slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Κορόιδεψε τον ελληνικό λαό -Είναι ηθικά έκπτωτος


Δριμεία κριτική άσκησε στον πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στα νέα μέτρα.
«Ο κ. Τσίπρας είναι ηθικά έκπτωτος. Κορόιδεψε τον ελληνικό λαό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε μία σειρά από πράγματα, που τα παίρνει όλα πίσω με το τρίτο μνημόνιο.
Ο πρωθυπουργός κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, καθώς αφού του υποσχέθηκε την 13η σύνταξη, τώρα έρχεται και του κόβει την 12η. Θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ και τώρα όχι απλά δεν καταργείται, αλλά ενισχύεται η φοροκαταιγίδα σ’ όλη την ακίνητη περιουσία, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Όταν ο κ. Τσίπρας ζητάει τώρα προτάσεις να του θυμίσω ότι προεκλογικά είχα καταθέσει κοστολογημένες προτάσεις ισοδύναμων μέτρων που αφορούσαν στην περικοπή των δαπανών», ανέφερε ακόμη.

Σχολιάζοντας τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ότι το κόμμα χρειάζεται τους απλούς ανθρώπους, ώστε να γυρίσει σελίδα. «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα ψηφοδέλτια θα στελεχώνονται μόνο με κομματικά στελέχη που δεν έχουν κολλήσει ένσημα», τόνισε, ενώ χαρακτήρισε τη ΝΔ ένα κουρασμένο και γερασμένο κόμμα.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Κυριακή τη Θήβα και τη Λειβαδιά. Εκεί θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Θήβας, Σπύρο Νικολάου (18:00), ενώ δύο ώρες αργότερα θα βρεθεί στη Λειβαδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: