slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποκλεισμός με αναστολή από την Ευρώπη και για τον ΠΑΟ

O ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ 
Όπως και η ΑΕΚ νωρίτερα το πρωί έτσι και ο Παναθηναϊκός λίγες ώρες αργότερα έμαθε την τιμωρία του από τα Πειθαρχικά όργανα της UEFA.
Η "καμπάνα" έχει να κάνει με αποκλεισμό για ένα χρόνο με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ που μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 100.000 ευρώ όμως οι πράσινοι έχουν το δικαίωμα μέχρι τις 31 Μαρτίου να γυρίσουν το κλίμα υπέρ τους.

Δημήτρης Γόντικας, Βαγγέλης Πέτσος και Γιάννης Χειμάρας, οι οποίοι αποτέλεσαν την πράσινη αντιπροσωπεία, απολογήθηκαν και ξεκαθάρισαν πως μέσα στο επόμενο διάστημα όλα θα έχουν διευθετηθεί.
Οι διοικούντες της ΠΑΕ έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο μήνα στον οποίο θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει όλες τις οφειλές προς τρίτους (περίπου 8 εκ. ευρώ) και φυσικά να έχουν ετοιμάσει ένα πλάνο που θα πείσει την UEFA πως γίνεται συμμάζεμα στα οικονομικά του συλλόγου.
Όλα αυτά σημαίνουν πως μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το αν υπάρχουν (Σαου)Άραβες επενδυτές ή άλλοι ενδιαφερόμενοι, ενώ παράλληλα θα γίνει προσπάθεια για την εξασφάλιση δανείου.
Αν τίποτα από αυτά δεν προχωρήσει, όπως και η πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου, τότε ίσως δούμε τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί το πλάνο του ΠΑΟΚ με πώληση των πρωτοκλασάτων παικτών του.
sport24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: