slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Τσίπρας… μπερδεύτηκε, και ζήτησε την παραίτηση Σαββαϊδου, αντί των Σταθάκη-Φλαμπουράρη


 Η… δεύτερη φορά της “πρώτης φοράς Αριστερά”, είναι ξεκάθαρο πώς δεν ξεκίνησε καθόλου καλά. Τόσο σε επίπεδο ουσίας, όσο και συμβολισμών, η πολιτική ηγεμονία του Αλέξη Τσίπρα αρχίζει να φλερτάρει με το ξεχαρβάλωμα.

Εκτός από την “εκτέλεση” των συνταξιούχων, μέσω της δραματικής μείωσης των συντάξεων, και του εθισμού της ελληνικής κοινωνίας σε μια φοροκαταιγίδα στην οποία η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αδυνατεί να ανταποκριθεί, υπάρχουν και τα ζητήματα ηθικής.
Πόσο…
ντεφορμέ λοιπόν είναι ο Αλέξης Τσίπρας, όταν επιλέγει να ζητήσει την παραίτηση της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαϊδου, με πρόφαση τη “δίωξή” της, ενώ… ούτε που κατάλαβε τι συνέβη με τις περιπτώσεις του Αλέκου Φλαμπουράρη και του Γιώργου Σταθάκη;

Προφανώς… πολύ. Και, κυρίως υποτιμά τις ρωγμές που προκαλεί στο δικό του προφίλ. Ρωγμές που πολλαπλασιάζονται και στο τέλος λειτουργούν αθροιστικά. Εις βάρος του, φυσικά.
http://ysterografa.gr/politics/%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD/

Δεν υπάρχουν σχόλια: