slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πολιτικό και και εσωκομματικo ίδιωγμό καταγγέλλει ο Χ. Κόκκινος

Kokkinos_mpampisΓια προσπάθεια πολιτικής δίωξης κάνει λόγο ο Χαράλαμπος Κόκκινος, με αφορμή όσα κυοφορούνται το τελευταίο διάστημα και τον θέλουν να φλερτάρει με την ποινή της αργίας από το αξίωμα του περιφερειακού συμβούλου, μετά την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση από το Εφετείο Αιγαίου, για το διαγωνισμό προσλήψεων της Περιφέρειας το 2005.
Ο κ. Κόκκινος πιστεύει ότι δεν πρέπει να τεθεί σε αργία, αφού και μετά την πρωτόδικη απόφαση του Πλημμελειοδικείου, που ήταν επίσης ήταν καταδικαστική, δεν είχε ανοιχθεί τέτοιο ζήτημα.
Επίσης, επιμένει ότι η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει, αφού θα καταθέσει αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο. Ο ίδιος εξακολουθεί να περιμένει τη δημοσίευση της απόφασης, για να προχωρήσει στις.....
επόμενες ενέργειες.
Πιστεύει πάντως, ότι όλες οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει και αναφέρουν ότι σύντομα θα τεθεί σε αργία, είναι μια καλοστημένη επιχείρηση που μεθοδεύει καταστάσεις για τον πολιτικό του διωγμό. Ο κ. Κόκκινος εκτιμά ότι πολιτικοί του αντίπαλοι, ακόμη και εσωκομματικοί, προσπαθούν να του δημιουργήσουν προβλήματα ενόψει των εθνικών εκλογών και της πιθανής υποψηφιότητάς του στις Κυκλάδες.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μη το χάσουμε βρε παιδιά το παλληκάρι από τις Κυκλάδες. Βάλτε τον υποψήφιο να μας σώσει.

Ανώνυμος είπε...

και μονο στην ιδεα να σου παρουνε την καρεκλα τρελαινεσαι...αντε,να κανεις και καμια δουλεια μπας και χασεις και κανενα κιλο που εχεις γινει σαν τον παγκαλο...

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ είπε...

Γιατί το μαλώνετε το παιδοβούβαλο βρε παιδιά
Δεν φτάνει που ήθελε να βολέψει κάτι δικούς του με τους στημένους διαγωνισμούς
Δεν φτάνει που τα σκάνδαλα και η διασπάθιση δημόσιου χρήματος ήταν στην ημερήσια διάταξη όταν ήταν στα πράγματα
Δεν φτάνει που ήθελε να καλύψει τα λαμόγια που είχε μαζέψει γύρω του και που κάνανε πάρτυ
Τώρα δεν το θέλετε και υποψήφιο βουλευτή στις Κυκλάδες έλεος βρε παιδιά
Η μήπως να πάει στα Δωδεκάνησα που έχει καλούς φίλους και …φίλες?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Τσαμπίκο,αν έχεις συγκεκριμένα στοιχεία για όσα λες, πες τα. Αν όχι , το να σπιλώνεις πολιτικά αλλά και ηθικά τον Κόκκινο δεν είναι δίκαιο.

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινος ο κανακάρης του Αρεοπαγίτη Κόκκινου εγκάθετου εντολοδόχου Αρχιδικαστή της Μαυρο-κόκκινης συγκυβέρνησης του 1989. Ουστ να χαθείτε!