slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Αλβανίας έκανε την ακόλουθη δήλωση για τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Αλβανία:



Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Αλβανίας έκανε την ακόλουθη δήλωση για τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Αλβανία:

Ο Κικίλιας ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ έκανε δεκτή την παραίτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας έκανε αποδεκτή την

Το απρόοπτο στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη: Γουρούνι κυνηγάει και δαγκώνει δημοσιογράφο σε απευθείας σύνδεση - ΒΙΝΤΕΟ


Ένα παράξενο απρόοπτο είχε στην πρωινή σύνδεση από την Κινέτα ο ρεπόρτερ της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" Λάζος Μαντικός.

Με το που βγήκε στον αέρα ο Λάζος Μαντικός, τον είδαμε να τρέχει και πίσω από αυτόν να τον ακολουθεί ένα συμπαθέστατο γουρούνι.

Ο ρεπόρτερ δεν μπορούσε να σταθεί σταθερά σε κάποιο σημείο, καθώς ο χοίρος τον κυνηγούσε διαρκώς και τον δάγκωνε και άρχισε να ουρλιάζει από τις δαγκωματιές, με αποτέλεσμα η σύνδεση να ολοκληρωθεί άδοξα…

Κλείδωσε: Μετά τον Λαφαζάνη και την Ζωή τελειώνουν και οι «53»

Του  Γιώργου Πιέρρου 
Στο τέλος της συνέντευξης του στο OPEN έριξε το καλύτερο για τους συντρόφους του ο Αλέξης Τσίπρας. Ερωτηθείς από την Νίκη Λυμπεράκη αν στο συνέδριο, χρειάζονται εκλογές από την βάση για να επικυρωθεί η θέση του στην ηγεσία, απάντησε, «δεν χρειάζομαι νομιμοποίηση από τέτοια διαδικασία». Μέχρι εδώ οι σύντροφοι θα τον άκουγαν ήρεμα.

Ξένο σώμα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος


Μεγάλη μουρμούρα επικρατεί μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει φτάσει ήδη στα αυτιά της Ολγας Γεροβασίλη και είναι ζήτημα χρόνου να γίνει θέμα στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, για τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Πέραν του ότι αντιμετωπίζουν τον μετακλητό υπάλληλο ως ξένο σώμα, θεωρούν, όπως γράφει ο Ανδρέας Παπαδόπουλος στα