slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κύριε Τσίπρα να χαίρεστε τον βουλευτή σας…


Το βιολί- βιολάκι από τον μουσουλμάνο βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ, ο οποίος ακολουθεί με…
θρησκευτική ευλάβεια, το δρόμο που έχουν χαράξει οι ομόθρησκοί του, κατά καιρούς βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.
Αναφερόμενος στα δικαιώματα των μειονοτήτων, δήλωσε: :

Έρχεται “πατριωτικό κόμμα” στα δεξιά

Οι αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς στο φως και οι νέες συλλήψεις βουλευτών που επίκεινται δείχνουν ότι το απόστημα της Χρυσής Αυγής έχει σπάσει για τα καλά.
Η φοβερή και τρομερή Χρυσή Αυγή -ως οργάνωση κι όχι ως ιδεολογία ριζωμένη στην κοινωνία- τείνει να διαλυθεί. Ο αρχηγός και οι περισσότεροι μπράβοι του είναι στη φυλακή και θα πάνε κι άλλοι εκεί. Όσοι απέμειναν έγιναν αρσακειάδες στη Βουλή. Οι τοπικές οργανώσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη, ενώ τα μέλη της κρύβονται μη τυχόν και τους δει κανένα μάτι. Τρόμαξαν, λούφαξαν και έντρομοι δεν.....

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι στις Κυκλάδες!(Φωτό+Βίντεο)


Ήταν σχεδόν όλοι εκεί, δεν θα μπορούσε να έλειπε κανένας μάλιστα σε μια τόσο ζεστή εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στο θέατρο “Απόλλων”, με πρωτοβουλία του περιφερειακού συμβούλου υπεύθυνου για θέματα αθλητισμού ,πολιτισμού Δημήτρη Γρυπάρη.
Τους αθλητές και τις αθλήτριες  και τις.....

Πάρος: Μοναδικά βίντεο από την 3η (12η) Μουσική Συνάντηση Λαϊκών Πνευστών Νοτίου Αιγαίου

Ένα μοναδικό τριήμερο μουσικό λαϊκό πανηγύρι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι όσοι βρέθηκαν στα νησιά της Πάρου και της Αντιπάρου από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου

Σε Άνδρο, Τζια, Κύθνο τουρκική κορβέτα

Άσκοπη περιπλάνηση στην ελληνική χωρική θάλασσα έκανε νωρίς το πρωί της Τετάρτης η τουρκική κορβέτα «Heybeliada».
Το τουρκικό πολεμικό πλοίο παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα και έπλευσε κοντά σε πέντε ελληνικά νησιά: την Εύβοια, την Άνδρο, τη Μακρόνησο, την Κέα και την Κύθνο.
Το εντυπωσιακό είναι ότι η τουρκική κορβέτα μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα από το Κάβο Ντόρο, προερχόμενη από το Βορειοανατολικό Αιγαίο. Με.....

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κατερίνα Κόκλα. Τι συνέβη;

Χθες η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κατερίνα Κόκλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο λόγος;
Η Κατερίνα είχε κάποια μικροπονάκια που την ανησύχησαν και γι'αυτό ο θεράπων ιατρός της, για προληπτικούς λόγους, έκρινε σωστό να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και θα μείνει για…

Βρούτσης: 165.702 θέσεις εργασίας

Στα αποτελέσματα του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη» αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, τονίζοντας ότι «η απόφαση να οριστούν τα υψηλότερα πρόστιμα που έχουν ποτέ επιβληθεί για την αδήλωτη εργασία έπιασε τόπο».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βρούτση:

Το Σάββατο η Γενική Συνέλευση των Σμυριδορυκτών


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΣΜΥΡΙΔΟΡΥΚΤΩΝ  ΟΡΜΟΥ ΛΥΩΝΑ
Κόρωνος : 9 – 10 – 2013χ. Διευθ.  
Κόρωνος Τ.Κ.84302
Τηλέφωνα
2285051237 - 6942576123
Fax :2285051237
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ο Σύνδεσμος Σμυριδορυκτών καλεί τους σμυριδορύκτες σε γενική συνέλευση το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο Οικομουσείο Κορώνου με θέματα :
1. Ενημέρωση για τα πεπραγμένα και τις ενέργειες του Σωματείου.
2. Προγραμματισμός ενεργειών-κινητοποιήσεων.
Λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.
Για το Σωματείο 

Αφίσα ΝΔ: Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά την αδήλωτη εργασία

Με αφίσα που έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας προβάλλει τις δράσεις της κυβέρνησης για την αδήλωτη εργασία.

Όπως αναφέρεται στην αφίσα, «το ισοζύγιο προσλήψεων – απολύσεων το Σεπτέμβριο διαμορφώθηκε στις 63.122 περισσότερες νέες θέσεις εργασίας, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων προέκυψαν μετά την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, οπότε και ανακοινώθηκε η νέα αυστηρή ποινή για την αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία.

Συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε η εμπνεύστρια του "ΛΕΠΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"


Αποφασισμένος για συνεργασία με την Λούκα Κατσέλη και άλλων δυνάμεων της ανανεωτικής αριστεράς και της κεντροαριστεράς φέρεται ότι είναι ο Αλέξης Τσίπρας, με την ίδια την πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ να δηλώνει πως θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το τέλος του χρόνου.
Συγκεκριμένα, η κ. Κατσέλη επιβεβαίωσε την ....

το 19ο τεύχος των Δανακιώτικων Νέων του συλλόγου Δανακιώτων

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Μοσχάτου με τον Μανώλη Γλέζο

Εκδήλωση Συριζα Μοσχάτου με τον Μανώλη Γλέζο για τα 69 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας από τους Ναζί. Το Σαββατο 12 Οκτωβρίου 2013, 7 μ.μ.
Ακολουθεί η πρόσκληση:

Ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Δημοτικής Κίνησης "Πολίτες για τα Νησιά Μας"

Από την πλευρά μας να ευχηθούμε στη νέα Γραμματεία της Δημοτικής Κίνησης  και στο Γραμματέα,  τον κ. Κωνσταντίνο Κατσουρό καλή επιτυχία καλή δύναμη και λιγότερη έπαρση.    Την Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2013, στο Αμφιθέατρο του Λυκείου Νάξου ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Δημοτικής Κίνησης “Πολίτες για τα Νησιά Μας”, που είχε ξεκινήσει στον ίδιο χώρο την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013. Κατά την τελευταία αυτή συνεδρίαση έλαβε την τελική του μορφή ο Καταστατικός Χάρτης της Κίνησης και διενεργήθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων. Συγκεκριμένα: