slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΔ: Αρνείται να συμμετάσχει στην εξεταστική παρωδια για το έλλειμμα του 2009

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα μετέχει στην Εξεταστική Επιτροπή για το έλλειμμα του 2009, δήλωσε ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Κώστας Τασούλας, σημειώνοντας πως η χώρα πρέπει να σταθεί στα πόδια της και ότι αυτή την αποστολή πρέπει να την επωμιστεί η νέα Βουλή με νωπή τη λαϊκή εντολή.

«Η ΝΔ πρωτοστατεί σε αυτή την αποστολή μαζί με τον λαό για να κερδίσουμε την πιο κρίσιμη μάχη, την ανάκαμψη της Ελλάδας» αναφέρει ο κ. Τασούλας και μιλάει για «αδιόρθωτο και αμετανόητο ΠΑΣΟΚ των κ.κ. Παπανδρέου και Βενιζέλου», που τούτη την ώρα και σε αυτή τη Βουλή «στήνει μαζί με τον ΛΑΟΣ μια Εξεταστική-παρωδία για να δώσει συγχωροχάρτι στον εαυτό του και να επιδιώξει την παράταση της θητείας της Βουλής».

«Τίποτα από αυτά δεν αφορούν της ανάγκες της χώρας» υπογραμμίζει ο κ. Τασούλας και τονίζει πως «γι' αυτό η ΝΔ δεν μετέχει σε όλα αυτά».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ την κοπάνησε από τη Βουλή όταν ήταν κυβέρνηση για να παραγραφεί το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου και τα άλλα και θα μείνει τώρα στη Βουλή. Τα σκάνδαλα είναι μέσα στην ιδεολογία της ΝΔ. Θέλουν να υπάρχει προεκλογικά η θολούρα για να λένε στο λαό ότι το ΠΑΣΟΚ φταίει για τη χρεωκοπία επειδή ανέβασε τα ποσοστά του ελλείμματος από το 6 στο 10 και στο 15

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ . ΠΟΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ; ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ; ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 4ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ. ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΤΕ, ΒΓΑΛΤΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ: Η ΚΡΕΜΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά μην το συζητάτε άλλο
Δεν σας κάλυψε η εισήγηση του Βρουτση?
Λέμε όχι για να λάμψει η αλήθεια

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η αλήθεια μπορεί λάμψει μετά τις εκλογές και όχι πριν;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ? Ή ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΚΩΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ME... SMS ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ?