slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μακρόν: Στηρίζω Ελλάδα και Κύπρο




Μητσοτάκης: Κοινή η καταδίκη της τουρκικής προκλητικότητας





“Οι νησιώτες ν’ αντισταθούν στην καταστροφική πολιτική της «απελευθέρωσης» της ενέργειας”

Οι νησιώτες πρέπει να καταδικάσουν και να βάλουν στο στόχαστρο τον πραγματικό ένοχο που είναι η πολιτική των κυβερνήσεων και των κομμάτων που παραχώρησαν την ενέργεια στους μονοπωλιακούς ομίλους, επεσήμαναν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο Περιφερειακό Συμβούλιο στη Σύρο κατά τη συζήτηση του θέματος της εγκατάστασης Αιολικών Σταθμών με ανεμογεννήτριες (Α/Γ) ύψους άνω των 100 μέτρων σε Άνδρο, Τήνο, Πάρο και Νάξο.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.) 2020 ()ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Γαλατσίου. Την εκδήλωση παρουσίασε η Γενική Γραμματέας της Ο.ΝΑ. Σ. κ. Κονδύλη Ευδοκία.
Με τα κάλαντα άνοιξε η εκδήλωση, από το παιδικό χορευτικό του Συλλόγου Κεραμωτής, τα κορίτσια από τη Μέση, ......

Προανακριτική Novartis: Πιέσεις Παπαγγελόπουλου για στημένες διώξεις κατήγγειλε ο εισαγγελέας Αθανασίου




Παρεμβάσεις και απειλές του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου προς τους εισαγγελείς που ερευνούσαν υποθέσεις ΜΜΕ, αλλά και του Ανδρέα Βγενόπουλου, προκειμένου να ασκήσουν διώξεις χωρίς στοιχεία αποκαλύπτει ο πρώην εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος Παναγιώτης Αθανασίου στα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής.

15ετές ομόλογο: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ζήτηση -Στο 1,85% το επιτόκιο, πάνω από 16 δισ. οι προσφορές

Πολύ ισχυρή είναι η ζήτηση για το 15ετές ομόλογο που εκδίδει για πρώτη φορά στην ιστορία ο ΟΔΔΗΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής οι προσφορές ξεπερνούν τα 16 δισ. ευρώ και εκτιμάται ότι το Δημόσιο θα πάρει 2,5 δισ. ευρώ με κουπόνι 1,85%. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το αρχικό επιτόκιο ήταν κοντά στο 1,97%.