slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νίκος Μαϊτός (ΒΙΝΤΕΟ): η δημοτική αρχή, "αναλώνεται στην εξόφληση προεκλογικών της δεσμεύσεων" φροντίζοντας παράλληλα της εκλογές του 2019



Σφοδρή επίθεση κατά της δημοτικής αρχής εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Νίκος Μαϊτός κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, την Παρασκευή το βράδυ.

NΔ: Η «δύναμη κρούσης» των υποψηφίων για την προεδρία – Ποιος είναι με ποιον (ονόματα)


Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 22ας Νοεμβρίου για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της ΝΔ, το15minutes.gr καταγράφει τις προτιμήσεις των γαλάζιων στελεχών σε όλη την Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό πέρα από νυν και πρώην βουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη είναι στο στόχαστρο των τεσσάρων μονομάχων. Πάντως μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές πολλοί θα αλλάξουν στρατόπεδο ενώ

Σύλλογος Φίλων Γ.Ν. - Κ.Υ. Νάξου "ΥΓΕΙΑ": Επιστολή στον Υπουργό Υγείας για τη λειτουργία της αιμοδοσίας. Υπάρχει μεροληψία υπέρ των νοσοκομείων Σύρου και Σαντορίνης, καμία μέριμνα για την ανάπτυξη του νοσοκομείου..."


Στη δράση έχει περάσει ο Σύλλογος Φίλων Γ.Ν. - Κ.Υ. Νάξου "ΥΓΕΙΑ", που με επιστολή που απέστειλε στον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και στο διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ ζητούν την ίδρυση και λειτουργία της αιμοδοσίας στο νοσοκομείο Νάξου.

Εκτός από το θέμα της αιμοδοσίας ο Σύλλογος αναφέρεται και σε άλλα σημαντικά προβλήματα που έχουν σχέση με την λειτουργία και την ανάπτυξη του νοσοκομείου. Αυτό που υπογραμμίζεται στον Υπουργό είναι ότι για να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη δεν χρειάζονται χρήματα.
"Υπάρχει ανισοκατανομή πόρων έως μεροληψία υπέρ των νοσοκομείων Σύρου και Σαντορίνης, τόσο

Κάλεσμα Α” ΕΛΜΕ Κυκλάδων για τις κινητοποιήσεις


Κάλεσμα για συμμετοχή στην αυριανή κινητοποίηση των μαθητών και στην πανελλαδική απεργία της 12ης Νοεμβρίου
Έχουν περάσει δυο μήνες από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και ακόμη υπάρχουν πολλά κενά σε εκπαιδευτικών στα σχολεία. Στις Κυκλάδες υπάρχουν ακόμη περίπου 150 κενές θέσεις καθηγητών.
Επί 6 χρόνια συνταξιοδοτούνται συνεχώς καθηγητές και δεν προσλαμβάνεται κανείς μόνιμος εκπαιδευτικός. Ακόμη και αυτοί οι 12.000 διορισμοί που προέβλεπε ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης Σαμαρά δεν