slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ψήφισμα Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για το θάνατο του Σ Ζούλη



Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο θλιβερό άγγελμα του αιφνιδίου και αδόκητου θανάτου του αγαπητού και εκλεκτού συνδημότη μας, Αντιδημάρχου Ηρακλειάς Στυλιανού Ζούλη, υπηρετήσαντος τις ένοπλες δυνάμεις της Χώρας μας, τα κοινά και τις τοπικές υποθέσεις, συνήλθε σήμερα εκτάκτως και μέσα σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:
1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του στην.....

Αντ. Σαμαράς: Πάνω από 500 εκατ. θα δοθούν σε 1 εκατ. Έλληνες

Ποσό άνω των 500 εκατ. ευρώ από το πρωτογενές πλεόνασμα θα δοθεί σε ένα εκατομμύριο Έλληνες με βάση εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, καθώς και στους ένστολους με μηνιαίους μισθούς κάτω των 1.500 ευρώ. Αυτό ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σήμερα για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με την τρόικα.

Κοινό ΨΗΦΙΣΜΑ των Συλλόγων «Επαγγελματιών & Εμπόρων Σίφνου», «Εστίασης & Επισιτισμού Σίφνου» & «Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Σίφνου» για το αίτημα της Τρόικας για μείωση χρηματοδοτήσεων εκτέλεσης δρομολογίων στις άγονες γραμμές

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Κατόπιν της αναστάτωσης που έχει προκληθεί στις τοπικές νησιωτικές κοινωνίες από δημοσιεύματα του τύπου, καθώς και από σχετικό έγγραφο προς τον Υπουργό Ναυτιλίας & Αιγαίου με αρ. πρωτ. 4 στις 10/3/2014 από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου στο οποίο αναφέρεται ότι η Τρόικα έθεσε αίτημα μείωσης των χρηματοδοτήσεων που δίνονται για την εκτέλεση ακτοπλοϊκών δρομολογίων στις γραμμές δημοσίου συμφέροντος.
Ως εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων του νησιού μας επισημαίνουμε τα ακόλουθα.
Ένας επαγγελματίας αλλά και ένας απλός κάτοικος του νησιού μας  πρέπει να μεταβεί για:

Πώς οι γαλάζιοι ευρωβουλευτές δεν έπεσαν σε παγίδα και έβαλαν πλάτη στον πρώην πρωθυπουργό


Προκάλεσε την εντύπωση όλων το γεγονός ότι οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ψήφισαν την Έκθεση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για τα πεπραγμένα της τρόικας, σπάζοντας ουσιαστικά τη γραμμή του Ευρωπαϊκου Λαϊκού Κόμματος. Ο λόγος...

ΒΙΝΤΕΟ πως ο Μιχελογιαννάκης του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε 90 δις σε μια μόνο εκπομπή!




Υποψήφιος με το Νίκο Μαϊτό ο Βαγγέλης Κατσαράς


   Με αίσθημα ευθύνης και έκδηλη την αγωνία για το αύριο του τόπου μας, σαν νέος άνθρωπος και νέος επιχειρηματίας που :

Το πρωτοσέλιδο της Κυκλαδικής (18-03-2014)

Αξιότιμε   κυρ δήμαρχε  ΣΟΥ ΚΑΝΩ  ΕΚΚΛΗΣΗ   να αποκαταστήσεις   την  αδικία  ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΥ ο οποιος δεν  ξέρει  από   διοίκηση,  διότι δεν μπορεί  οι θαμώνες της πλατειάς Δημαρχείου  να είναι ΟΡΘΙΟΙ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΜΥΡΙΔΕΡΓΑΤΩΝ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

      Ο Σύνδεσμος Σμυριδορυκτών καλεί ΟΛΟΥΣ τους σμυριδορύκτες σε γενική συνέλευση το Σάββατο 22 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο Οικομουσείο Κορώνου με θέματα :

«Να γυρίσει σελίδα ο Δήμος και να μπει το νησί σε τροχιά ανάκαμψης»

Δήλωση του Μ. Βουτσίνου για τις δημοτικές εκλογές και την επιλογή του να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Γ. Μαραγκού
Το καλοκαίρι του 2012, μια ομάδα ενεργών πολιτών με επικεφαλής τον Γιώργο Μαραγκό, ξεκινήσαμε την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός δημοτικού συνδυασμού που θα συμμετείχε στις εκλογές του 2014. 

Όραμα και στόχος μας ήταν αυτός ο συνδυασμός να αποτελέσει την αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση που εδώ και χρόνια αναζητούν οι κάτοικοι της Σύρου, ώστε να γυρίσει σελίδα ο Δήμος και να μπει το νησί σε τροχιά ανάκαμψης.

Σήμερα, 2 περίπου χρόνια μετά το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας, έχει δημιουργηθεί μια αλυσίδα αποτελούμενη από δεκάδες συμπολίτες μας, με κυρίαρχα στοιχεία τη φρεσκάδα, την

Η Δονουσα με τους Πολίτες για τα Νησιά μας την Πεμπτη 20/3

Η Δημοτική Κίνηση Πολίτες για τα Νησιά μας και υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Βρούτσης θα επισκεφθούν τη ΔΟΝΟΥΣΑ  την Πέμπτη 20 Μαρτίου. στις 8:00 μ.μ στο καφενείο Τσίφτη προκειμένου να συναντηθούν και να συζητήσουν με τους συμπολίτες μας .

Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό! Με τον Καμμένο ο Σγουρίδης του ΓΑΠ... ναι μωρέ αυτό που η μαντήλα του ανεβάζει τη λίμπιντο

Για να μη μας δουλεύει ο Καμμένος που είπε "με τον Σγουρίδη βρεθήκαμε δίπλα στον Οτσαλάν", διαβάστε στο τέλος ένα παλαιότερο άρθρο του Σγουρίδη όπου δικαιολογεί τα Ίμια και την παράδοση Οτσαλάν γράφοντας:

Εκδηλώσεις σε Δαμαριώνα και Φιλώτι

Εμφάνιση anemogenitria poster.jpg

Αγριόχορτα της Νάξου