slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αδωνις μετά τη συνάντηση με την Περιστέρη: Εχει κάνει τη συγκλονιστικότερη αρχαιολογική ανακάλυψη των τελευταίων ετών

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Στη βόρεια Ελλάδα περιοδεύει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σήμερα είχε συνάντηση με την επικεφαλής αρχαιολόγο της Αμφίπολης Κατερίνα Περιστέρη. Ακόμη, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά στο Κιλκίς όπου είχε την ευκαιρεί να συνομιλήσει με παραγωγούς αλλά και με απλούς πολίτες.
Μετά την επίσκεψή του στο αρχαιολογικό μουσείο της Αμφίπολης ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε τα εξής: «Επισκέφτηκα το μουσείο της Αμφιπόλεως για να δω τα εκθέματα, τα οποία είναι αριστούργημα, και καλώ τους πάντες να έρθουν να επισκεφθούν να δουν το μουσείο που είναι πολύ ωραίο και με ευρήματα μοναδικά που δεν βρίσκεις σε άλλα μουσεία. Και εγώ ξέρετε έχω επισκεφθεί σχεδόν όλα τα μουσεία της χώρας , αλλά και για να συναντήσω από κοντά την κ. Περιστέρη, η οποία μας έδωσε υπερηφάνεια και για την οποία θα πρέπει να πούμε με θάρρος ότι έχει κάνει την συγκλονιστικότερη αρχαιολογική ανακάλυψη των τελευταίων ετών. Για όποιον γνωρίζει από την ιστορία και αρχαιολογία του τόπου μας, η ανασκαφή που επιμελείται η κυρία Περιστέρη, με τόσο επαγγελματισμό και τόση αυτοθυσία, θα αλλάξει τον τόπο αυτό και την ιστορία του. Κυρία Περιστέρη σας εύχομαι δύναμη, κουράγιο και πραγματικά συγχαρητήρια. Από καρδίας σας λέω συγχαρητήρια».
Κατερίνα Περιστέρη: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Και χαρά μου που είστε εδώ. Σας ευχαριστώ θερμά πραγματικά».
Άδωνις Γεωργιάδης: «Γιατί ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να κάνεις αυτή τη δουλειά, είναι δύσκολο και το λέω ως αρχαιολόγος».
Κατερίνα Περιστέρη: «Έχουμε το μεράκι, όλη η ομάδα και προσπαθούμε».
Άδωνις Γεωργιάδης: «Να μεταφέρετε σε όλη την ομάδα τις ευχαριστίες μου».
Κατερίνα Περιστέρη: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά και καλή επιτυχία σας εύχομαι».

Ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε στη συνέχεια και τη λαϊκή αγορά στο Κιλκίς όπου συνομίλησε με παραγωγούς αλλά και πολίτες που έκαναν τα ψώνια τους:













Πηγή: Αδωνις μετά τη συνάντηση με την Περιστέρη: Εχει κάνει τη συγκλονιστικότερη αρχαιολογική ανακάλυψη των τελευταίων ετών | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/231374/adonis-meta-ti-synantisi-me-tin-peristeri-ehei-kanei-ti-sygklonistikoteri-arhaiologiki#ixzz3oqXhij3b

Δεν υπάρχουν σχόλια: