, της ασφάλειας και της κοινωνικής συνοχής.»

«΄Ενας απαιτητικός αλλά εφικτός στόχος.»

Όσους Αθηναίους και αν ρωτήσει κανείς για το περιβάλλον και την εικόνα της Πρωτεύουσας, δε νομίζω ότι θα βρεθεί ένας, που να μην εντοπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα. Στην Αθήνα συμπυκνώνεται καθολικά η οικονομική κρίση. Η ανεργία, η φτώχεια, τα λουκέτα στην αγορά, τα κλειστά ξενοδοχεία και οι έρημοι δρόμοι, οι διαρκείς διαδηλώσεις που καταλήγουν σε καταστροφές, το γκετοποιημένο ιστορικό κέντρο και το υποβαθμισμένο αστικό περιβάλλον στις γειτονιές, είναι καθημερινά δείγματα παρακμής στην πρωτεύουσα, που έχει κυριολεκτικά εγκαταλειφθεί από την Πολιτεία.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσο και αν οι αρμόδιοι επί μια διετία προσπαθούν τώρα με προεκλογικές κινήσεις εντυπωσιασμού να μας πείσουν ότι νοιάζονται για την Αθήνα. Δεν πείθουν. Διότι πολύ απλά, αν είχαν μεριμνήσει έγκαιρα, η πόλη δεν θα ήταν στην κατάσταση που είναι σήμερα. Ο οικονομικός μαρασμός της δεν θα άγγιζε τόσο δραματικά επίπεδα. Η εικόνα της στο εξωτερικό δεν θα ήταν πολυτραυματισμένη. Τα προβλήματα θα λύνονταν, δεν θα μετατοπίζονταν από το κέντρο στις γειτονιές, όπως έχει γίνει πολύ χαρακτηριστικά με τα ναρκωτικά και την πορνεία.

Είναι ξεκάθαρο ότι όλα όσα ΔΕΝ έγιναν στο διάστημα της διακυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ., πρέπει άμεσα να γίνουν μετά τις εκλογές. Η Αθήνα και η αναβάθμισή της, πρέπει να αποτελούν εξίσου σοβαρό διακύβευμα με την έξοδο της χώρας από την κρίση. Για το λόγο αυτό το σχέδιό μας για την επόμενη μέρα οφείλει να περιλαμβάνει πρωτοβουλίες για την πρωτεύουσα που αναπτύσσεται, γίνεται ασφαλής, ανακτά την κοινωνική συνοχή της. Ο στόχος είναι δύσκολος, αλλά εφικτός, μέσα από μια σειρά από παράλληλες δράσεις. Για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την επίλυση του μεταναστευτικού. Την έξοδο του Ιστορικού Κέντρου από την παρακμή. Την τουριστική ανάπτυξη που μπορεί να προσφέρει δουλειές και να αποτελέσει σίγουρη πηγή εισοδήματος για την πόλη. Την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος που χρειάζεται ουσιαστικές πολεοδομικές παρεμβάσεις για να προσαρμοστεί στις σύγχρονες ανάγκες των πολιτών. Την εισαγωγή κανόνων στις διαδηλώσεις, ώστε να πάψουν να παραλύουν την οικονομική και κοινωνική ζωή. Τέλος, για την προστασία του βαλλόμενου εμπορικού κόσμου από τον αθέμιτο ανταγωνισμού του παραεμπορίου.

Κλείνοντας, ένα σχόλιο για να αποφεύγονται οι παρανοήσεις. Ας μην επικαλείται το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ότι αφήνει έργο για την Αθήνα. Όσα κάνει, τα κάνει τον τελευταίο μήνα ως προεκλογικό αντίβαρο της διετούς απουσίας του. Ξαφνικά θυμήθηκε την ασφάλεια των πολιτών. Ξαφνικά έβαλε πρωτεύουσα στην ατζέντα. Οι πολίτες είμαι πεπεισμένη, είδαν, άκουσαν και θα μιλήσουν στην κάλπη. Θα κρίνουν αυτούς που συνδέθηκαν με την πρωτεύουσά μας στην πιο κακή στιγμή της. Για εμάς, η Αθήνα παραμένει κεντρική προτεραιότητα. Πρωτεύουσα ευθύνη. Είμαστε πανέτοιμοι να το αποδείξουμε και θα το κάνουμε, την επόμενη μέρα των εκλογών. Έχουμε σχέδιο και Στρατηγική.

Ο. Κεφαλογιάννη

Διημερίδα ΕΑΣ Νάξου: «Επίδραση της υγείας των ζώων, της ποιότητας του γάλακτος και της διατροφής στην ποιότητα της παραδοσιακής Γραβιέρας» θέμα

   

Διημερίδα με θέμα «Επίδραση της υγείας των ζώων, της ποιότητας του γάλακτος και της διατροφής στην ποιότητα της παραδοσιακής Γραβιέρας» διοργανώνει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου σε συνεργασία με την ΑΠΘ-Γεωπονική Σχολή και το ΕΘΙΑΓΕ-Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών, την Κυριακή και τη Δευτέρα 29 και 30 Απριλίου. Η διημερίδα θα διεξαχθεί στην αίθουσα Συνεταιρισμού – Πολιτιστικού Αγερσανίου Νάξου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
 
Κυριακή 29 Απριλίου

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για τις σχέσεις του με τον Κ. Καραμανλή, για την επαναδιαπραγμάτευση των Μνημονίων και την κυβέρνηση των 15 υπουργείων

       
Σαμαράς: Οι «5» δεσμεύσεις της ΝΔ για πιο ισχυρή Ελλάδα
Τις πέντε βασικές δεσμεύσεις του απέναντι στον ελληνικό λαό για την επόμενη ημέρα των εκλογών εφ’ όσον θα λάβει ισχυρή εντολή ανέπτυξε στην τρίτη προεκλογική τηλεοπτική συνέντευξή του πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς.
«Εγώ με την πατρίδα μου έχω εμμονή. Έμεινα 11 χρόνια σπίτι μου. Δεν είχα ποτέ τέτοιες εμμονές. Πιστεύω πως ο τόπος χρειάζεται ισχυρή εντολή για να υπάρχει πολιτική σταθερότητα. Δεν είμαι από εκείνους που άλλαξαν απόψεις», απάντησε ο κ. Σαμαράς μέσω του τηλεοπτικού σταθμού “Alpha” σε όσους τον κατηγορούν πως έχει εμμονή με την εξουσία.
Σφοδρή ήταν η επίθεση που έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προς τη «Χρυσή Αυγή», εκφράζοντας οξύτατο λόγο. «Στην Κατοχή κουκουλοφόροι και ναζί ήταν το ίδιο πράγμα. Δεν δέχομαι ότι μπορεί να υπάρχουν ανάμεσά μας ναζί και ήδη πολύ μιλήσαμε για αυτούς», επεσήμανε.
Ο κ. Σαμαράς όμως δεν περιορίσθηκε εκεί. Για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, σχολίασε πως τα ποσοστά του πέφτουν δραματικά ενώ σχετικώς με το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη εκτίμησε –διαβάζοντας τους αριθμούς- πως δεν θα περάσει το κατώφλι του ελληνικού κοινοβουλίου.
Πυρά έριξε και προς τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ο κ. Σαμαράς λέγοντας: «Ο κ. Καμμένος σήμερα ορκίζεται και δηλώνει “ζήτω ο Τσίπρας” και λέει “ούτε νεκρός δεν συνεργάζομαι με τη Ν.Δ.”…»...................................................................................................

Επιτέλους, μια αντρίκια απάντηση από πολιτικό αρχηγό για τους φασίστες της “Χρυσής Αυγής”

Νέα επίθεση Σαμαρά κατά διαπλοκής
"
Επιτέλους, μια… παντελονάτη απάντηση από αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας για τους τραμπούκους της Χρυσής Αυγής που θέλουν να μπουν και στη Βουλή.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα μπορούσε, όπως έκαναν στο παρελθόν άλλοι αρχηγοί, να χαϊδέψει τα αυτιά των φασιστών για να διεκδικήσει την ψήφο κάποιων από αυτούς. Το είχαν κάνει παλιότερα σε μια προσπάθεια –επιτυχημένη στο τέλος- να βάλουν στους κόλπους της ΝΔ αμφιλεγόμενες ψήφους, για μικροκομματικούς λόγους.
Ο Αντώνης Σαμαράς όμως, ξεκάθαρα είπε: Στην κατοχή κουκουλοφόροι και ναζί ήταν ένα πράγμα. Πολεμήσαμε τους ναζί ως Έλληνες, όσο κανένας άλλος λαός και υποφέραμε από τους ναζί ως Έλληνες όσο κανένας άλλος λαός. Επομένως εγώ δεν δέχομαι ότι μπορεί να υπάρχουν ανάμεσά μας ναζί και ήδη πολύ μιλήσαμε γι΄ αυτούς.

Κατερίνα Μονογυιού : ΔΤ_ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΟΝΟΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΟ



Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Κατερίνα Μονογυιού Μας αξίζει ένα καλύτερο αύριο για τα νησιά μας και για το μέλλον των παιδιών μας»

Επίσκεψη στην Πάρο και την Αντίπαρο


Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Κατερίνα Μονογυιού ολοκλήρωσε τη διήμερη επίσκεψή της  στην Πάρο και στην Αντίπαρο.

Πότε θα μάθεις για τα γενόσημα ;;;

Μην καταπίνεις τις κοροϊδίες τους... 
Αν είναι "Βλαβερά" τα ΓΝΗΣΙΑ , τότε πώς να είναι "Ευεργετικά" τα ...
ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ;;;

Ο γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη στο Επικρατείας της ΝΔ

Ο Θεόδωρος Λαμπράκης είναι μεταξύ των προσώπων που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Το όνομά του ίσως θυμίζει κάτι σε πολλούς. Είναι ο γιος του αγωνιστή της Αριστεράς, Γρηγόρη Λαμπράκη.
Ο Γρηγόρης Λαμπράκης, γεννήθηκε το 1912 στην Αρκαδία, και ήταν το 14ο από τα συνολικά 18 που απέκτησαν οι γονείς του. Μεγαλώνοντας σπούδασε ιατρική στην ....

Όσο θα πέφτουν τα ποσοστά τόσο θα αυξάνονται οι επιθέσεις στον Σαμαρά

Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κάνοντας λόγο για κωλοτούμπες του προέδρου της ΝΔ. Οι επιθέσεις δικαιολογούνται από το κλίμα των τελευταίων ημερών που δείχνει μια συσπείρωση της ΝΔ που επιβεβαιώνεται από τις συγκεντρώσεις όπου υπάρχει μαζικότητα και παλμός. Αντίθετα έντονα είναι τα φαινόμενα αποσυσπείρωσης της ομάδας Καμμένου...
τη μια με στελέχη που δεν μπορούν να αρθρώσουν λέξη και την άλλη με στελέχη που επιδεικνύουν το στήθος τους. Ιδιαίτερα αρνητικό είναι δε το γεγονός ότι ο Καμμένος δεν έχει κάνει καμία συγκέντρωση πράγμα που δείχνει και την ανυπαρξία της στην κοινωνία.

Απόψε ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε πως «ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα που παίρνουμε από τους δανειστές μας, δεν πάει σε μισθούς και συντάξεις». Και πρόσθεσε «Εμείς λέμε ότι όσον αφορά μισθούς και συντάξεις και την λειτουργία του κράτους, αυτό είναι ένα παραμύθι. Το ίδιο έλεγε και ο Σαμαράς μέχρι τον Νοέμβριο. Μετά έκανε την κωλοτούμπα» και κατέληξε «αυτή τη στιγμή αυτός που απειλεί τους συνταξιούχους ότι δεν θα πάρουν μισθούς και συντάξεις, είναι το οπλοστάσιο του κ. Σαμαρά και ιδίως οι νέοι μεταγραφέντες που ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο».

Όλα αυτά βέβαια έχουν απαντηθεί και δεν πείθουν πλέον κανένα γι αυτό και ο Πάνος πάει να χάσει τον έλεγχο και βρίζει συνεχώς τον Σαμαρά...

Περιοδεία Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη

Στην ιδιαίτερη του πατρίδα βρίσκεται από το απόγευμα ο Κώστας Καραμανλής. Στόχος του πρώην Πρωθυπουργού είναι να βοηθήσει και στην πράξη τον Αντώνη Σαμαρά την προεκλογική περίοδο. Άλλωστε και η εκλογική περιφέρεια του είναι η Α΄ Θεσσαλονίκης.

Ο Κώστας Καραμανλής θα επισκεφθεί για πρώτη φορά από την στιγμή που παραιτήθηκε από Πρόεδρος του κόμματος - μετά από τρία χρόνια - την διοικούσα επιτροπή της ΝΔ. Επίσης θα συναντηθεί με τους τοπικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, με «γαλάζια» στελέχη και με υποψήφιους βουλευτές. Ο πρώην Πρωθυπουργός αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα την Πέμπτη το βράδυ.

Την Τετάρτη 2 Μαΐου ο Κώστας Καραμανλής θα ξαναβρεθεί στην Θεσσαλονίκη, αυτή την φορά μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση.

real.gr 

Καμμένος: Όσοι δεν είναι δικοί μας είναι τοκογλύφοι και όσι δεν είναι τοκογλύφοι είναι πρεζόνια...

«Η Νέα Δημοκρατία πληρώνει συμβούλους 8.500 ευρώ το μήνα για να ρίχνουν λάσπη», είπε μεταξύ άλλων ο πρώτος κουτσομπόλης αυτοανακηρυχθείς αρχηγός, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο «www.newsit.gr» και το Νίκο Ευαγγελάτο. Κλιμακώνοντας την επίθεσή του εναντίον του κόμματος του κ. Σαμαρά, με το οποίο ασχολείται μόνιμα καθώς φαίνεται να μην τον ενοχλεί το ΠΑΣΟΚ, ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντίνου, ο αρχηγός των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» τόνισε: