slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι αντίπαλοι του Παναξιακού ΑΟΝ στην Α2


Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ, παρουσία εκπροσώπων των σωματείων, η κλήρωση για την τοποθέτηση των ομάδων της Αττικής στον Α' και Β' όμιλο της Α2 γυναικών.
Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της ΚΕΠ, Παναγιώτης Σιδέρης, καλωσόρισε τους ανθρώπους των ομάδων και ευχήθηκε να διεξαχθούν καλά πρωταθλήματα, παρά τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν.
Ο Παναξιακός θα συμετέχει στον Β' όμιλο και θα έχει 4 αντιπάλους από Αθήνα, 2 απο Πάτρα και 2 από Λάρισα.
Μετά την κλήρωση στην Α2 γυναικών οι τρεις όμιλοι διαμορφώνονται ως εξής

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ KAI OI ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ

Η 26η Ιουνίου, έχει καθιερωθεί από το 1987, με απόφαση της  Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε., ως παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη, για τις επιπτώσεις από τη χρήση των ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους. 
Είναι γεγονός, ότι,  σήμερα ζούμε σε μια εποχή συγκεχυμένη και χαώδη.
Πλήθος από ιδέες και θεωρίες κυκλοφορούν ......

ΓΑ Παπανδρέου: Διά νόμου «όχι» στην πώληση δημόσιας περιουσίας... έλεγε τον Φεβρουάριο, γιατί τώρα ξεπουλάει


24.06.2011
Άρθρο 5 - Αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων
"Αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων

1. Η αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Ταμείου διενεργείται με κάθε πρόσφορο τρόπο και κατά προτίμηση, με:

α) Πώληση..."

15.02.2011
Ανακοινώσεις Παπανδρέου - Διά νόμου «όχι» στην πώληση δημόσιας περιουσίας

Νομοθετική πρωτοβουλία αναλαμβάνει, εντός των επόμενων ημερών, η κυβέρνηση για να μην υπάρχει η δυνατότητα πώλησης ή μεταβίβασης δημόσιας γης. Αυτό ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, στο χαιρετισμό που απηύθυνε στην πρώτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Δια Βίου Μάθησης και Σύνδεσης με την Απασχόληση, που συνεδρίασε στο Υπουργείο Παιδείας.

Ποια προϊόντα μετατάσσονται στο ΦΠΑ 23%

Βαθιά το χέρι στη τσέπη θα κληθούν να βάλουν οι πολίτες με τα νέα μέτρα που περιέχονται στον εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος.
Η αύξηση του ΦΠΑ σε πολλά από τα προϊόντα που αγοράζουν καθημερινά οι καταναλωτές θα έχει ως αποτέλεσμα να πληρώνουν ακριβότερα μια σειρά από αγαθά.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το κείμενο του εφαρμοστικού νόμου, γίνεται μετάταξη προϊόντων στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ, γεγονός που αναμένεται να φέρει ανάλογες αυξήσεις.
.
Συγκεκριμένα πλέον θα επιβάλλεται ΦΠΑ ύψους 23% (αντί για 13% που ήταν μέχρι σήμερα) σε χύμους, αναψυκτικά και ανθρακούχα νερά.
Παράλληλα στο 23% μετατάσσονται τα ντελίβερι, ψητοπωλεία, οινομαγειρεία αλλά και όλες οι υπηρεσίες εστίασης.
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΑΦΟΥ Η ΚΑΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΥΨΗΛΟΥ  ΦΠΑ  ΤΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ  . Εξαιρούνται   οι παραδόσεις των ειδών αυτών από κυλικεία που λειτουργούν εντός εκπαιδευτικών ή νοσηλευτικών επιχειρήσεων ή ιδρυμάτων, ή ιδρυμάτων κοινωνικής πρόνοιας.
Έως 120 ευρώ αυξάνονται τα τέλη κυκλοφορίας
Νέα τέλη κυκλοφορίας, αυξημένα κατά 10%, περιλαμβάνει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.
Οι αυξήσεις ξεκινούν από 2 ευρώ και φτάνουν έως 120 ευρώ, ανάλογα με τον κυβισμό, στα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ αυτοκινήτων για το 2012 ενώ σημαντικές είναι οι αναπροσαρμογές στα "πράσινα" τέλη.
Παράλληλα επιβάλλεται ειδική εισφορά στα αυτοκίνητα πάνω από 1.929 κυβικά εκατοστά, που είναι ίση με το 5% του ποσού που προκύπτει από το τεκμήριο διαβίωσης.

Στην αποκάλυψη του Olympia, ότι η ΜΚΟ του Αντρίκου δεν έχει έδρα, θα απαντήσει κανείς;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2boEDNBmGLVxg5kLhXGXBdNQa6U7E42Bc2Vt8cIjQEusn2vql5wckIXCO5grn0YWYumvtriUEMkw7M38RuFliM5KGxdJlc3YndzQYDOOsy57YfFp-URj-fzQ6VrfEYlLq-_R4DYGyOeXD/s400/gap-antrikos++12334.pngΕδώ και ημέρες, οι φίλοι απ' το olympia ξεκίνησαν μια έρευνα για να δούνε που κατέληγαν οι χορηγίες κρατικών οργανισμών όπως το ΤΤ, υπουργείων, αλλά και εταιριών όπως η Siemens, στα συνέδρια που φερόταν να οργάνωνε η εταιρεία “I4CENSE”, του αδελφού του πρωθυπουργού, κυρίου Ανδρέα Α. Παπανδρέου, γνωστότερου ως Αντρίκου. Αποκάλυψαν ότι στο site της δήθεν ΜΚΟ (σαν ανέκδοτο ακούγεται: Ο αδερφός του Πρωθυπουργού να έχει Μη Κυβερνητική Οργάνωση :))) δεν υπήρχε ούτε διεύθυνση, ούτε τηλέφωνο. Δηλαδή τα στοιχεία της εταιρείας ήταν ΑΓΝΩΣΤΑ και μη προσβάσιμα στο κοινό. Εννοείται δε πως κανένα καθεστωτικό μέσο δεν τολμάει να ακουμπήσει ή να αναπαράγει το θέμα που καίει...
Δείτε αναλυτικά το θέμα εδώ

ΑΠΛΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ



Χθες ήταν η τελετή έναρξης των Special Olympics στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Ένα παγκόσμιο γεγονός, που έχει στραμμένα πάνω του τα μάτια όλου του πλανήτη.
Στο παγκόσμιο αυτό γεγονός ο πρωθυπουργός της χώρας ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗ.
Ίσως φοβήθηκε γιουχάισμα,ίσως για το υψηλό κόστος της τελετής έναρξης όπως λέγεται, ίσως κάτι άλλο.
Ότι όμως και αν φοβήθηκε,όσο κόστος και αν είχε η τελετή,
δεν είναι δυνατόν να μη παρευρεθεί.

Έτσι κύριε πρωθυπουργέ γίνονται ρεζίλι οι χώρες.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.
ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

Τρώει πίνει και γλεντάει κάνοντας δημόσιες σχέσεις ο ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ


«Δείπνο στην Κηφισιά με τον Έλληνα πρωθυπουργό,
τη σύζυγο του και την αδερφή μου, Αγάπη»
Την  ώρα που οι Έλληνες έχουν  πέσει λιπόθυμοι από την φοροεπιδρομή που τους επέβαλλε ο ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ , ο ίδιος βέβαια  κάνει  σαν να μην συμβαίνει τίποτα και άμα δεν ταξιδεύει για κάνει δημόσιες  συντρώγει σε ρεστοράν πολυτελείας των βορείων προαστίων  με διάσημους που επισκέπτονται την Χώρα μας  όπως έκανε απόψε που συνέφαγε  σε εστιατόριο της Κηφισιάς  με τη διάσημη ελληνοαμερικανίδα  Arianna Huffington που βρίσκεται στην Αθήνα για τους αγώνες των Special Olympics... η οποία βέβαια τον έκανε βούκινο στο twitter αφού σχεδόν αμέσως μετά το δείπνο μπήκε στο twitter και «πόσταρε» φωτογραφία από τη συνάντηση.

Τέρενς Κουίκ: "Ας σκεφτούν τα Ειδικά και Ποινικά Δικαστήρια



 Τέρενς Κουίκ: Ας σκεφτούν τα Ειδικά και Ποινικά ΔικαστήριαΚάθε εφτά ημέρες θα ξεπουλιέται...   και ένα ελληνικό περιουσιακό στοιχείο. Μπορεί να είναι οικόπεδο· μπορεί να είναι κοινωφελής εταιρεία του Δημοσίου· μπορεί να είναι κτίσμα· μπορεί να είναι παραλία· μπορεί να είναι τράπεζα· μπορεί να είναι Οργανισμός· μπορεί να είναι κομμάτι της Υγείας· μπορεί να είναι βιομηχανία συνυφασμένη με την Άμυνα· μπορεί να είναι τομέας της Παιδείας· μπορεί να έχει να κάνει με τις συγκοινωνίες...